Idol


Veckans tema; Schlager!
Vad tycker ni om det?
Är ni nöjda?

Själv tycker jag att det ska bli grymt kul att se. Speciellt Robin, som ni kanske förstår. Han är dessutom först ut i dag.
Efter det jag har hört så tror jag att han kommer att göra sin låt riktigt bra. det kommer bli grymt mäktigt. Hans röst passar i en sådan låt, den är så pass stark.
Hoppas nu bara att det därför inte går åt helvete. Men nej.. Jag tror på Robin!

Efter idol så ska jag direkt ta en buss hem till Mickis. Hon ska ha en halloween fest i kväll. Hade planerat att inte gå egentlien, pågrund av att jag faktiskt inte är ett dugg taggad. Har varit rätt nere den sista tiden. Men det ska bli kul. Fast jag kommer nog vara den ända nyktra i kväll, haha eftersom festen inte var planerad denna kväll för min del så har jag inte fixat någon dricka. Men men, får se.

Om 3 minuter börjar det, spännande. Glöm nu inte att rösta på eran favorit.. Fast ni kan ju även slå en signal till Robin;)

Ring 09941401
Eller
Smsa ROBINB till 72400


gimme more


Haha härliga boys fan ;)

Har fixat min kategori "videos" nu. Så nu kan ni kika in där och kolla på några av alla youtube klipp som jag har lagt in i bloggen, under tiden jag har bloggat. Det är inte alla, för orkade inte gå så långt bak i bloggen och skrota runt. Men dit kan ni själva klicka er till och kolla runt om ni vill.

Inte på topp

Nej, jag är inte på topp nu. Frågan är om jag någonsin är det, eller någonsin har varit det. Men just nu är jag väldigt nära botten iallfall, det känns så. Det är jobbigt. Tungt.

Jag känner mig oroad, och jag tänker väldigt mycket. För mycket.
Jag är en sådan person, en sån som tänker på saker. Skulle kunna ligga och tänka på en och samma sak i flera timmar, om jag inte kom fram till något bra beslut. En av anledningarna till att jag ibland har svårt att somna på kvällarna.

Men just nu är jag ändå så oroad. Jag har inte bra kontakt med någon av mina närmsta vänner. Inte en ända av dom vet ett skit om mig och mitt liv just nu, och jag vet ingenting om vad som händer i deras liv. Förut, när allt var bra, när allt var helt jävla perfekt. Ja då, då visste vi ALLT om varandra. Vi söttade varandra, vi fanns där för varandra i alla lägen. Det känndes så tryggt att veta att man hade ett par personer i ens omgivning som alltid skulle ställa upp, oavsett vad. Men tryggheten, den tryggheten som jag kände förut, den finns inte längre. Nu är jag istället rädd. Rädd för att vara ensam när hela min värld rasar samman. Rädd för att ingenting kommer bli som förut mellan oss. Tryggheten har blivit utbytt mot rädsla.

Jag vet inte vad det är med mig för stunden. Men dom senaste dagarna så har det varit totalt kaos i mitt lilla huvud. Och detta har då gett mig en bloggtorka. Vet inte vad jag ska skriva om liksom. Har inte någonting roligt att berätta för er söta läsare. Det ända jag har att erbjuda är bara en massa snack om en viss Robin, Idol och sedan bara massa negativa jävla tankar som flyger runt i mitt huvud. Och det har ni tröttnat på att få höra va?
Därför har jag bara gjort er en tjänst egentligen, genom att inte blogga lika ofta.

Det ska bli bättre, jag lovar. Men först måste jag samla mig, och komma på en lösning på allt som går fel just nu. Många sömnlösa nätter framför mig då alltså.

Ha en bra kväll

And my heart is hurting


Robin - No one
Är inte detta stjärnan sverige behöver just nu, så heter jag Bääääääääärta!
Och om ni tycker något annat så kan ni ju alltid maila mig på Idontgiveafuck@gåochdö.com

(Jag är medveten om att ljudet är rätt så kasst)

Booooooooooriiing

Ja, fyfan vad tråkigt jag har. Helt sjukt!
Jag är sur, fast vet inte änns varför.. Men är på sjukt dåligt humör. Allt känns bara blääääää!

Det var planerat att Jag, Mari och Ida skulle hem till Rebecka på filmkväll. Men ringde nyss Rebecka, och hon sa att hon inte änns visste om det haha. Dålig planering... Vet inte vart Mari och Ida fick det ifrån. Men det lär nog inte bli av iallfall.
Så det kommer väl sluta med att jag sitter hemma, som vanligt..
Jävla skit lov! Kan lika gärna gå i skolan känns det som, för jag gör ändå inget vettigt. Har verkligen inte gjort någonting under den tiden som har gått av lovet. Eller jo, varit vid scandic.. och det är ju i och för sig helt sjukt kul. För folket där är helt underbara! Puss på dom.
Men annars så har jag bara suttit hemma, vid den här skitsaken (datan). Okej, dumt att kalla datan för skitsak.. Jag hade ju helt ärligt inte överlevt utan denna uppfinning.

Det suger att jag sitter här och har sjukt tråkigt
Det suger att min data är as seg
Det suger att jag inte kommer gå på Idol live på fredag (Det ända som skulle kunna pigga upp mig, i detta höstmörker)


hello

Haha, dålig blogg fantasi i går antar jag.. Nu med. Men känner mig ändå tvungen att skriva ett litet inlägg.

Har spenderat dom senaste två dagarna med Ida, bara tagit det lungt och så.
I går så badade vi bubbelbadkar, bastade, hade i hår inpackning och även ansiktsmask.. Skit skönt faktiskt.

I dag så har jag varit i stan ett tag. Kom in runt halv 5 och åkte vid 8 typ. Var vid scandic.. Det var faktiskt kul. Ingen vidare Idol dag, inte för mig iallfall. Men vi roade oss på andra sätt. Det var ett helt gäng tjejer där när jag kom dit. Blandannat, Sofia, Mariam, Hannen, Anna-Lisa, Gabbi, Mollie och hennes kompis Becka typ. Och sen några andra. Haha men ja, vi hade kul.. Fotade galet mycket haha. Och jag och Anna-Lisa gjorde en parodi video av vårat omtalade galna Johan-klipp x'D Haha Sofia fick spela en kvinnlig Johan, och ja.. Jag och Anna-Lisa spelade väl oss själva x'D Iallfall hur vi var i den videon! Sjukt kul!
Sen kom Johan, Kevin och Robin B. Johan och Kev var sociala som vanligt, men Dryg-Robin (nytt smeknamn?) var trött, och ville upp på rummet. Haha, nej men jag förstår honom..
Men ah, dom gick in, och vi fortsatte att roa oss.. sen kom Lars och Robin E ut, även Johan igen.. Men då hade Sofia åkt.
Haha måste bara säga, alla ni tjejer som hoppas på att få en chans med Johan Palm.. Dream on säger jag bara. Ni som var där i dag, och såg hur Johan och Sofia är mot varandra förstår varför!:)
Hahha och tyvär så blir nog inte Sofia allt för omtyckt av just den anledningen, inte av dom andra Johan fansen.
Det är rätt roligt, för man skulle kunna gör aen jävla dokumentär om folket som hänger utanför hotellet hahahah. Det är värre än Big Brother typ xD Lovar!
Alla känner alla, och det går rykten om varandra än som hänger där. Typ;
" Fan hörde ni vad Johan sa till henne? Blä för henne, hon kan dra åt helvete!!"
"Såg ni sättet Robin röde hennes arm på? Alltså hon kan ju dö"
"Hörde ni att den&den personen ska gå på fredags finalen!? Fan då måste vi också dit, vi ska vara dom värsta!!!"
"Jag såg Lars och Alice gå dit, men säg inte det till någon annan.. Det var JAG som såg det!!!"
"Jag såg dom tjejerna följa med blablabla upp på rummet, alltså SHIT! Vi måste fan ta reda på mer.."
HAHAAH, så där kan det låta... Och det är bara SÅ patetiskt. Men det är kul, tro mig! x'D



