hey beautiful

Hello there! Allt bra med er? Själv så är det typ toppen tror jag.

I går kväll så följde jag med Rebecka, Tomas, Jonte, Patrik, Mari och Ida och bowla, det var galet najs. Jag var ju bättre än förväntat, kom liksom trea. Fast jag körde mot Mari ida och Rebecka, vi hade en egen bana. Kul iallfall att hitta på något.

Sov hos Mari i går med Ida. Vi var typ ute och träffade A ett tag, eller ja .. ett jäääävla tag. Och fyfan vad kallt det var, det är ju typ istid på g igen. Iallafall på kvällen! Vi somnade rätt sent, eller Ida somnade som vanligt först, sedan slockna typ jag. Mari låg vaken och raderade sms, hon har typ 4500 liksom ;o HAHA. Och hon raderade bara 1000 någonting i går. Och det tog typ åååår! Vaknade runt nio för då kom Maris kusin, som är ett och ett halvt år. Han böla as mycket, så man vaknade. Men ja somnade ändå om, fats han skrek som en stucken gris. Galet, jag måste varit sjukt trött. Sen vid halv tolv kankse så gick Ida upp, hon skulle till tandläkaren. Mari och jag vaknade också då, och gick upp och åt. Sedan gick vi till konsum och köpte cola och godis, haha och mötte Ida som kom med bussen från tandläkaren. Haha. Sen kollade vi på en beck film. Och sen åkte vi typ hem jag och Ida. Och nu sitter man liksom här, kul? Haha.

Ska nog träffa Marrebarre och Idaslida i dag också, man får inte noooooooog tro mig!

Btw så har jag fått tillbaka min hosta nu, som jag redan gott med i snart ett halvår. Och nu när den precis börjat gå över så kommer den tillbaka, värre än någonsin.

Men nu, en glad nyhet. Jag har fått svar av Fryshusets musik gymnasium. Det var mitt andra val! Och dom vill att jag ska komma på en audition den 17/3 och sjunga. Närvöst eller!? Hoppas bara jag inte är sjuk då, om inte min hosta har laggt sig tills dess så är jag dödens. Jag ska få sjunga tre låtar, först Because of you - Ne-Yo sen

Through the fire - Chaka Khan. Ne-Yo's låt lär ni ju alla ha hört, men den med Chaka Khan är nog lite bortglömd. Det är en gammal goding, jag trodde inte jag hade hört den, men hade fel. Jag kände såklart igen den när jag lyssnade. Aja och sen ska man få sjunga en egen låt, som man får välja heelt själv. Vet ännu inte vilken jag ska välja, men självklart någon som jag känner mig säker på, som min röst klarar av.



 
Hittade någon Chippie på youtube som sjunger

Through the fire väldigt bra. Det där är alltså inte chaka Khan.





Sen självklart min favorit Esmee som sjunger Because of you.



Lite bilder från bowlingen. Första är på Rebecka Tomas Jonte och Patrik. Den andra är på en Mari som inte vill vara med på kort. Tredje på Rebecka, likså den fjärde bilden är på Rebecka. Femte på jonte och Tomas. Sjätte är på Ida, och sjunde på Mari. Och den sista är ett bevis på att jag ett tag där låg tvåa iallafall. I början ledde jag faktiskt, typ en omgång xD

Puss

haha



Inte så jätte seriöst.
Lisa - Bubbly

Lite om Lisa Anna Tomas Dotter Nilsson Wallin



image115
(gammal bild)

VEM
vem är i rummet med dig ? Ingen
vem fick du senast sms av ? Amer
vem tänker du på nu ? A
pratade du senast i telefon med ? Amer
vems hus var du senast i ? Emils
vem önskar du var med dig nu ? Ida och Mari
vem är din favoritsläkting ? Janina (kusin)
vem i din skola går dig mest på nerverna ? Michael Falk

VAR
var går du i skolan ? Rws
var är din mobiltelefon ? På mitt rum, håller på att ladda
var är din mamma ? Sover ( hon har jobbat natt )
var sover du ? i min säng
var handlar du mest ? ingen aning
var fick du tag i tröjan du har på dej ? Gina tricot
var åkte du senast bil ? Minns ej


VAD
vad åt du senast ? Natur godis
vad drack du senast ? Loka
vad är det för färg på dina byxor ? Svart
vad är den närmaste saken som är blå ? Idol musmattan
vad gillar du mest med skolan ? vännerna
vad har du på fötterna ? strumpor
vad är din favorit färg ? vet inte
vilken film såg du senast ? Ingstängd
vad hör du just nu ? tvn ( och min tupp som kokilekuar. Bor man på landet eller gör man? )


