Johan Palm



Rösta på Johan!
Hur grym får man vara? Man blir så jävla glad utav att se honom, för han har så mycket energi. Så mycket så att det garanterat kommer att räcka heeeela hösten.. Därför ska ni rösta på honom i kväll. Här har ni någon som kommer leverera varje gång han står på scenen :)

Red energy


En sjuk Lisa + min överlevnad .. Halstabletter. Inte för att jag tror att det helt ärligt hjälper, men man inbillar sig väl det eftersom man tror att just halstabletter ska hjälpa när man har ont i halsen.

Nu är det Idol som gäller, rösta på Johan och den snygga Robin!

Dagens

Dagens humör: Trött
Dagens borde: Plugga. Fast vet inte på vad?
Dagens frisyr: Fläta som jag sov med
Dagens klädsel: Mjukis byxor, t shirt
Dagens smink: Inget
Dagens parfym: Ingen alls
Dagens vill ha: Godis
Dagens personer: Johan Palm, den lilla emo pojken från Idol haha. Charmig som fan.
Dagens längtan: Helgen typ?
Dagens fundering: Mycket
Dagens beroende: Datan
Dagens tråkigaste: Förkyld som in i helvete
Dagens roligaste: Idol i kväll

Har nyss varit ute med hunden, och nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite ur boken "Små citroner gula", som visar sig bara bli bättre och bättre ju längre in i den man kommer. Till det ska jag nog ta en tallrik med vanilj glass, det hjälper mot halsen.

Love knows no limits



Hur gulligt är inte detta? Jag vet att videon kanske är lite uttjatad. Men vafan, det är så in i helvetes jävla gulligt.

youre my reason

Hemma i dag igen. Jag mår inte änns lite bättre, snarare värre isåfall. Förkylningen har iallfall gått från jobbig, till jätte jobbig. Har tappat både lukt och smak sinne nu, och sånt hatar jag.
Men har fortfarande kvar synen och hörseln, något man iochförsig inte brukar tappa när man har en normal förkylning, men men. Jag kan iallfall kolla på tv och lyssna på musik, så det är väl det jag roar mig med just nu.

Har även lyckats trycka i mig lite frukost, för första gången sedan min och Mickis bakis frukost i söndags, på donken liksom haha. Duktigt av mig.
 Något som är mindre bra är att jag lyckades vakna HALV 7 i morse. Även fast jag  visste att jag skulle vara hemma, och kunde sova hur länge jag ville i stortsätt. Shit man undrar ju vad som är felet. Ingen vettig människa går upp halv 7 när man typ är "ledig".. Fan typiskt mig. Men kommer somna gott i kväll iallfall.

Skulle ju ha träffat Hugo i dag, men eftersom jag stannade hemma så blir det inte så. Vi ska nog ta det på Torsdag istället, för då ska jag ändå in till stan och ta en fika med Ida, om det blir som vi har planerat :)



En bild från helgen, hemma hos Irene.
Rebecca, Jag och Mickis

I was afraid of you and the way that you make me feel

Hur kan man inte älska one tree hill? Det finns inget bättre. Och trots att det är Peyton och Lucas som jag håller på, så är den här senen med Brooke och Lucas så jävla underbar.



Brooke: There are 82 letters in here, and they're all addressed to you. I wrote them all this summer. One a day, but I never sent them 'cause I was afraid.
Lucas Scott: Brooke...
Brooke: I was afraid of getting my heart broken again, like before. 'Cause you hurt me so bad, and I was afraid to be vulnerable. And I was afraid of you and the way that you make me feel. And I know that doesn't matter now after what I did, but I just thought that you should know. This was how I spent my summer, Luke, wanting you... I'm just too scared to admitt it.
Lucas Scott: Brooke! I'm sorry! What you did with Chris... it's okay.
Brooke: It's not. It can't be. It's too much to forgive!
Lucas Scott: Well, that's too bad because I forgive you.
Brooke: You can't!
Lucas Scott: I just did. So you're gonna just have to deal with it. I'm the guy for you Brooke Davis, and I know I hurt you last time we're together, but...
Brooke: I love you.
Lucas Scott: I love you too... pretty girl.