Mollie och Jag<3



Vendela, Gabbi och Anna-Lisa inne på toan. Hahah Anna-Lisa var rolig, söt humör!;)




Sötaste
Sofia och Johan:)

25/10

Orkar inte berätta om hela dagen! Men kan bara säga att den var underbar, iallafall signeringen med Darin. Det var över två år sen jag träffade honom sist. Han har verkligen mognat till sig, och har blivit en riktig ungkar. Känns så skumt, när man är van med lilla tandställnings-Darin som inte vågade säga ett ord förut:P Haha.

Nej men nu ska jag kolla på SATC filmen med mamma och kanske pappa haha. Fan vad najs.
Jag är på rätt dåligt humör, pallar inte att folk ska vara så jävla ... blääää i bland. Men Mr.Z gör mig glad, iallfall just nu. Mr.B gör mig bara fundersam.



Jag vet att jag ser störd ut.
<3





Happy face


Robin och...


Haha ja ni, nu kan ni ju bara gissa hur glad jag är?
Varför?
För att Robin är kvar i idol så klart!!! Fan vad glad jag blev.. och fyfan vad jag röstade. Shit, den smällen får man ta sen när telefon räkningen kommer. Stackars mamma och pappa...... stackars mig.

Funderar på att gå och lägga mig snart, är inte så trött just nu. Eftersom jag somnade till precis innan maten, haha då var jag helt sjukt jävla trött.
Men jag ska faktiskt upp tidigt i morgon, eller ganska.
Såhär ser dagen ut..

Tar en buss som går halv tio tror jag. Möter upp Sofia, köper lite basic things på H&M som jag behöver. Går till scandic. Där emellan skulle det även vara bra om jag hann möta upp Ida. För hon ska sedan följa med mig till vällingby, D' har ju signering för sin nya singel i morgon på K:FEM (eller vafan det heter) kl 14.15, och det kan man ju inte missa. Sen blir det nog så att vi far tillbaka till Scandic. Najs najs. Även lite bilder utlovas:)

Nej nu funderar jag på att tänka på refrängen, hade tänkt lägga mig och kolla på SATC filmen nu faktiskt. Mamma köpte hem den i dag! :D Wihi, jag är glad. Har redan sätt den två gånger på bio, och några gånger på datan.. Men vem får nog av Sex and the city? INGEN i hope haha.
Men men, jag vet att jag nog ändå kommer somna om jag sätter på den nu.. Plus att mamma vill se den med mig i morgon kväll.. Men jag vet inte om jag är hemma då. Fååår se!:)

Puss och sov gott



... Sex and the city har gjort min kväll!:)

Idol

Snart börjar det, bara några minuter kvar. Har lite brottom.
Men har inte hunnit blogga innan, har bara slappat sen jag kom hem. Var skit trött! Somnade till och med till en liten stund nu innan maten..

Men men, nu är jag pigg!
Sitter inne på idols hemsida och kollar på dom live backstage.. Man hör publiken jubla och skrika! Faaaaaan jag vill vara där ju!:(

Aja, anyway! Ni vet vem ni ska rösta på va? Om inte, så kan jag hjälpa er lite på traven ..
ROBIN BENGTSSON!


Ett snyggt foto på stjärnan, som faktiskt jag är en stolt fotograf till! :)

Ring 09941407
Eller
Smsa ROBINB 72400

Lovebug

Har just nu engelska, skit tråkigt. Vi skriver en grej om en text som vi hade till läxa i dag. Synd att jag inte alls är så bra på engelska nu för tiden då! Medans jag försöker skriva en text som låter lite vettig så lyssnar jag på musik, 'breathing youre love' lala:) haha och i morgon så ska man ju träffa på den killen. Kommer kännas konstigt, för det var så länge sen. Men men kul iaf:) nu ska jag fortsätta skriva. Hörs sen när jag kommer hem .. lång dag i dag -.-

my dream

Dålig update i dag, i know. Men grejen är att det liksom inte finns speciellt mycket att skriva om när man bara har varit hemma hela dagen.
Men i morgon är det skola igen, så då har jag kanske något att skriva om. Kommer även att skriva en del om Idol i morgon, som ni kanske har förstått.

På tal om Idol.
Jag ska ju inte gå och kolla live i morgon, i och med att Jess inte är hemma. Lite tråkigt ju.. för det är såååå mycket roligare att se det live. Men får nöja mig med att se det på dumburken i morgon.
Men jag och Jessica hade planerat att gå nästa fredag i stället då. Men så kollar jag på biljett sidan nu, och ser att biljetterna är slut.. JUST den fredagen. Det finns kvar till alla andra datum, förutom just den 31. Det suger ju. För nu måste Robin hålla sig kvar 2 gånger till, och vi måste vänta sjukt mycket längre.
Var lite depp när jag såg det. Men men, finns inget att göra åt saken. Fuck...

Så ja.. klockan är bara halv åtta. Och jag har liksom redan tröttnat på att sitta här, får ont i huvudet. Men det kan ju bero på att jag har suttit här typ hela dagen..
Någon som vet om det går något bra på tv i kväll? Förutom Tila Tequila. Har fastnat för det programet igen..


ledig

Ah jag är faktiskt ledig i dag, fett skönt. Men ändå rättså trisst... har ingenting att göra haha. Klev upp för typ en halvtimme sen, och har ännu inteätit någon frukost. Är fett hungrig, men såg inget locknde i kylen. Får gå och kolla igen snart, och se om jag kan trolla i hop något som kan smaka bra.

I morgon är det fredag, rätt jobbig skoldag.. Alla har typ sovmorgon, förutom jag och Jennifer. För vi måste göra klart ett arbete som vi har missat, eller vi ska liksom redovisa en sak. Hålla ett tal i typ 4 minuter. Palla! Men jag får se det posetivt, för efter skoldagen i morgon så är det heeeeeeeeeeelg/looooooooov!! Fett galet jävla jätte najs!

Gimme your love after midnight



Vad tycker ni? Är ni nöjda med temat?
Jag tycker att det ska bli kul att se..
Fast vi hade redan klurat ut att det skulle bli Abba tema, för alla idolerna har gått runt med Abba-halsband hela veckan.. Höhö.
När jag frågade Robin om han var nöjd med temat så sa han : sådär! Likaså med låten. Och Lars svarade likadant. Inte riktigt Lars musikstil kanske? Men jag tror att dom alla kommer att göra bra i från sig, dom är redan så jävla grymma.

jag kan inte sluta att tänka på dig

Haha åhåja, la ni märke till något nu? Kanske att min rubrik var på svenska för första gången på jätte länge haha. Intressant va?
Jag brukar ha problem med att välja en rubrik till mina inlägg, men brukar köra den enkla metoden som många bloggare annvänder sig av. Att ta en mening ur låten du lyssnar på för tillfället. Och om du inte lyssnar på musik för tillfället, så sätt på Itunes och låt det rulla, då lär du komma på en rubrik nångång iallfall.. Haha bara ett litet tips sådär.
Och ja, det stämmer.. Jag kan bara inte sluta tänka på dig...