HAR DU NÅGONSIN
sovit i en annan säng ? Ja
hånglat på en bio ? Ja
hånglat i skogen ? Ja
tyckt att din kusin är het? nope
sovit naken ? Nope
kört över hastighetsgränsen ? Ja
målat om ditt rum ? Ja
dansat framför en spegel ? yyes
fått hicka ? tänka sig att jag har
dumpat någon ? jaa
stulit pengar från en kompis ? nej
hoppat in i en bil med folk du just träffat ? Ja
varit i slagsmål ? Nej
smugit ur ditt hus ? ja
haft känslor för någon som inte känt detsamma ? ja!!
hånglat med en främling ? Ja
älskar eller saknar någon nu ? Jaaaaa

fint väder iallfall

Kom just hem från Emil typ. Det var jag, Ida, Mari, Michel, Atte och Adam som var där. Vi kollade på film och åt popcorn hahaha! Kollade på nån hills blabla & instängd. Båda två är riktigt äckliga filmer, handlar typ om människor, fast typ som incest männsikor som äter andra normala människor. Ooooojjj vad bra jag är på att förklara, visst? Haha! Aja as äckliga var dom iallfall. Somnade typ iallfall runt 4 och vakna 9.
Så tog jag och Ida en buss hem runt elva.

När jag gick av bussen så såg jag hur fint väder det var, typ skit varmt, eller iallfall där solen lyser. Känns verkligen som vår, väldigt skönt.

Jag har typ lite panik ångest, vafan snart är lovet slut .. det är ju redan tordsag. Och jag har typ inte gjort mycket alls detta lov. Fast kan tänka mig att det är värre för Mickis som har utegångsförbud, men ändå.
Vet iallafall inte vad jag ska göra i kväll, blir väl att jag är med Mari och Ida. Jag lever för er!

image113
Jag och Ida den där kvällen när vi dansa och flumma loss .. haha

at Mari's place

Ja, just nu sitter jag hemma hos Mari. Jag sitter vid datan medans hon och Ida spelar tv spel. Vi ska snart bege oss hem till Emil, med Michel, Jonte, Adam och Atte. Ska bli najs.

Jag var stan i dag med Jossan,köpte två tröjor, en kofta och en t shirt. Mycket behövande! Vi skulle träffa nån Alex som Jossan snackat med. Så först väntar vi inne på bion i sergel, för vi pallade inte stå ute i kylan. Men sen så orkade vi inte vänta mer så vi drog. Och när vi kom till fridhelmsplan så kom jag på att jag glömt min påse med mina ny inköpta kläder på bion!! Haha, så det var bara att åka tillbaka. Sen gick vi till svampen på Stureplan, för vi skulle möta den där Alex igen, men han var inte där. Men tillslut så träffade vi honom på Coffe shop.

Nej nu ska jag gå och se vad töntarna har för sig, skriver nog inte föränns i morgon. Det är många som frågar hur man fixar bakgrund och header osv. Jag ska ta mig tid och skriva ett inlägg där jag kan förklara det för er som inte vet. Men det är jävligt klurigt, så det ger jag mig inte på nu. Kanske i morgon!

Bye bye idol juryn

Yes har hört rätt mycket om att idol juryn Kishti, Swartling och Daniel ska sluta. Det suger ju? Vem vill ha en ny juty liksom, det är ju dom som är IDOL juryn, inga andra kommer att kunna platsa in där på samma sätt som dom. Och jag är mega besviken, för självklart har jag bestämt sen länge tillbaka att söka till Idol, mest som en kul grej men ändå. Och då var det den juryn jag ville ställa mig framför, inte några andra losers! Nu är jag lack :(

Jaja, ska ta tjugo över ett bussen till stan, eller ja först till Jossan, och kankse sedan till stan. Måste skynda mig, jag är somvanligt så jävla seg och ja kommer typ inte hinna duscha.

confused

Mamma väckte mig vid elva i dag, först lackade jag. För vilket cp tror att man går upp så tidigt när det är lov? Haha men sen gick jag ändå upp, för jag kunde inte somna om.

Ska ringa min Josefine snart. Ska försöka dra med henne in till stan, jag måste köpa lite saker. Men jag vet inte om hon kommer orka med det, och jag förstår henne. Älskling du vet att jag finns här, alltid. Jag stället alltid upp för dig baby.

Ska nog iallfall ta och duscha nu och sedan ringa Jossan, eller så ringer jag nog henne först. Haha svårt att bestämma mig. Btw så har min förkylning blivit lite bättre tror jag, har inte ont i halsen längre iallafall.

Hahah mamma kutar runt i hela huset med sin nya damsugare. En sådan där "värsting" som hon kallar den, haha som man skickar efter från tv shop. Den var fan bra, och hon är typ överlycklig.

Jaja nog pratat om ointressanta saker, skriver innan jag drar i väg tror jag. Puss

systrar i jeans

Skön kväll, har ju roat mig med både Gossipgirl och i huvudet på gynning. Sen slog ja nyss över till trean och då ser jag att filmen "systrar i jeans" går där. Jag Ida och Mari hyrde den för as länge sedan och jag har viljat se den igen ända sen dess. Älskar ju dom böckerna! Och Serena från gp goes Bridget i systrar i jeans :) Blake Lively är med i båda filmerna.

