it's the end of the beginning

Jag åkte och hämtade upp Ida i går, och sedan åkte vi till Mari. Där spelade vi tv spel, typ fifa fortboll eller något. Skit kul faktiskt haha .. Sen kom Michel och Emil, vi skulle välja film men dom vägra se dom vi valde och vi vägra se dom filmerna som dom vald.e Så det sluta med att dom satte på "Welcome to the jungle" och vi gick ut och spela fotboll/volly (eller vafan det heter). Det var kul även fast jag blev sjärtat varje gång vi körde ..
Efter en timme gick vi in, då Emil och Michel fortfarande satt och kolla på filmen. Så vi såg klart den med dom. Sen börja vi spela tv spel igen, och det tröttna dom på, så dom åkte hem. Och vi åkte hem till mig typ en kvart efter det. Skönt nu när Mari's moppe är lagad igen, nu har vi två moppar och slipper sitta tre på en liksom. Plus att vi kan ta oss vart vi vill nu. Även fast bussarna inte går!:)

I dag vaknade vi typ vid ett, vi åkte direkt upp till konsum. Köpte skagen röra, baguett, och cola. Sen åkte vi hem till Ida och hämta allas badkläder som vi glömt där, vi gjorde även iordning mackorna. Sen hem till mig igen, gick ner till klippan, där vi sola och åt våran "frukost". Det var skit mysigt, rätt varmt i vattnet också. Haha rätt kul, det började med att en båt hade lagt till i viken. Sen när bikini topparna åkte av så slutade det med att det typ var 5 till båtar som la till haha!

Nu har Mari och Ida iallafall nyss åkt hem. Ska kanske ses i kväll .. eller det är ju kväll. Men nått hittar vi nog på. Fan för sen åker dom ju bort på lördag och är borta tills på onsdag. Snyft!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0