Har nyss ätit iallfall, en middag som mamma fixade i hop lite snabbt. Ris, någon sås och lite kött. Rätt så orginellt. Men det dög väl.
Och nu vet jag faktiskt inte alls vad jag ska hitta på, har redan gått igenom alla hemsidor typ 250 tusen gånger. Snart blir jag säkert sperrad från tv.se/idol, för att jag helt enkelt missbrukar den sidan så gått som det går haha.
Jag vill inte att Jessica ska vara i NY, jag vill att hon ska sitta vid datan just nu, precis som jag. Så att jag har något att nörda mig med.. höhö.
Nej men det känns så ensamt, jag är så jävla depp haha. Inte just för att Jessica inte är i Sverige, utan över huvudtaget.
Jag bara... äsch jag vet inte.

I just want you to be mine

Det där med att somna var ju bara något jag kunde glömma i går.. Jag har sovit ungefär en timme inatt, inte mer. Så jag stannade hemma. För när klockan ringde så vaknade jag upp med en sjuk huvudvärk. Så efter ett tag somnade jag om igen, och vaknade vid 12. Så lite sömn fick jag!
Men fattar inte vad felet är..
Hade samma problem i somras, men då kunde jag ju förstå varför, för då vänder man ju på dygnet som fan. Men nu när jag ändå går upp tidigt och allt? Fattar ingenting.

Aja. Jag gick iallfall upp, kollade lite på tv, tog mig en risifrutti och en mandarin till frukost. Men nu har jag inget bättre för mig igen, så funtar på att äta "lunch". Det blir snabb pizza, onyttigt men gott haha.

ZzzZzZZZ..

Ligger här i sängen, men kan inte sova. Kl är runt två.. och jag kan bara inte somna. Sjukt, med tanke på att jag gick upp tidigt i dag och allt. Så nu får vi se hur morgon dagen blir, om jag inte har sovit någonting i natt så kommer jag aldrig orka en hel dag i morgon. Mitt alarm ringer om 3 och en halv timme.. men men. Just nu roar jag mig med tv tittande, kollar på NAVY CIS, fast det slutar snart. Har även satt på lite musik på mobilen. Självklart Robin, när han sjunger mercy. I love it!

Sofia sjunger


Visst är hon duktig? Sötnosan!<3

you know i left, when you left

Bad update, sorry..
Men helgen har varit helt jävla perfa, mest fredag och lördag, men även söndag och måndag med. Haha ja, jag var ledig i måndags, så räknar med det som en helgdag höhö.
Har idol nördat mig alla dom här dagarna, inte så ovanligt kanske.. jag har en förmåga att bli en riktig idol nörd varje år. Haha kanske för att jag älskar musik? Älskar snygga killar som kan sjunga (Robin)? Ja det måste vara dom två sakerna som är anledningen till varför jag blir som jag blir varje år idol drar igång igen.
Men i morgon så åker min kära idol-nörd Jessica, till NY. Jag blir lite små depp över det.. Men hon kommer ha det grymt, så jag kan inte göra mer än att hoppas att hon får det as kul fast även längta tills hon kommer hem igen.

Men den här helgen kommer att bli minst lika grym.. Ska självklart se Idol! Fast hemma den här gången.. Lite tråkigare, men ändå ett måste att kolla på det. Sen på lördag så ska ÄNTLIGEN D' ha signering i vällingby. Kan inte fatta att det drar i gång nu igen, det var över ett år sedan jag var på något sådant. Helt sjukt.. Känner mig som 14 år igen.. Eller kommer rättaresagt känna mig så, i helgen alltså. Men aja, iallfall.. Efter signeringen eller innan, vet inte än.. Så ska jag hur som helst träffa söta Sofia!:)

Jaja nog tjatat om roligheter och sånt där.. Skolan var rätt okej i dag, gick snabbt. Hade bara två lektioner, jävla najs.
Men mrogon dagen blir betydligt mindre mysig.. Börjar halv nio typ, har samhällskunskap i typ över en timme! Jag LOVAR att dom där lektionerna ger samma effekt som ett sömnpiller. Det är så jävla boring.. Sen efter det så är det gympa. Och i morgon så ska vi simma!! Fan okej, det är väl rätt mysigt att simma och sånt i en simhall, jag älskar sånt. Men med klassen? Tvek. Plus att jag ska tillbaka till skolan efter det. Hoppas inte man behöver dyka eller något sådant, för jag pallar inte blöta håret. Haha tönt jag är, jag vet. Men orka liksom!


En cpsuddig bild på mig och Jess.. Men även den ända jag har på oss! <3

diagnosed with love

Nu är jag hemma igen. Jag och Jess drog in tidigt till scandic, och ja.. Det har varit en jävligt lyckad dag. Robin, alltså hur underbar kan man vara?

Men men, vet inte vad kvällen för övrigt har att erbjuda. Men tar nog någon buss till stenh inom en snar framtid.. Dvs om typ en halvtimme. Vet egentligen inte varför, är inte så sugen på det.. Men jag kan ju inte bara sitta hemma. Eller?
Måste ringa Amer och fråga om han ska ut, så har man kanske någon att träffa iallfall.

Det var någon som skrev och frågade lite om exstansions(stavning?) och sånt, så jag ska ta och berätta det för er sen.. Men inte nu. Ha en trevlig kväll!



Bilden är inskannad, så det är därför både den och texten ser lite knasig ut. Men ah vad säger man? Hjärta på dig med.

amazing evening

Rubriken talar. Kvällen var verkligen helt jävla amazing! Om man bortser från att robin höngde löst, panik på det.

Jag och Jessica, största idol nördarna.. Höhö. Vi åkte hem till Jess efter skolan, lämna lite saker. Jag plattade håret och fixade mig lite. Sen tog vi en buss till vällingby, sedan tunnelbanan till slussen och sen buss 76 till frihamnen.. Men virriga som vi är så åkte vi såklart åt fel håll, och vi hade ändå ganska ont om tid. Men det löste sig tillslut och vi kom fram rätt lagom.. Fast missade idolernas signering som dom har innan sändningen. Vi kom precis när dom skulle gå.. Men jag stog precis där dom gick ut, och vinkade lite till Robin, och han detsamma till mig haha.

Sen vart det insläpp, och ja vi trängde oss lite i kön, men vafan haha. Vi fick bra platser och såg bra. Jätte trevliga tjejer som satt bredvid oss, snackade en del med dom :) Dom var ju såklart Robin B fans, mohaha. He rules!