Btw så blir det ingen kryssning, alla hytter var bokade. Det suger, hela lovet kommer suga. Och det gjorde inte direkt saken bättre att jag inte träffade A i dag. Usch på allt just nu, och mest usch på min förkylning. Pallar inte!

Aja, nu ska jag stänga av datan. Funderade på att ta ett långt varmt bad, men ska nog se systrar i jeans istället.
<3

the hearts all over the world to night



Så jävla grym, han är fan bara 11-12 år! Sjukt. Jag lovar att han kommer lyckas och slå igenom stort nån dag och då kommer jag vara ett stort fan av honom! :D

i got to move on and be who i am

Har bara slappat i dag, är rätt trött och känner mig nere.
Nu är det nästan bestämt att vi ska åka på kryssningen, måste bara prata med mam&pap först. Det kostar typ 300-400 per person, sen fick pengar. Och glöm att jag tänker ta av mina egna pengar, haha den här "resan" får dom fan pejja!

Skulle ju träffat A, men det blir nog inte så. Så vi kommer inte ses föränns på fredag typ. Känns rätt så kasst, det känns liksom .. ah typ diss. Men men .............

Undra liksom hur detta lov kommer bli asså, förutom kryssningen så känns det som om det kommer suga. Synd också att det går så jävla snabbt, tiden bara flyger i väg. Har ju tillbringat mesta tiden hittils med Mari och Ida, tur det för då har jag alltid kul. Har liksom inte hunnit träffa Rebecka än, och det är ju liksom ett måste.

Lovar att lägga in ett något roligare inlägg senare, just nu är jag inte på humör.

Oh baby when you talk like that, you make a woman go mad

Gårkvällen slutade med att vi åkte hem till Ida och spelade gh som dom nyligen köpt. Rätt najs, jag och Ida är väl typ lika bra, eller ska vi säga lika dåliga? ;) Medans Mari och Hampus redan kör på medium/hard ;O. Det är ju dö svårt, fingrarna liksom krullar i hop sig och jag träffar aldrig rätt på dom där plupparna. xD
Jaja, jag och Ida tröttnade iallafall på gh så vi gick och la oss i hennes rum och kollade på "Allt en tjej vill ha" den var faktiskt bra. Det är med hon som är med i "She's the man", ni vet Amanda Bynes ( Om hon nu stavas så). Och medans vi checka rulle så fortsatte Mari och Hampus att spela. Vi somnade väl inte så sent. Kanske 2.

Men vaknade dessvärre kl halv 10 i dag pgr av att Ida skulle till tandläkaren. Så jag och Mari åkte hem till mig, kolla lite på tv. Och nu har jag nyss sjussat henne till bussen. Ska nog bara slappa i dag, är ju somsagt fortfarande så jävla förkyld. Kom fram till att det måste ha varit små barnen på dagis som smittat mig med nått skit. För dom är ju som små levande parasiter. Alla har någon form av förkylning liksom. Fast när jag praoade där så gick det magsjuka. Men den har jag nog sluppit undan, tur det ju, för det finns ju inget värre än att spy.

Ska nog iallfall dra och träffa A lite senare, en snabbis. Han kommer ju hem i dag. <3

ida is a big big singer



Vi flummade/dansade och helt enkelt bara hade kul. Så sjöng Ida lite, medans jag och Mari goes tönt crew nr 1 ;) Det blir svart lite längre in på filmen pgr av att vi valde bort att visa våra fina fejs!! HAHA. Men Ida är grymt bra, right? Även fast hon inte var så seriös. Kommentera ffs!!!

it's all for you

Är hemma, har besök av dom två töntigaste bruttorna i världen. Men inte ska jag klaga, nej nej. Det är ju ända gången jag får en chans att känna mig lite cool iallfall ju! :) 
 
Vi somnade typ 2-3 i går. Och vaknade runt 12 i dag, vi gick upp och tog sedan moppen till konsum och köpte tre stora läsk chipps och lös godis. Nyttig? Vi vet. Fast vi åt ju faktiskt frukost innan godiset, toast  .. ännu nyttigare! HAHA. Men vi är slappa och orkar inte bry oss. Det är verkligen en väldigt slapp dag. Första dagen på lovet, och jag borde inte slappa. Men känner mig liksom inte helt kry. Är nog påväg att bli sjuk. Fast får hoppas att det inte blir värre än såhär. Förkyld som fan. Har ju iallfall fått slippa feber än så länge.

Ska kanske på kryssning med Ida och Mari på ondsag-torsdag. Fett najs, får nog egen hytt då. Ska bli kul att det isåfall kanske händer något ruligt på lovet. Haha.
Vad ska ni göra på lovet? Händer det något skojj? Ni måste ju börja kommentera mer, det peppar liksom mig att vilja skriva mer ;).



jag tror jag är kär



Det han gör blir bara bättre och bättre, nu har svenska folket äntligen något att vara stolta för! Björn Gustafsson, vilken pärla!