Btw, den karaktären som Chad spelar, Lucas. Man blir bara så jävla förälskad. Tänk om det fanns en sådan kille på riktigt, och tänk om man någon gång skulle ha turen att hitta en kille som är så som han är i oth. Det skulle vara lycka på hög nivå.

Nej nu ska jag gå och kolla på Idol, hörs sen.
Vem är eran favorit än så länge? I idol alltså!


Is it youre name?


Does this darkness have a name?

Jag blev hemma i dag. Min förkylning har kommit tillbaka, och jag mår verkligen jätte dåligt. Hoppas det går över. För i morgon så ska jag nog träffa Hugo :)

Jag vaknade vid 1 typ, och har fortfarande inte ätit någon frukost. Är super hungrig.. Men orkar ändå inte göra i ordning någonting.
Men måste ..
Tråkigt inlägg jag vet, men jag är ju somsagt sjuk... och ensam... och .. jag vet inte vad. Vi hörs senare, puss.


Fan jag känner mig helt tom inombords, jag behöver ha någon som kan fylla det tomrummet. Den ända som jag skulle kunna tänka mig kunna göra det, är du!

is it to late to make it right?



Mina känslor för dig är starkare än vad du tror att dom är .. Tyvär!

I need you in my life

Tjenare:) Sitter just nu på mitt rum och gör ingenting. Kan inte gå in på datan just nu, för pappa är sur över lite grejer. Han har råkat sätt några filmer som jag har lagt upp på you tube, från lite fester och sånt. Han är nog mest besviken .. Men men, kvällen i går var rätt okej. Det var kul. Men i dag mår jag piss, sov ändast 2 timmar i natt. Aja, jag skriver sen när jag kommer åt datan igen. Puss så länge

I just have to


Dagens

Dagens humör: Taggad.
Dagens borde: Ha ätit frukost.
Dagens frisyr: Fläta som jag sov med.
Dagens klädsel: Mjukis byxor, stor t-shirt.
Dagens smink: Inget ännu.
Dagens parfym: Ingen alls.
Dagens vill ha: Kärlek.
Dagens personer: Pappa. (Som vi ska fira i efterskott i dag)
Dagens längtan: Kvällen.
Dagens fundering: Honom.
Dagens beroende: Musik.
Dagens tråkigaste: Att det inte funkar att ladda ner musik.
Dagens roligaste: Fest i kväll.

Kommer göra en ny "Dagens" innan jag drar i kväll. Men nu ska jag försöka ta något att äta till frukost .. är inte så hungrig. Men men :)

I'm sick of playing this love game

Fan vad krånligt det är det här med design på bloggen. Jag har försökt fixat med det här i flera dagar nu, och haft flera olika alternativ. Men alltid är det något som inte funkar, som ser helt fel ut. Så nu när bakgrunden cpade sig, så valde jag att ta bort den. Men nu funkar inte min header heller. Får helt enkelt bara vänta på att den ska komma tillnaka, haha. Den lever sitt egna lilla liv tyvär.¨
Men jag brukar ta hjälp av en annan blogg som heter något så enkelt som designa din blogg och den funkar skit bra. 
                                      
Vet ni? I går så smsade min kära vän Mikaela mig och skrev att hon tyckte att vi skulle färga håret brunt. Rätt komiskt, för jag har faktiskt själv funderat lite på det. Och till och med tänkt fårga Mickis vad hon tyckte om det hela. Och ja, hon är ju helt inne på det. Hon vill alltså. Men jag vågar faktiskt inte .. För jag vet med all säkerhet, 100% att jag kommer ångra mig. Och när jag har ångrat mig så måste jag börja bleka håret för att det ska bli blondt igen. Det hela kommer sluta med att jag kommer få gå och köpra mig en peruk, för jag kommer helt enkelt bli flintis. Mitt hår är så otroligt känsligt mot färgning och sånt nu, eftersom det är så slitet pågrund av att jag plattar det så mycket. Men ändå vil jag liksom ha en förändring, jag har ju varit blond så länge nu.. men jag antar att det är såhär jag trivs bäst. Aja vi får se hur det blir haha. 