Allting började och det var skit bra, likaså Robin. Fast ja, han kan göra bättre i från sig.. Men han borde verkligen inte ha hängt löst, det var onödigt. Fan folket, RÖSTA! Själv röstade jag som ett cp.. najs telefon räkning sen... eller inte haha.
Jag och Jess sprang fram till scenen sen efter sändning, och där stog Robin. Fick en kram och jag sa att han var bäst, men han var nog fortfarande lite skärrad.. för han svarade "Tydligen inte..". Men sen vart han gladare.. för alla vräkte på med komplimanger till honom. När han signerade ett kort till mig så frågade Jess om han kände igen oss, och ja det gjorde han.. Måste erkänna att mitt hjärta tog ett extra litet skutt då. HAHA fan vad nördig jag låter.. trodde jag hade lagt av med idol hysterin.. Men tydligen inte. Ni får stå ut! Men klaga inte, för ni är inte tvingade till att läsa det ;)

Jessica gick i väg till Jesper och stog och snackade med honom istället.. Han var där och satt i publiken. Men jag stannade kvar vid Robin och tog iallfall tusen kort på honom, och några andra deltagare när dom stog där framför mig. Men lägger in kort när jag kommer hem..
I kväll ska jag sova hos Jess.. och gissa vart det bär av till för ställe i morgon? HAHA... Tror dom flesta gissar rätt. Men vafan, Jesper är bara kvar i stockholm denna helg.. så Jessica måste ju passa på.

Pöss på en lyckad kväll, förutom att R hängde löst.. Men ni vet ju redan vad jag tycker om det :)

you make me smile


Du har talang, tvivla aldrig på det.



summertime


don't forget me

Jag är lite skärrad...... Fick hem mitt skolfoto i dag. FYFAN! Jag har fan ALDRIG sätt bra ut på mitt egna sånt där foto, som man är själv på. Fotot på klassen, rätt okej. fast jag ser helt i hoptryckt ut. Aja, inte värsta grejen right? HAHA JO!

För övrigt så har dagen varit helt okej, jag började sent och slutade tidigt.. aldrig helt fel. Hade bara svenska och matte. Haha jag går på sär matte (har alltid gjort), och det är skit kul, för Jennifer och Tullan är rätt roliga hahah x'D Lite skratt fick man ju iallfall..

Men ja, så nu sitter jag här iallfall.. somvanligt ju höhö. Youtube, Facebook, Bilddagboken, Blogg, Idol. Haha sånt man roar sig med på datan.









sweet memories

Fasiken vilken seg kväll. Jag börjat tröttna på datan, har suttit här i några timmar nu.
Så nu ska jag se den "nya" kriminal serien "Oskyldigt dömd" med Persbrant eller hur fan han nu stavas.

Fan pallar inte skola i morgon, inte fredag heller .. Fast skönt att jag börjar halv tolv i morgon iallfall.
Nej men jag vill ha HELG, nu nu och NU.

Måste skynda mig lite, det har börjat.. och pappa gnäller om att ALLT händer i början. Ha en bra kväll, för det ska jag ha! Ska snacka med Bästis Amer.

En stjärna


Robin B

It's all new

Som ni kanske ser så är min design på bloggen ändrad, vad tycks? Själv är jag super nöjd. Det är gulliga Camilla som har fixat allt, visst är hon duktig?

Jag ber om ursäkt för att jag inte skrev något i går. Men nu är jag tillbaka :)
I går så fick jag och Jess gå en timme tidigare från skolan. För i måndags så kom en tjej som heter Mia fram till oss utanför idol hotellet, hon jobbar på Idol. Hon frågade om vi kunde komma tillbaka klockan 1 på tisdagen och vara med i ett filmklipp om Johan, som kommer visas på fredagens program. Sjävklart sa vi ja, en sådan chans ska man ta, när man ändå blir förfrågad.
Haha så vi åkte dit i går dåra, och ja det var väl kul. Eller, alltså det var sjuuuuukt pinsamt. Det var typ 4 andra tjejer där, och en av dom var HELT hysterisk. Vi fick gå ungefär 100 meter bort från hotellet, och så när Johan kom ut så skulle vi springa allt vi hade emot honom och skrika! Ni hör ju själva hur patetiskt det låter, hahaha. Det var bara jag och Jessica som var 16, alla dom andra tjejerna var runt 14. Och jag förstår dom, jag vet att jag betedde mig minst likadant när jag var lika gammal, helt hysteriskt med andra ord.
Aja, den mest galna tjejer kom fram till Johan först, och typ kastade sig på honom. Såg rätt så roligt ut, så det måste ni se, för det kommer nog med. Hoppas inte jag syns så mycket. Vet att jag stog bredvid den galna tjejen när vi fick autografer och sånt. Jag spelade typ lite uppspelt, fast var egentligen inte så värst exalterad. Även fast det såklart var kul att träfa Johan igen.
Men det var roligare sen när vi gick in på hotellet. Jag, Jess och två andra tjejer som precis som mig, gillar Robin B. Vi bad Mia säga till Robin att komma ner, och söt som han är så gjorde han såklart det. Sen stod vi och snackade med honom i typ 20 minuter, han var så trevlig så. Även fast han inte säger så mycket och mest är blyg, så uppskattar man verkligen när dom tar sig tid för att stå och prata om absolut ingenting speciellt med några tjejer som dom inte änns känner.

Och i dag har jag inte gjort så mycket. Varit i skolan såklart, och jag var så SJUKT jävla trött så det finns inte, sov mig igenom dom få lektionerna jag hade. Fast skolkade tyvär från min sista lektion, mediaproduktion. Dåligt av mig, för jag har redan missat massvis i det ämnet. Men jag orkade verkligen inte sitta framför en data i 3 timmar. Så jag åkte med Jessica och Jennifer in till rådmansgatan, för att hämta ut mina och Jessicas biljetter till Idol på fredag! Haha som tur är så fick vi tag på två st, alla är ju egentligen slut. Men Jess hittade en sida där man kunde köpa, och fan så glad jag är, jag som hade tappat hoppet om att gå på någon fredags final liksom.

Nej nu ska jag sluta snacka om Idol .. fy, jag vet att det blir långtråkigt. Puss

viva la vida

Det har varit en trevlig dag i dag:) Skolan var inte aaaaaaallt för jobbig, slutade tjugo i 3. Så då drog Jess och jag in till stan, en sväng förbi Idol hotellet. Vi hann inte sitta där allt för länge, för sen kom hela gänget förbi, förutom Johan och Kevin. Jag sa hej till Robin B så han stanna, han var trevlig. Söt som fan, och väldigt närvös typ. Stod och snackade ett tag, tog kort och sen gick han in. Sen kort där efter så kom Johan och Kevin, lika trevliga dom :)

Efter det så åkte jag hem, hunnit äta lite och sitta här. Kvällen har gått fort typ. Nu ska jag nog stänga av här.. Kort inlägg i know, men jag orkar inte skriva mer:P Lägger in lite bilder istället.



Söta Johan och jag


Snygga Robin och jag
Observera att det är Robin som är JÄTTE lång och inte jag som är JÄTTE kort xD


Snälla Kevin och jag

gotta find you


I kväll är jag extra känslig tror jag, har suttit och grinat som en jävla vatten spridare till Greys&One tree hill i kväll. Men i bland får jag sådana här tönt ryck, då allt är så jävla gulligt. Sen nu så såg jag den här videon på JB när Joe sjunger låten från camp rock, "Gotta find you" som förövrigt är en jävligt bra låt. Och ja, hans röst är helt amazing och han gör den bra, men det bästa är ju i slutet när han plockar upp den där lilla tjejen ur publiken och låter henne sjunga. Det är bara något speciellt med det..