Hemma kväll

Tillslut så blev det iallfall så att jag åkte till underbara Mikaela i går. Det vart bara hon och jag, vilket inte gjorde någonting alls iochförsig. För vi kan roa oss på egen hand vi! ;D
Vi kollade först på Day after tomorow eller vad den nu heter. Och sen på en film som gick på 4:an som hette I spindelns nät. Jag tycker att båda två är riktigt bra filmer. Fast slutet av andra filmen var seg, för vi var så pass trötta. Filmen slutatde runt 2 och vi gick och la oss. Men låg och pratade tills halv 4. Vi har mycket gemensamt du och jag gumman, så det fanns ju en hel del att snacka om. Det kändes bra att snacka ut om allt, då menar jag liksom allt mellan himmel och jord.
Vi vaknade tolv typ, gick upp och åt med resten av hennes familj. Plus nån kompis till dom, som hade två tvilling barn. Döööö söta! Sen har vi typ suttit vid datan och sen kollat på film, ni vet den där Janne långben filmen, om hans son Max, så åker dom på nån resa tillsammans. Haha jaja, vi låg iallfall och skratta en hel del. Storfot är ju bara föööör löjlig ;)
Så jaja tack för en underbar kväll/natt/dag Mikaela!<3

Kom hem för ett tag sedan, och gick typ direkt och la mig. Känner mig ganska hängig. Typ ont i halsen och sånt där, tror inte jag har feber men hoppas iallfall inte det. Har även ont i ryggen, vettefan vad jag har gjort! Men ont gör det iallfall, (haha det kan ni fråga Mikaela om, hon som har fått höra på mitt klagande).
Snart kommer nog iallfall Ida och Mari hit. Vi ska bara chilla och ta det cool. Haha! Skönt det också i bland.




image112

Mickis i morse, vid datan! Haha. <3



 


i don't want you

Haha tänkte vara en snäll flicka och bjuda på en till flum video på mig och Idahoe. Den är rätt så gammal faktiskt. Men ja, om ni ska mobbas så behöver ni ju inte överdriva, mobbas lagom liksom :D:D HAHA!



youre a part of my life

Lördag, lördag kära lördag. Ja vet fortfarande inte vad som kommer att ske denna februari kväll. Ska kankse träffa Ida, eller ja, först vare Ida och Mari. Men nu ska Mari vara med Paddelito. Eller så ska jag dra till Mickis och kolla rulle med några andra. Får se vad det blir. Är själv väldigt trött och har faktiskt ont i ryggen.


Jag tänker mycket på dig, det gör jag. Eller mest när vi ses. Det känns så konstigt att stå bredvid dig, fast inte ha samma relation till varandra som vi hade innan. Nu pratar vi inte änns .. det känns inte rätt, även fast det kanske är det.

i'm falling into memories of you and things we used to do

Nej jag har inte kommit över dig .. det har jag inte!



Gårdagen, mja .. den vart väl inte så lyckad. Eller jo, från början men det slutade lite kaotiskt. Behöver inte säga så mycket mer, än att jag iallfall älskar er Mikaela och Johanna, jag finns här!

Nå väl, vad händer i dag? Det är ju fan lördag. Jag vaknade upp i dag och fick lite smått panik ångest och tänkte att det i morgon är söndag och sedan skola. Men kom sedan på att jag har lov denna vecka, och puh vilken tur. Pallar inte skolan nu liksom. Jag ska inte göra något speciellt på lovet, bara chilla och umgås med underbara vänner.Saknar faktiskt A, men han kommer ju hem på tisdag. Det suger! Men ja .. jag vet inte .. det känns .. så ... äsch glöm det!




image110
<3 My girl

hahahahahahaha



Björn Gustafsson i melodifestivalen från förra lördagen. Seriöst så finns det inte ord nog som kan beskriva hur jävla sjukt mycket jag Mari, Rebecka och Ida skrattade när han skulle lyfta upp den där mannen. HAHA! Jag garva så att jag grät, och det är ganska onormalt för min del iallfall.

Björn, du förgyller mitt liv! ;)

"the bitch is back" ..

.. som mr.Z säger det. Haha!
Men ja, som Mari skrev. Jag har inte gått och dött eller något liknande. Utan jag lever och mår bättre än någonsin tror jag. Det var helt enkelt så att mitt internet pajjade, helt utan förvarning. Och man märker inte hur jävla besatt man är av det, föränns det helt plötsligt bara är borta. Den här veckan och varit skit jobbig, och jag har saknar bloggen skit mycket måste jag ju erkänna.

Jag har somsagt praoat på dagis denna vecka. Och hela min mobil är fylld med bilder och videos på dom små liven. Jag ska inte vara snål, utan självklart så ska jag lägga upp en hel del saker på bloggen. Ni ska få se vilka underbara små småttingar jag har umgåtts med den här veckan. Och jag kommer sakna dom som faen!

Och självklart så ska jag skriva mer än vanligt dom kommande dagarna, för att gott göra er.