Senast jag var brunett var i 7:an för tre år sedan alltså. Men vad jag minns är att jag då inte trivdes i det. För att det i början skiftade i rött, som ni kan se på två av bilderna. Men jag färgade det sedan mörkare
.

            
                                                                                                                                                       
                                                                                                                                                                               

Dagens

Dagens humör: Glad fast rätt trött
Dagens borde: Inte ha försovit mig
Dagens frisyr: Först fläta som jag sov med, sedan en bulle
Dagens klädsel: Mjukis byxor, linne
Dagens smink: Inget, tills jag skulle till konsum.
Dagens parfym: Ingen alls
Dagens vill ha: Kärlek
Dagens personer:
Dagens längtan: Helgen
Dagens fundering: Honom
Dagens beroende: Datan
Dagens tråkigaste: Ensamheten
Dagens roligaste: Idol i kväll

time of my own

Jag försov mig i morse, tre gånger. Kl ringde först vid 5, sen 6 och sen 8 .. men jag lyckades stänga av den varje gång. Vaknade typ 08.15, och fick typ panik. Men insåg att jag hur som helst inte skulle hinna, eftersom bussen gick 08.33. Så jag var dum nog att stanna hemma istället. Fan jag får ångest varje gång det blir såhär .. jag får inte ha så mycket frånvaro. Men men, jag ska skärpa till mig, så tänker jag hela tiden. Men det blir ändå inte bättre.
Men men, jag ska iallfall gå i morgon igen såklart. Då är det redan torsdag, fan veckorna flyger förbi. Inget mig emot :)

Har ännu inte ätit någon frukost, och börjar faktiskt bli lite små hungrig. Ska nog ta och åka upp till konsum och köpa något ätbart. Någon lunch typ. Mamma är på något möte så hon är inte hemma .. alltså är jag ensam hemma.
I bland kan det vara skönt, men ändå så tomt.

Nej men nu ska jag sätta i gång och få lite saker gjort. Men först så tänkte jag visa er den här videon på Chris Brown och Jordin Sparks, det är live från när dom var på American Idol och uppträdde. Jag gillar't.




Älskar Jordins röst, tänk om man kunde sjunga så bra! Och shit, Chris måste vara en av dom snyggaste.

PUUNKT's nya piercing

Söta Daniel har nyss piercat sin nipple, och bara för att det blev så sexigt så tyckte han att jag skulle skriva det i bloggen. Och jag kan inte göra annat än att hålla med, så snyggt som det blev :)





it's something about the way he look

Hemma igen. Eller kom hem för typ en halvtimme sen .. Rätt skön dag faktiskt, med tanke på att vi bara hade två lektioner. Och båda två gick hyffsat bra för mig, för ovanlighetens skull så tröttnade jag (nästan) inte :)

Jag börjar dessutom trivas mer och mer i skolan/klassen .. Eller nu har alla lärt känna varandra liksom. 
Skolan är dessutom rätt lam, fast på ett bra sätt. Inte för mycket läxor och sånt där. Och det behövs, för jag var redan så jävla skoltrött efter 9:an.

Men men, nog pratat om skolan nu.
I kväll är det Idol, ska bli jävligt najs.
Appropå Idol. I dag berätta Jessica för mig att D' ska släppa ny skiva. Det stog i aftonbladet, så jag läste igenom artikeln direkt när jag kom hem. Och jag blir fan så jävla glad .. har längtat efter allt det där. Singneringar och sånt .. det är lycka.
Nu låter jag skit töntig haha .. men men :)



Jag finns här för dig

Tisdag

Sitter just nu på donken. Är hungrig, men inte sugen på något här.. måste ändå snart gå mot tunnelbanan. Börjar tjugo över elva, och slutar kl två i dag. Är skit trött och har lust att åka hem med första bästa buss. Men nej, jag ska vara duktig och gå till skolan. Så jag skriver när jag kommer hem i stället:) puss p.s min design är fortf inte helt klar.

i just can't turn away

Nu var måndagen avklarad. Även fast vi bara har tre lektioner, börjar kvart i elva och slutar tre, så är ändå alla måndagar så jobbiga. Precis efter helgen och allt .. man är trött.
Plus att jag har varit sjukt hungrig hela dagen. Men nu är ännu en ny skolvecka igång.. haha och jag längtar redan till helgen. På fredag får jag pengar, och det ska bli sjukt skönt.