Så om jag nu någongång av någon underlig anledning skulle träffa på Joe Jonas, då kan jag nu lova att jag med all säkerhet skulle fria till honom. Han är snygg som FÅ, charmig, trevlig och den här videon visar ju vilken bra daddie han skulle vara. Höhö..

my weekend

Jag kan inte hålla mig borta från bloggen, jag blir ju liksom glad av att skriva här och ännu gladare av när ni kommenterar (a).

Helgen har varit kanon.

Fredag:
Mickis smsade och sa att det skulle vara fest på ekerö, hos Alex&Fabian.
Så på dagen så var jag först hemma och chillade eftersom jag var ledig i fredags. Sen vid halv 8 så tog jag en buss mot ekerö, Mickis hoppade på den och även Malin som också skulle till festen med Isse och Julia, fast dom kom senare. I ekerö så mötte vi Irene som hade suttit och väntat på oss ett tag. Efter en halvtimme så gick bussen mot ekerö. Det var rätt mycket folk redan när vi kom, trevligt trevligt.
Mycket hände. Mickis och Irene försvann med Linn ... Sprang runt och leta efter dom som en galning typ. sen ringer Mickis och säger att polisen var påväg, så alla fick rå damp, och kuta runt, utan skor sprang vissa ut och gömde sig i buskar på tomten hahaha, jag fattade ingenting och hade typ tappat bort mina vänner .. Men det visade sig att dom inte var på väg till oss iallfall, skönt det.
Fast det kom en hel del oinbjudna gäster, så typ alla fick dra. Eller jag, Julia, Malin och Isse fick stanna. Så det gjorde vi och tog en buss vid 2 där i från. Då var jag så jääääääävla trött .. haha. Men mysig och rolig kväll iallfall.

Lördag:
Jag vaknade typ två, och var fortfarande sjuuuukt seg. Vet inte varför, för jag var helt lagom full i fedags, men ändå kändes det som om jag skulle DÖ när jag vaknade.
Jag satt vid datan ett tag, och gjorde sedan i ordning mig. För sen kom Roger och Josefin och hämtade mig och pappa, för att sedan börja åka mot råsunda där vi skulle se matchen mellan Sverige och Portugal. Vi hämtade även upp Johan och Erika. Satte oss på en resturang i solna, Erika åt och alla andra tog något att dricka. Sen började vi gå med Råsunda. Sjukt mycket folk, men galet bra stämmning. När vi kom in och såg våra platser (som förövrigt var super bra) så höll lagen på att värma upp. Jag fick seriöst hjärtflimmer och DAMP när jag såg Zlatan. Tog hur jävla många kort som helst. Matchen var bra, vi hade många chanser, synd bara att vi inte satte bollen. Men det var en grym kväll och jag var helt jävla uppspelt, det var en upplevelse. Zlatan är KUNG! Förstår dock inte hur Holmén kunde bli vald till matchen spelare.. Men men. Kom hem runt 12 iallfall, efter en mycket, mycket lyckad kväll. Vi har nu bestämt att vi ska gå på nästa hemma match mellan Sverige - Danmark, som är i mas någongång tror jag. Innan den så spelar ju Sverige mot Portugal igen, borta match. Men då kommer inte Zlatan vara med, eftersom han fick gult kort. SUG. Jaja, naaajs lördag somsagt.

Söndag:
Hade lite svårt att somna i natt eftersom jag vaknade vid 2. Men när jag tillslut somnade till så vaknade jag av att min mobil ringde, det var Adde. Jag la på första gången, men han ringde igen. Då svarade jag, men han sa ingenting.. hörde bara Calle snacka i bakgrunden ... haha. Jag stängde av ljudet och somnade sedan om. Vaknade vid 12 i dag, kanom väder ute, fast har bara suttit inne, kollade på reprisen av Idol eftersom jag missade det i fredags. Fast hade redan kollat på alla uppträdanden på datan. Jag tyckte det var lite synd att Jesper åkte, men om det skulle vara någon så var det väl han. Annars så har jag inte fastnat för varken Robin E och Lars. Vet inte varför.. Men Robin E får gärna åka nästa gång.
Lååång jävla inlägg haha, hoppas ni orkar läsa.


Fredag:


Daniel, Mickis och Irene. Rök paus precis när vi hade kommit dit typ.


Jag och Isabell<3


Folk


Malin och jag på väg hem


Lördag:


Det syns tydligt att nr.10 är kung


Sverige - Portugal


Ronaldo




Zlatan kör på stripp! :)



i can't live, if living is without you

Just nu mår jag inte så bra, så kanske inte uppdaterar bloggen så mycket... Hoppas ni förstår.  Det är något som har hänt, något som tynger mitt hjärta. Och jag är bara så jävla orolig. Om det här visar sig vara negativt, så vet jag ärligt inte vart jag ska ta mig till.
Det är en sådan pass stor händelse som kommer förändra en hel familjs liv. Jag vet inte om jag klarar av det här just nu.. Nu när allt börjat bli bra igen.
Snälla, låt allt bara vara ett missförstånd, låt det inte vara något dåligt.

Jag älskar dig mamma, du är det bästa jag har!

hopeless

Fan vad trött jag är, helt sjukt. Gick upp 06.20 i dag, och det var ju ett tag sen jag gick upp så tidigt.. Så det är nog därför. Men ska snart röra mig mot sängen, kommer förmodligen att slockna direkt haha.

Jag vet att det har varit dålig uppdatering i dag, och absolut inga intressanta inlägg. Eftersom jag inte har fått några kommentarer på hela dagen, så förstår jag att ni också tycker det haha ;P.
 Men det ska bli skärpning. Nu vill jag faktiskt seriöst försöka hålla i gång bloggen, och jag ska lyckas ... Hehe. Jag ska ju bli nya Kissie!! det har ni väl redan listat ut antar jag? ;o För det är väl henne jag är mest lik? HAHA.. Ironi.
Tro det eller ej men jag har blivit tagen som henne några gånger på stan .. Fast det var ju ett tag sen. Aja, ska man ta det som en komplimang eller inte? Själv tycker jag att vi inte alls är lika varandra.
Nej men, om det är något som Kissie är, så är det att vara en bra bloggerska iallfall. Haha sen kan jag inte säga så mycket annat. JOOO, hon gillar JB .. ett plus i kanten!
Och Kenza gillar TH ... Men blondinbella då? Vad har jag gemensamt med henne? Förutom att jag har fått höra att jag liknar henne på vissa bilder ...

Haha aja sicket samtalsämne, nu ska jag stänga av här. Sov gott, sötnosar!




Spexigt värre ....



i ain't never done nothing to deserve this

Somsagt sååå hatar jag att det blir så dålig update!!! Haha.. Men finns inte mycket jag kan göra åt saken.