Så, lite bilder liksom! Alltid najs eller hur? Dom första 7 är fårn förra helgen, typ lördagen tror jag. Då jag först skulle ha hänkat med Micksi och Censur till sbn, men det blev inte så, för jag insåg att jag inte skulle hinna. Så jag drog till Mari, kolla melodifestivalen med Idahoe& Zaar!:) Rätt najs liksom. Jag och Ida sov där.

Resten av bilderna är från dagis, alla underbara ungar. ÅH! Dom första två är på Alvin. Sen några på Isabelle, världens sötaste right? Hon älskade min mobil, och skulle fota allt. Sen en på Alvin igen, och en på Embla och målar. Sen en bild på Alvin, Isabelle, Thea och Lucas, sen på Razmus, sen en bild på en trött Johan och en trött Lina. Och sen på Johan, världens goaste unge ... han och Isabelle goes <3 Lisa! :) Kan lägga in lite videos sen också, haha! Rörigt inlägg, maybee! Sorry i såfall.

<3

Maaaarii

höhö de är Mari som skriver nu, men de va Lisa som bad mig!
Hon mår bra och blabla.. har inte dött eller nått! bara hennes internet som har pajat! hon får tillbaka de på torsdag så då kommer hon skriva här igen!!!!

CIAO

spice up youre life



Ger inte det här er jävligt mycket minnen?

cause there's only one thing i want ..

.. if it's not, what youre made of. Youre not what i'm looking for.

Blabla, nån mer än jag som älskar den låten, what youre made of - lucy silvas! Vet ej om det är så hon stavas men ja.

Gårdagen vart rätt så lyckad, även fast det var cp svin kallt så dög det. Träffade Mickis, Sassa, Frida, Malin, Amer, Bodde .. ja men typ alla dom. Och sen Även Jossan Hedwig och dom!

Somnade runt 2 i går. Var rätt så trött, men ändå inte liksom. Konstigt, trodde jag skulle vara slutkörd efter den här veckan i skolan.

Nästa vecka är det ju prao för oss nior på rws. Jag ska praoa på dagis, mohaha. Rätt mys, i like kids.

Vet inte vad jag ska göra i dag, vill ju se melodifestialen, Ola ska ju vara med. My man!! ;) Men måste ju finnas roligare saker att hitta på, i hope. Men jajaj .. nu ska ja gå och sätta på en rulle. Skríver när den är slut. Kanske blir Zimmer 483 dvden, det var ju ett tag sen.

image80

Mikaela sötnos!

against all odds

Nu är jag hemma. Eller alltså jag har ju varit det rätt länge, kom hem runt 4 typ. Mammsen skulle hämta vid bussen, men min mobil var urladdad så hon kunde inte ringa och säga att hon inte kunde komma och sådär, så fick för i helvete gååå typ as långt, tills pappa kom! ;o Seriöst alltså, det är ju istid på g. ILLA! Så jävla kallt, jag dog typ .. så nu är jag halvdöd. Typ.

Vet inte vad jag ska göra i kväll, vill ut .. men vet ej om jag pallar, jag har ont i huvudet. Jossan skulle ringa om hon och Hedwig skulle ut. Men om jag känner Jossan rätt så känns det som att hon kommer glömma det. Haha!
Min buss går i såfall 20 över 8. Och det är snart, kommer ju aaaaldrig hinna duscha!? Varför är jag såå jävla seg, kunde ju ha duschat för tusen år sedan, men nej ... jag är så, hmmmm typ osmart ibland!

Alltså åååååååååååååååh, jag dör. Jag kollar in Kenzas blogg och kollar på alla filmer hon filmade på th i Kanada. JAG DÖR!!! Om jag bölar bara utav att se det där på film, då är frågan ; Kommer jag änns att överleva när jag ser dom live? Jag tror ärligt att jag kommer dööö, och missa hela konserten, minst svimma av iallfall. Jag kommer bli hysterisk. Då kommer ju Rebecka ha något att garva åt iallfall!!! Hon har ju sätt mig i det tillståndet förut, när en viss mr.D besökt the voice 06 x'D

Men jajaja, jag får lite ångest .. måstemåste hitta på något jö! Eller? Besluts ångest.






Förstår bara inte hur du kan snacka på som vanligt, när du vet hur jag känner. Smartast vore om du låter mig vara, för jag kan inte motstå dig.





-----------------------------------------------------------------------------------------------
UPPDATERING:

Mickis rädda min kväll, ska ut och träffa henne och andra antar jag!:) <3

Day after day

Förlåt för att jag inte skrev i går. Men jag har nog ärligt aldrig haft en sämre dag. Allt gick åt helvete. Börjar med att min alla hjärtans dag blir så jävla förstörd. Det första jag gör är att försova mig, sedan spilla ut två glas mjölk, bränna rostbrödet. Missa bussen hem i från mig, sedan missa bussen från bromma. Sen ringer Jossan och berättar att dom som skulle fixa krök till helgen inte kan göra det. Ingen kärlek alls. Sista lektionen var elevensval, men min lärare var inte här så jag åkte hem tidigare. Missar bussen från bromma, och skulle få vänta i 45 minuter. Så jag ringde Jossan och frågade vad hon gjorde, vi bestämde att jag skulle åka dit ( till blatteberg). Så jag gjorde det, för även hon var alone i går. Sen åkte vi till solna och hon köpte en tröja och en bh. Sedan kollade jag på hennes träning, Amer höll mig sällskap i telefonen. Tur det. Haha. Jaja, jag sov i allfall hos Jossan. Så gick upp as tidigt i dag. Men det kändes iallfall bra att jag var med min bästa vän.