I fredags så var jag ute med massa folk. Det hände en hel del. Men det var så sjukt jävla kallt. Jag tog iallfal tolv bussen hem till Mickis, och sov där. Det var skönt att få krypa ner i en varm säng, medans man äter lite godis och små snackar med sin bästa kompis.

På lördagen så följde jag med Mickis till nån firsör salong i Ålsta. Hon skulel beställa nytt löshår.
Först så gick vi av vid fel station, så vi fick gå igenom ett helt jävla område och vi hittade inte även fast vi stannade till coih frågade typ 5 personer vart det låg. Haha. Men sen tillslut hittade vi. Sanna hade en kund som hon skulle göra klart, så vi fick sitta och vänta undertiden. Vi fick en god latte, och en chokladboll :) Så jag och Mickis satt där och snackade om massa saker, medans vi också var så sjukt avundsjuka på Sanna's kunds hår. As långt, och skit tjockt haha.
Aja sen så pratade vi med Sanna om löshåret, och hon ska beställa nytt. Jag skulle också behöva det, men har inga pengar nu. Så får klara mig med clips så länge .. (jag hatar clips).

Sen åkte Mickis in till stan och mötte, Irene och Sophia (två stycken fårn hennes klass).
Jag åkte hem och åt lite, duschade, fixade mig. Sen tog jag moppen till Mickis. Och där var det redan lite folk, typ Amer, Lillen, Kevin, Irene, Sophia och Mickis. Sen kom även Jojjo, Anton och Marcus. Plus 5 killar till .. Alex, Daniel, Adam, Luka(?) .. (Kan inte namnet på dom andra).
Aja det var en mycket lyckad och trevlig kväll :)


Josefine, jag älskar dig

let's play a love game

Tjosan tjosan ..
Gud vad jag har dålig blogg fantasi nu för tiden. Haha. Jag som har gett mig fan på att jag ska börja blogga nu igen, men jag skriver ändå aldrig. Så jag får helt enkelt bara vänta tills lusten kommer tillbaka haha.

I dag har jag varit i skolan, heeeeeeeeeelt i onödan. Hade inte en ända lektion .. illa! Så satt där från 8 till typ halv två. Men hade sällskap av Jocke hela dagen, och även Max mesta dels.
Jag trivs i skolan. Även fast lusten till att lämna min varma säng på morgonen är lika litens om den alltid har varit, och alltid kommer attt vara. Men jag trivs i klassen, och själva skolan har inte hunnit bli tråkig än. Som tur är ..  För jag pallar intre få så mycket frånvaro.

I kväll var det Idol. Älskar det programet ..
Såg två stycken som var riktigt bra, Någon Erik och sen en tjej. Hon var typ 16 år och juryn vart helt sålda på henne, fick gåshud och började typ nästan gråta. Men jag minns inte vad hon hette ..

Ska nog stänga av här snart, och lägga mig i sängen. Fast jag är inte jätte trött, vilket jag borde vara eftersom jag gick upp typ halv 6.
Men i morgon har jag sov morgon, kan sova till 9.  S K Ö N T!!!!
Ska även ha typ någon "välkommsfest" i skolan i morgon .. som dom har fixat åt oss ettor. Inte insparksfest eller nollning, utan typ nånting annat. Får se hur det blir. Vi slippe rju iallfall musiken, skönt det.
Konstigt att det kommer från min mun. Jag som älskar musik, och älskar att sjunga. Men läraren är fett knas, och vi får typ inte göra något speciellt. Vi har ju ändå typ två timmar musik, kanske tre? Minns ej. Men iallfall, då tycker man ju att hon borde lyckas få in en bra lång lektion som är rolig.

Aja, nu ska jag dra.