Dagen var iallfall sjukt najs, först så var klassen på solna tingsrätt och kollade på tre rättegångar.. Haha jag tyckte det var skit intressant! Och sen att Poliserna som var vittnen råkade se sjuuukt bra ut och ha rätt härliga kroppar gjorde ju inte saken sämre direkt hehe!
Vi fick iallfall sluta rätt så tidigt, typ elva om jag inte minns fel. Så jag åkte in till hötorget och satte mig på Taco Bar där Ida jobbar haha. Fick sitta där ända till kl 2 då hon sluta. Men det gjorde inte så mycket, haha jag var sjukt hungrig, och fick äta gratis, hur mycket jag ville typ haha. Det var fääättt najs! :) Ida typ bah: Men du måste prova det här också .... och det HÄR!! Det är skit gott. Fast testa det här, det är nog godast!! Hahha så jag vart så sjukt mätt! :P

Sen när Ida hade slutat så åkte vi och mötte Rebecka, och sen även Mari. Sen gick vi till Café60 som ligger på Rådmansgatan. det var väldigt mysigt. Jag tog en stoooor kopp chailatte (fast det smakade inte bra, inte om man jämför med EH's chai!) och sen tog jag även en stoooor kaka, haha omkretsen på den var inte nådig haha. Men gott var det iallfall, trots att jag var väldigt mätt.
Efter ett tag kom även Tessan. Så då var det "gamla gänget" samlade igen .. Det var mysigt, och vi pratade på som fan om alla nya skolor, allt som hänt och blabla. Dom där tre personerna har en jävligt speciell plats i mitt hjärta.

Aja sen började vi alla röra oss hemåt, så nu sitter jag här. Mamma och pappa sitter och äter middag för stunden, men jag klarar mig.. Jag är fortfarande väldigt mätt som ni kanske kan förstå haha.



Solna tingsrätt!


Söta J(B)ennifer på väg hem från solna :)<3


Ida jobbar. Haha man kan även se lite av Malin i bakgrunden:)


Mari&Rebecka<3


Söta Rebecka!


Rebecka&Jag haha ..


Hahahah snacka om att Tessan ÖSER ner socker. Men är man inte söt så får man väl dra till med lite knep(?). Haha skoja bara, hon är så söt så!

A little bit longer

Usch jag har så himla tråkigt .. Och jag är superdupermega hungirg haha.
Har en jävligt dålig blogg fantasi i dag också ... Har nog överhuvudtaget en väldigt dålig dag i dag.





Så jag lägger in en bild på söta Nick Jonas :) Inte bara han som är söt, kolla hunden liksom! Hundvalpen han fick när han fyllde 16 år nyligen :)

my bad

Usch, jag gillar inte att det blir så dåligt uppdatering här i bloggen nu när jag går i skolan.
Kan inte skriva för änns jag kommer hem liksom, och det brukar vara runt 4,5,6. Inte kul!
Visst jag kan ju mobil-blogga, men då kan jag bara skriva några rader typ, stört. Vet inte varför det är så .. men det får liksom inte plats med mer. Plus att jag inte heller kan lägga in bilder .. Fattar ju liksom inte hur man gör.
Men aja, så jag struntar i det, för det skulle ändå bli väldigt ointressanta inlägg, min vardag är ganska lame. Haha.

Kom hem för en timme sen typ.. Är sjukt trött, sjukt hungrig och på väldigt dåligt humör.
Jag började iallfall vid halv tolv i dag, väldigt skönt. Och jag slutade vid två, ännu skönare! Hade bara matte och engelska.. Ganska så sega lektioner.
I morgon så ska vi alla samlas vid solna kl halv 9, för vi ska få vara med på en rättegång. Väldigt spännande faktiskt.. Fast jag är inte så sugen på att kliva upp så tidigt:P Lata Lisa!
Sen på torsdag så börjar vi vid kvart i 10. Då ska vi ha typ som en aktivitetsdag.. Det kommer hända massvis med saker på skolan, för dom firar 10års jubeleium. Sen på fredag så är jag leeeeeeeeeedig, hehe så den här veckan är rätt naajs.


i'm so not over you



It's like I'm walkin on broken glass

just friends

Jag försov mig lite i morse så jag missade alltså första bussen. Jag tog en senare och missade första lektionen. Jag kom precis lagom tills Engelskan skulle börja. Men då säger våran lärare att alla ettor ska kolla film, så vi fick se på film på både Engelska och Svenska lektionen. Vi såg en AS konstig film, som både Bruce Willis och Brad Pitt var med i. Då tror man ju att den ska vara skit bra, för dom är två duktiga skådisar. Men den var helt sjukt konstig :P Båda två spelade två pskyfall.. Rätt så kul att se Brad i en sådan roll, men han gjorde det bra.
Den hette "12 Monkeys Armé" .. Någon som har sätt den?

Efter skolan så åkte jag med Ida hem till Malin. Dom skulle göra ett arbete om sin Prao plats, så jag var där med dom under itden. Det var faktiskt jävligt kul. Ida hittade en gammal Halloween dräkt som Malin hade när hon var liten, så hon trängde på sig den. Och fan vad kul det såg ut!! Haha ni ska få se bilder ;)

Vi gick från Malin runt 18.15, och skulle ta en buss hem. Men vid stenh så ser vi Idas mammas bil stå vid en parkering där. Hon var på fotbollsträning med Idas lillasyster, så vi gick till Gårn under tiden och vänta. Träffade Danne, Alex och sen kom även Amer och Lillen, så fick träffa lite folk iallfall.

Men nu är jag iallfall hemma ... har nyss ätit lite. Och just nu har Jessica precis skickat massvis med JB låtar :D


Ida leker .. haha


Ida&Malin, älsklingar


HAHA Fjortis pose jag vet!
Men där har ni en dagens outfit typ haha.


Jag


HAHAHA, Ida i pumpa dräkten ;)


Haha även jag fick på mig den.


Ida&Jag.
Tillsammans är vi så jävla bäst!<3

Youre the voice hear inside my head


En scen från filmen "Camp Rock".
Joe Jonas, snygg och en underbar röst.
Allt en kille ska ha right? Haha.

DHW


Nu är det Desperate Housewives som gäller!

You got moves

Tjenixen alla söta:)
Strålande dag i dag eller hur? Vädret är ju bättre än någonsin förr! Eller? ....................
Nej, fan det regnar som jag vet inte vad ... Och det är så sjukt jävla kallt. En typiskt söndag känns det som.

Malin och Ida sov hos mig i går. Vi gjorde inget speciellt, typ åt chips, drack cola och kollade på film. Ice age 2 blev det. Fast jag somnade och missade slutet. Men det gjorde ju inte så mycket, för den har man ju sätt förut.
Vid tolv i morse åkte dom hem, för Ida skulle vara barnvakt och Malin skulle till Pontus. Så då gick jag upp, gjorde lite frukost och åt. Men sen la jag mig i sängen igen haha. Det var varmt och skönt under tecket, så ville inte gå upp. Har legat och kollat på Disney channel, haha. Det gick två avsnitt av Hannah Montana! Me like ;D ... Haha.
Såg hela hennes live konsert i går, där även The Jonas Brothers dök upp. Grymt.

Så vad har dagen att erbjuda? Inte mycket faktiskt. Jag ska vara hemma och chilla galet. FETT SKÖNT!
Nångång runt kl 4 så är det repris på Desperate Housewives, sen Greys Anatomy, GossipGirl och sen är det även ett avsnitt av One tree hill!!!! Det har jag längtat till, ända sen förra söndagen haha.



Mari&Ida i går när vi var på väg haha. Vet inte vad dom gör, så fråga inte! :)


Mari&Jag <3


Ida&Jag, haha så söta så ..