Nu har jag gympa, men har glömt kläder så dom bad oss gå en promenad. Men jag gick till biblan istället. Måste skynda mig, ska vara tillbaka typ hel!!

I dag ska jag och familjen kankse åka till några gamla vänner som fått barn. Hoppas det blir i dag, för i morgon kan ja inte. CP helg eller? ... Allt är så jävla stört just nu.

Skriver när jag kommer hem, lovar att bjuda på ett gott humör då!

glad alla hjärtans (världens sämsta) dag!

Jag såg fram emot den här dagen. Men jag visste ändå att det skulle bli såhär, det är min vanliga otur. Jag är besviken, men det vet du redan. Nu ska jag inte störa dig något mer .. lycka till med, ja ... hmm henne!

Man kan omöjligt ha en sämre dag än denna ........ skriver när jag kommer hem, hejsvejs

aloha

Allt bra alla söta sötnosar? Själv mår jag nog bra, tror jag. Jo det gör jag, jag är på bra humör iallfall, tur det.

Kom hem från skolan runt 4, kolla lite på tv, ringde ett par samtal. Har även pratat med Jossan nu om helgen, tror det fixar sig med krök och blabla. Goodie, eller hur?

Har inte så lång tid på mig att skriva ett rätt så OK inlägg, kl 21.00 är det premiär för Top model 9 som jag måååste se. Det är ju även premiär för Lost igen, som jag verkligen alltid kollade på förut, men ah jag ska nog skita i det. Det har blivit fööööööör invecklat liksom! Om det änns är premiär i kväll, så att jag inte sitter och säger för mycket nu? Men det var faktiskt Ida som berättade det för mig. Tror jag iallfall. Aja sen är det ju iallfall fråga olle och girls of the playboy manison. Haha jag har märkt att jag alltid skriver om tv program i min blogg, alla brukar ju ha ett tema, som vissa har mode-blogg. Jag har typ tv-blogg .. hahahah x'D hemskt! Snacka om att man märker att jag är äkta soffpotatis alltså. Tro inte för mycket, så illa är det inte ..... eller? :/ Hah!

Men gott folk, i morgon är det alla hjärtans dag så jävla underbart mys. Jag minns förra året, då var jag med Simon. Så blir det självklart inte i år, haha. Så vitt jag vet så ska jag vara med Robin i år, tror det är ganska så bestämt nu. Ska bli kul att träffa honom, det var ju ett tag sen. Ända skillnaden från förra året var att jag och Simon hade ett fast förhållande, och det har ju inte direkt jag och Robn hahah! Men ja .. på kärlekens dag så ska man vara med någon som betyder något så. :)
Vad ska ni själva göra? Skriv och berätta, jag är helt insatt i det här med alla hjärtans dag, jag  vet att iallfall Ida tycker jag är föööööör seriös! ;)

Nej nu måste jag kila, skriver i morgon i skolan säkert! Puss på er!

en lektion kvar

Jaaa, bara en lektion kvar. Dagen har varit rätt så skön ändå. Och tur att vi slutar tidigt, för jag är ganska trött ändå. Fast jag somnar runt tolv så är jag så SJUKT trött när jag ska kliva upp på morgonen!

Nu har vi engelska, Thea, vet inte om ja är på humör för att umgås med henne i en hel timme. Hennes så otroligt över fejkade humör tål man inte att höra i bland alltså. Honey, daaaaaarling, baby, sweeeetieeee!!!!! BLÄÄÄ!

Måste dra nu, dom ska ha lektion här inne i biblan alltså. Hörs när jag kommer hem!

( REBECKA ÄR INTE HÄR) ..... eller jo!

Penn Badgley

Jag är nog kär på riktigt nu .. jag är älskar gp. Och har nog även fått en liten crush på Penn Badgley som spelar Dan Humphrey. Sjukligt snygg ju!

Nej nu är det gynning time .. se ya!

 
image79

i'll find another you

Nu är det bara tjugo minuter kvar innan gossipgirl börjar. Har faktiskt längtat, woho "TT" alltså Tv-Tisdag! Finurliga Lisa asså, eller? HAHA.
Efter GP (gossip girl) är det i huvudet på gynning, i just love it! Carolina Gynning for ever!

Skoldagen har rent ut sagt sugit, inte så ovanligt. Vill bara ha heelg nu nu nu, vill träffa Jossan! Tror denna helg kan bli rätt så lyckad! :)

image78


Vill ha sommar och kärlek ..

taggad på konsert eller?