Även fast jag trivs i skolan, så skulle jag inte banga på sommarlov just nu. Sova länge, umgås med vänner, bada, festa .. och abra leva livet. Veckorna med Mickis och allt folk var så jävla roliga. Något jag alltid kommer minnas <3

i don't wanna let forever go

What if i had never let you go. Would you be the man i used to know?

What if i had never walked away. Cause i still love you, more then words can say.


Jag frågar mig själv hela tiden varför jag änns gjorde det misstaget att inte hålla mig till dig. Och jag undrar om och om igen, hur allt hade varit om jag hade gjort det. Om jag hade stannat.

Jag ångrar mig, men det spelar ingen roll. För det kommer inte på något sätt kunna förändra hur situationen är mellan oss två i dag.

Jag tänker tillbaks, och minns hur allt började. Jag minns hur jävla nära vänner vi blev, på så kort tid. Att du så snabbt fick en sådan speicell plats i mitt hjärta. För det var du värd. Det var ju du som gjorde så att jag under den tiden mådde så bra.

Jag kände mig så jävla trygg med dig, för jag visste då att jag hade någon som allitd skulle ställa upp för mig, någon som alltid skulle svara om jag ringde, och alltid skulle lyssa och förstå.

Du är en av få som jag har kommit så nära, någonsin. En av få, eller kanske den ända som har fått mig att känna på det sättet.

Från att ha stått varandra så nära till att knappt prata längre. Jag vet faktiskt inte anledningen till det. Men vi har varit med om mycket du och jag, våran relation har gått igenom en hel del. Vi har sårat varandra så oerhört mycket. Men ändå undrar jag om dom gångerna vi fick varandra att må bra, överväger dom gångerna vi har sårat varandra? Jag tror det.

Det kanske aldrig kommer bli samma sak mellan oss igen, jag vet inte. Men även om jag är kär i dig eller inte kär i dig, hatar dig eller inte hatar dig. Så kommer jag alltid att älska dig. Det har jag sagt, och det håller jag. Även platsen i mitt hjärta kommer du alltid ha kvar.

Både du och jag vet ju hur jobbigt det är att känna som jag känner nu.

Det är bra att vi har pratat ut om allting nu iallfall. Jag behövde nog prata med både dig och henne. Men mest dig. Det känns bra att du vet hur jag känner, även fast det inte ändrar på något.

Men jag är iallfall inte sur på någon av er, och det vet ni nu. Kanske skönt för er att få veta det iallfalll. Fast för mig kvittar det egentligen om ni tror jag är sur på er eller inte. För i mitt fall så gör det ingen skillnad. Vi kommer ändå inte kunna umgås som förut, och det är inte för att jag har något emot någon av er. Utan för att jag själv väljer att inte utsätta mig för att se er tillsammans. Det känns inte så bra, som ni kanske förstår.

Men jag hoppas att vi, du och jag någon gång kommer kunna umgås som förut. Det hoppas jag verkligen ..

Och om du nu är riktigt kär och lycklig, så ska du veta att jag innerst inne är glad för din skull. Glad för att iallfall en av oss mår bra.

Vad som än händer så kommer du oavsätt vad, alltid att ha kvar mig.


tillbaka

Jag vet inte vad det är, men jag saknar min lilla blogg faktiskt. så jag funderar på att börja skriva här igen istället. Izabelle har precis som jag bloggtorka just nu. Så ingen av oss kommer nog skriva speciellt mycket i våran gemensamma blogg. Men när hon sedan börjar skriva som vanligt, så kommer jag också börja göra det. Men undertiden så kan jag ju skriva ner mina tankar och åsikter här.

Det har ju hänt en hel del sen jag skrev sist, haha. Jag har hunnit börja på gymnasiumet och allt! Stor fliikkkkaaaa .... driv. Det blev hässelby gym, och jag trivs.

Det blev ett kort och tråkigt inlägg. Men jag måste springa till tv:en nu. För i kväll börjat IDOL!!!!!!! I am happy. Jag älskar Idol. Fast det är ju en ny jury, och jag vet inte riktigt vad jag tycker om det. Men men ..

RSS 2.0