Malin&Ida, när vi väntade på att pappa skulle hämta oss.

Har lite mer bilder från när vi var inomhus också, men dom skippar jag.

Ida gör en kvällens

Kvällens humör: Happy
Kvällens borde: Festa
Kvällens frisyr: Uppsatt
Kvällens klädsel: Chinos, Kofta, Halsduk
Kvällens smink: Mascara
Kvällens parfym: Escada summer heat
Kvällens vill ha: En resa
Kvällens personer: Lisa, Mari + Malin
Kvällens längtan: Zanzibar
Kvällens fundering: Sex med honom eller inte?
Kvällens beroende: Godis
Kvällens tråkigaste: Att jag inte kommer hinna träff dne där lilla söta hunden som är hos Lisa :(
Kvällens roligaste: Singstar

you got me


Kolla sicken söt liten sak!! Om några veckor så kommer den att vara sörre än den svarta hunden haha.
Jag diggar Zorros mín haha, han kollar typ snätt på den lille sötsaken! ;P



Sky!



Kvällens planer är lite tydligare nu. Jag ska ta någon buss till Stenh, vet inte vilken än bara. Antingen vid åtta nu, eller halv tio. Får nog bli halv tio bussen, för jag sitter fortfarande i mjukisbyxor, och en stor skön tröja, osminkad .. OFIXAD med andra ord haha.
Men sen ska jag iallfall träffa Ida och Mari :) Så ska vi träffa lite folk. Sen så ska Ida sova här, eller jag hos henne, får se.
 
Puss

i'm only fooling myself

Fan jag har lite små panik. Jag har ingenaning om vad jag ska göra i kväll .. Vill hitta på något. Det är ju fan helg, och jag har INGENTING planerat. Mickis ville att vi skulle in till stan, men jag har glömt bort tiden lite så bussen går om typ en halvtimme, och jag måste duscha och sånt i så fall. Men men, får hitta på något annat då. Ska ringa Ida och höra vad hon gör ..

Haha jag är på fett dåligt humör just nu .. Vet inte varför! Men tack vare Jessica så har jag fått upp ögonen för The Jonas Brothers, dä ääh najs! Dom är bra! :)


Kevin, Joe & Nick Jonas



Det kommer inte bli mer än såhär, det visste jag ju redan från början. Men jag bara hoppas och hoppas. Fast nu är det dags att ge upp det här .. Jag får nöja mig med hur läget är nu. Bättre än ingenting ..
Du om någon borde förstå hur det känns.


Another day

Hallå hallå.
I dag vaknade jag typ vi elva, fast innan det blev jag väckt ett antal par gånger för att mamma sprang runt och städa och hade sig, för att vi skulle få gäster. Men när jag väl vaknade så satte jag på tven och såg att Camp rock gick på disney channel. Så jag la mig och kollade på det.
Fan den var bra ju, tycker jag iallfall. Bättre än high school musical tror jag ..
Joe Jonas är ju helt sjukt jävla snygg! Haha, jag går i Jess fotspår ;) I går på graf lektionen så satt jag och kollade på youtube, så Jessica visade mig lite låtar av Jonas Brothers och sånt som jag kunde lyssna på. Dom är fan bra ju!!
Men men, medans jag kollade på Camp Rock, så kom pappa in med lite frukost på sängen haha! Vad har jag gjort för att förtjäna det liksom? Tack iallfall snälla pappa.

Men sen hann jag inte mer än kliva upp ur sängen tills våra "gäster" kom. Mammas bästa kompis Sussie, som hon har känt hela sitt liv typ, och Sussies kille Micke. Sen har dom bara för några veckor sedan skaffat sig en liten hund! Eller liten och liten .. just nu är den valp, men har större tassar än våran hund, som är ett år haha. Anledningen till det är att det är en sån där STOR jävla ras, Grand danois! Men den är för jävla söt!!! Ska ta lite foton och visa er sen.




Malin&Julia i går.
Hade velat kunna skriver, SÖTA Malin och Julia. Men man ser ju inte så mycket mer än två ryggar. Haha men söta är dom iallfall! :)


Mickis&Amer i går 
<3

kvällens

Kvällens humör: Trött. Så rätt dåligt humör i guess
Kvällens borde: Sova kanske?
Kvällens frisyr: Satte nyss upp det
Kvällens klädsel: Just nu, mjukis byxor, linne, kofta
Kvällens smink: Foundation, Puder, Rouge, Mascara
Kvällens parfym: Ingen
Kvällens vill ha: Närhet
Kvällens personer: Mickis
Kvällens längtan: Sängen
Kvällens fundering: Honom
Kvällens beroende: Godis
Kvällens tråkigaste: Allt, nästan
Kvällens roligaste: Att träffa lite folk iallfall.

Men dagens roligaste var heeeeeeeelt klart när vi skulle säga hejdå till Johnnyboy i dag, så lyfte han först typ upp mig när vi kramades. Så skulle han göra samma sak med Mickis, men så typ tappar han balansen och ramlar, med Mickis över sig!! Hahhaah, ALLA KOLLADE! Och det såg grymt kul ut! Dom bara låg där typ, haha.

I just don't know how

Hemma igen. Haha jag kan ju inte säga att det händer mycket ute nu för tiden .. Det är rätt DÖ-TRIST om jag ska vara ärlig. Fast vissa personer lyser upp höstmörkret lite extra.
Men ja, vi gjorde inte så mycket. Massa jävla 94/95or sprang runt och var "skit packade", så något hade man ju att kolla på iallfall.
Sen så sprang Jonas runt och spreja pepparsprej i luften, så Padde&Simon fick i ögonen haha! Sen tog Padde sprejen och sprang runt, så det liksom flög runt i luften, så jag fick i halsen och i näsan haha. Fan det KÄNNS alltså :P Inte illa. Trodde hela min jävla näsa skulle trilla av, typ helt sönder knarkad. Usch! Haha ..

Men men, jag tog 12 bussen .. Och här sitter man, helt själv och har sååå tråkigt.
Den ända jag skulle vilja spendera denna kväll med är Han med stort H.
Men jag måste fan börja glömma allt det där nu.. Men hur? Hur gör man? Det är inte så jävla lätt. Man kanske ska umgås med andra killar, så att man får annat att tänka på? Det hjälper för stunden, men inte i längden. Ska man kanske försöka hitta en bättre?
Men i mina ögon så är han BÄST, så hur fan ska jag då kunna hitta någon som är ännu bättre? Det går inte.

Beautiful disaster



Nu har jag tid att blogga igen. Det blev lite stressigt där precis innan Idol började, för Johan var ju först ut. Och somvanligt så gör han det så jävla bra, han är en STJÄRNA, han är en ARTIST! Men det verkar som att juryn börjar tröttna lite .. Sånt gillar vi inte. Men RÖSTA FÖRFAN!
09941401

Nej nu ska jag nog fortsätta att göra mig i ordning, har lite små brottom. Ska platta håret/sminka mig/klä på mig, bussen går om en timme. Fast kommer säkert att fastna här i en halvtimme till .. Haha.
Känns rätt knas, för jag har absolut ingenting planerat denna helg.. Och det brukar jag fan ha!
Nu ska jag iallfall bara ut och träffa lite folk i typ en och en halv timme. Kommer hem vid 20 över 12 igen skulle jag tro typ, skriver då. Puss.