Jag är så jävla avundsjuk på Kenza, det finns inte ord som kan beskriva hur mycket jag skulle viljat vara i hennes kläder dom här två senaste dagarna. Typ stått 10 cm i från BILL!! Hela tokio hotel!!!! Sjukt!
Nu är jag så jävla taggad på konserten i april, det går inte att förklara hur mycket jag vill att dom kommande månaderna bara ska flyga fram! Ge mig 3/4 NU förfan!!!
 
Är i skolan nu. Ska ha SO prov ... men tror ni att jag kan nått? Hmm, kan lite. Men absolut inte så mycket som jag borde ha tränat in. Det har varit så mycket dom senaste dagarna. Typiskt mig att skylla på sånt men det är sant.

I dag var Idol-Ola med på vakna med the voice. Vet att han är rätt så trött på det smeknamnet just nu, men för er retards som inte hänger med .. så kallade ja honom idol-ola! :) Så jävla söt grabben är. Får tillbaka en jävla massa minnen, var ju helt skogstokig i honom när jag var typ 13. Hahaha! Det var tider det. Men han är ju fan en av sveriges snyggaste killar iallfall, helt klart. Han och Björn Gustafsson, två blonda killar med dialekt. Där har ni vad jag tänder på! ;) Haha inte i vanliga fall, men ändå.


stygga flickors klubb

Sitter just nu och kollar på CSI NY med pappa. Ganska spännande jöö. Innan det var det Outsiders haha, en kille hade fobi för gamla tanter, x'D

Msn dampar så kan inte vara inloggad där, men ska ändå stänga av datan nu och kolla klart på csi, eller så kanske ja ska duscha istället. Får väl se. I morgon blir det iallfall skola, kul? Nej. Men ett måste.

Sen lite senare så är det stygga flickors klubb på tv400. Eller om det nu heter så, minns inte. Men det är iallfall skitkul, eller ja ganska underhållande iallafall.

image76

Björn Gustafsson, vill du gifta dig med mig?

Finns det någon härligare person? Haha herregud, jag vet inte hur många gånger jag har kollat på denna video nu alltså. Han är nog sveriges just nu sötaste människa. Jag som satt och tjata på Jossan i går att hon skulle säga några heta kändis killar. Här har vi ju den självklara ettan iallfall.



Björn Gustafsson, känd från parlamentet. På melodifestivalen i Göteborg 2008.

baby, i'm so in to you ..

 ..  you got that something, what can i do?


I morse tog jag en tidigare buss än vanligt, för att jag skulle hinna hämta mina grejer hos Mari innan skolan. Kom ändå typ till bromma 40 minuter efter att vi börjat, och kände mig dålig. Ont i magen och orkar ingenting. Jag VET att jag måste skärpa mig. Men sämmre dag än denna var det längesen jag hade. Men jag ska ta igen det, jag ska gå i morgon och resten av veckan. Jag lovar lovar lovar! Haha.

 På bussen påväg hem så försökte jag mig på att mobil-blogga. Jag kom liksom in på blogg.se och så, men sen så när ja ska logga in så är det fel lösenord. Fast det absolut var rätt. Och mitt vanliga lösenord funkade när jag kom hem så det måste vara något fel. Nu går det att logga in från mobilen, men inte att skriva något. Fan! Blir så trött på sånt där cp skit. Haha.

Just nu sitter jag vid datan, fixar låtar och bilder. Försöker även få Viktor att skicka bilder på honom. Men han vägrar! :( Det är så synd om mig. Eller?

Är rätt så trött i dag, smsa ett tag med Robin i går kväll .. typ till efter tolv någon gång. Men sen kollade jag även klart på "Jordan och Peter - Den nakna sanningen". Väldigt kul faktiskt. Katie Price & Peter André som dom egentligen heter. Söta tillsammans!

¨

Katie Price och Peter André - A whole new world

it's just me against the world

Söndag igen. Jag är inte så taggad på skola i morgon heller. Allt känns så jävla hopplöst just nu. Tror Mari kommer vara hemma i morgon ändå, för hon har fått tillbaka sin feber. Och hon har mitt smink och plattång. Så jag är absolut inte alls sugen på att bege mig till skolan utan fixat hår eller någonting. Speciellt inte när det befinner sig en sådan hetinggeting där ................. hahah! Okej, nej nu ska jag vara tyst.

Men nej hörrni, förlåt för att jag bombar med inlägg. Men vafan jag har verkligen ingenting för mig. Har skiiiiiiit tråkigt, inga roliga att snacka med på msn, ingen rolig att smsa med längre, inget bra på tv. Inget kul på datan överhuvudtaget. Ska nog ta och duscha efter datan, även fast jag inte har min bästa vän hemma. Dvs plattången dåra. Jag är dessutom på mys humör, nåååååååågon kom och mys med mig snälla! Rädda mig från att dö pgr av det-var-för-längesedan-jag-mös sjukan!! Min lilla snutte katt har nog tröttnat på mig, därför han aldrig är inomhus numera. Jag lider med honom, stackarn kan inte vara lätt!! HAHA x'D Okej nu är jag för trött.