Douglas & Mickis :) Haha Mickis kommer säkert lacka för att jag la in denna bild. Men hon är sååå söt sååå, haha. Hon lyssnar på när Sebbe berättade någonting!


Vi satt inne på ett fik, INNE på H&M haha... Jag fattade ingenting. Men dä var naaajs!

Hey you

Idag så har jag varit i skolan, började vid halv nio och slutade fyra. Fast jag gick vid två, för jag var klar med arbetet haha.
Efter skolan så åkte jag in med Mickis till stan där vi träffade Hugo, Douglas (någon från Mickis skola), Suppis, Sebastian, Johnnyboy, och en kille som jag kände igen från min skola .. rätt så snygg om jag ska vara ärlig. Det var roligt ..
Jag kom hem vid sju, har hunnit äta och duscha. Men nu ska jag se idol, har brottom.. det har ju börjat haha. Sen efter det så ska jag ut en stund och träffa lite folk.
Skriver snart igen ... haha dåligt inlägg. Men jag är stressad!!

JOHAN :D

I love it



Fyfan vad bra. Justin Timberlake är en klass för sig, så sjukt duktig.
Här sjunger han SexyBack live i New York. Låten kommer inte i gång för änns om en minut typ, men shit alltså ... GRYMT!!


Dagens

Dagens humör: Bra
Dagens borde: Tankat moppen haha
Dagens frisyr: Utsläppt
Dagens klädsel: Jeans från Gul&Blå, Linne från Gina Tricot, Kofta från H&M, Väst från CanadaGoose, Sjal från jag vet inte vad, Skor från Ohio, Väska från Ohio
Dagens smink: Coverstick, Foundation, Puder, Rouge, Mascara.
Dagens parfym: Paris Hilton - Can Can 
Dagens vill ha:
Money Money Money
Dagens personer: Ida och Malin, helt klart
Dagens längtan: Höstlov kanske?
Dagens fundering: Skolan
Dagens beroende: Idol
Dagens tråkigaste: Att jag åkte till skolan i onödan
Dagens roligaste: Att träffa folk igen

You don't know what love is


GRYMGRYMGRYMGRYMGRYMGRYM

Fan vad bra han är. Han har en väldigt egen stil, men jag rå diggar den.
Fast som juryn sa, han måste börja variera låtar och musik stil. För folk kommer säkert tröttna .. inte för att jag kommer göra det men ändå så förstår jag hur andra kan tycka.
Men jag tror att han kommer kunna klara ALLA teman i Idol, om han gör det på sitt sätt. Han ska inte ändra sig helt och helt plötsligt sjunga värsta r'n'b låten .. för det är inte han. Men om han gör det på sitt sätt, så kan det bli riktigt bra.
Johan är värd en plats bland finalisterna.
Jag somsagt ryser när han sjunger!


do you want to be my love toy?

Om ni undrar varför min uppdatering har sugit i dag, så är det för att jag äntligen begav mig av till skolan..
Fast orkade ändå inte gå på en ända lektion, eller jag kom liksom försent till svenskan och hoppade över matten. Så jag åkte och träffade Hugo i stan, vi satte oss och snacka lite. Sen gick vi till TacoBar där Ida&Malin praoar, så när dom sluade så gick vi sedan till EH och fikade. Sen sa jag hejdå till Hugo, och följde med Ida och Malin till skanstull, där Malin skulle införskaffa sig lite nya sex leksaker hahaha. Affären låg på östgötagatan, där jag även picerade mig. Så piercing studion låg typ bara några meter i från denna affär vi var inne på. Den hette typ "Martins Shop" om jag minns rätt, och har ALLT man kan tänka sig. Haha, det var najs. Så vi kan väl säga såhär, att Malin iallfall inte gick där i från tomhänt ;)

Aja, sen så åkte Ida och Malin till dansen och jag åkte hem. Så nu sitter jag här och tråkar. Väntar på att Idol ska börja. JOHAN!! :D
Och på tal om Idol...... HUR FAN TÄNKTE SVENSKA FOLKET NÄR DOM RÖSTADE UT LINDA I GÅR? Fan vad sur jag blev alltså. Linda hade så jävla mycket mer att ge, hon var ju GRYM! Det finns några av dom som sjunger sämre än henne liksom, och ändå så var det Linda och Sephide som hängde löst!? Två av tävlingens BÄSTA sångerskor..... Usch.
Det betyder liksom att verkligen vem som helst kan åka ut.




Ida och Malin på Expresso House



Söta Hugo



Ida goes wild ;)



Malin<3

Dagens

Dagens humör: Dåligt
Dagens borde: Ha gått till skolan
Dagens frisyr: Upsatt
Dagens klädsel: Mjukis byxor und t shirt
Dagens smink: Inget
Dagens parfym: Ingen 
Dagens vill ha: Kärlek
Dagens personer: 
Dagens längtan: Att jag blir frisk
Dagens fundering: Honom, som vanligt
Dagens beroende: Popcorn
Dagens tråkigaste: Ensamheten
Dagens roligaste: NU BÖRJAR IDOL!

Before he cheats

Carrie Underwood vann American Idol 4 tror jag. Här är hennes låt "Before he cheats", och hur jävla klockren är inte den här låten? Så jävla bra!! Tänkte lägga in videon först,f ör den är också bra. Men det funkade inte .. men men hon gör den bra live också.



verse 1:
Right now,
He's probably slow dancing with a bleach blonde tramp
And she's probably getting frisky
Right now,
He's probably buying her some fruity little drink
'Cause she can't shoot whiskey
Right now,
He's probably up behind her with a pool stick showing
Her how to shoot a combo
And he don't know...

chorus:
I dug my key into the side of his pretty little suped up four wheel drive
Carved my name into his leather seats
Took a Louisville slugger to both headlights
Slashed a hole in all four tires
Maybe next time he'll think before he cheats

verse 2:
Right now,
She's probably up singing some white trash version of Shania karaoke
Right now,
She's probably saying I'm drunk and he's thinking that he's gonna get lucky
Right now,
He's probably dabbing on three dollars worth of that bathroom polo
Oh, and he don't know...

chorus:
That I dug my key into the side
Of his pretty little suped up four wheel drive
Carved my name into his leather seats
Took a Louisville slugger to both headlights
Slashed a hole in all four tires
Maybe next time he'll think before he cheats

bridge:
I mighta saved a little trouble for the next girl
'Cause the next time that he cheats
Oh, you know it won't be on me
No, not on me

chorus:
'Cause I dug my key into the side
Of his pretty little suped up four wheel drive
Carved my name into his leather seats
Took a Louisville slugger to both headlights
Slashed a hole in all four tires
Maybe next time he'll think before he cheats

Oh maybe next time he'll think before he cheats
Oh before he cheats
Oh...

time for breakfast

Vaknade typ halv elva .. Och nu ska jag försöka klämma i mig lite frukost.

Tyckte ni att rätt person åkte i går? Rasmus eller Jesper? Jag tyckte att Rasmus skulle ha fått stannat, absolut. Blev väldigt besviken ...


Rasmus som fick lämna Idol i går.


Seee you late aligator ... nu ska jag äta lite.

RSS 2.0