Skulle inte bangat på att hitta en viss mr.BK i sängen när jag ska gå och lägga mig! :)


i'm looking for a lover, not a friend

Kom hem för ett tag sen. Har ätit och kollat lite på oth. Kärlek till det programet alltså.

Helgen har varit jävligt lam. Men ändå helt okej liksom. Fredagen var ganska misslyckad, men tog igen det på lördagen. En härlig lördag med Ida Bimer jöö. Vi kollade även på Bee movie idag, samtidigt som vi drack kaffe som vi gjort i deras coola kaffe maskin, och sedan popcorn med grillkrydda. Haha! Sen har vi ju somsagt sjungit singstar.

Min förra blogg innehöll i stortsätt baaara massa skit om mitt kärleksliv, haha när jag läser det så skrattar jag bara. Snacka om mycket löjliga problem, som ändå fick en att må så jävla kasst. Men så är det ju med kärleken. Jag är helt nerkärad i kärleken tror jag. Och jag gör nog fel i att leta så jävla despreat efter den rätta, har bestämt mig för att han ska få komma till mig. Jag ger upp med letandet. Men eftersom jag inte har haft ett stadigt och äkta förhållande på snart ett år så känns det ganska kasst, för jag är nog förhållande typen. Eller iallfall ibland, när jag har lust typ. Haha.

Tycker ni som läser min kära lilla blogg att jag ska bjuda mer på mig själv? Eller tvärtom. Det är svårt att veta vad som uppskattas.


Första bilden är på kaffet vi gjorde, mums! Andra bilden är på mig och Ida för längesen, men ville ha nån bild bara!

hon är grejen

Sitter nu hemma hos Ida. Vi sjunger singstar med Jonna och Amanda, hennes småsyskon. Jag och Jonna med Amanda och Ida. Just nu är det Jonna och Ida som sjunger Magnus Ugglas låt, "hon är grejen, värsta grymma tjejen". Och tyvär så leder Ida. Jag lovar att hon har mutat Jonna med godis eller pengar, skulle väl inte vara så olikt Ida? x'D HAHA.
Vi hade en jävligt najs kväll igår iallfall, bortgjorda eller? ... Hmm förlåt alla utsatta.

Måste sluta, ska sjunga mot Amanda nu. Min röst är kööööööörd.
Skriver när jag kommer hem! Pösselipusspuss

tom och bill döda? bullshit!

När jag satt i bilen påväg till Ida så ringde Rebecka mig och liksom var ganska så jätte uppspelt. Hon sa att Tom&Bill Kaulitz hade dött i en bilolycka i tyskland. För det hade varit med på Amerikanska CNN hemsidan. Och där stog det alltså det. Jag vägrade tro på det, för det lät så overkligt. Jag trodde att det var någon som bafra hittat på det, men samtidigt så tycker man ju att CNN brukar komma med sanna nyheter, dom brukar väl vara ganska seriösa ändå? Men det visade sig tillslut att dom lever och mår bra. Tur är väl det. Jag fick lite små panik även fast jag vägrade tro på det.

http://147.102.135.118/cnn.html#

Kolla länken!

Är iallfall hos Ida nu, vi har kollat på melodifestivalen, ätit choklad fondy  och sjungit singstar. Riktigt jätte najs faktiskt. En lyckad lördag utan utgång!:)

Nu ska vi strax kolla på en film, "välkomen till familjen" eller som Ida kallar den "Feel the love" .. ;)
Se ya later aligator!


yejj

Jag tycker denna man är grymt duktig på att sjunga, mycket bra faktiskt. Lyssna på hur han låter och bortse från hur han ser ut när han sjunger, så är det riktigt najs!




oh damn

Jag är en lat jävel alltså. Jag har suttit här hela dagen, dvs sen jag skrev senast. När var det? Ett typ. Har ännu inte gjort min plikt att ringa runt till Marrrään, Idahoe eller Zaar. Måste höra hur det blir denna kväll alltså. Men får se när jag orkar flytta mitt feta ass från datan och hämta en telefon och slå numret till respektive vänner.

Förlåt alla läsare för att jag istortsätt aldrig skriver något intressant eller aldrig bjuder på något extra funny. Men jag ska bättra mig.

Måste ju passa på att säga att jag är sjukligt avundsjuk på Kenza och hennes kompis Mirre som nu sitter på ett plan påväg till Kanada där dom ska se TH! Snyft om man ändå hade den turen alltså, jag skulle verkligen inte banga på att se dom live nu alltså. Nej men själv ska man ju få vänta till April, men jag står ut, det gör jag!:)

for the million ways you hurt me

Tjenixeeen! Är ganska nyvaken, eller nej det är jag fan inte. Men är ändå ganska seg. Vaknade fan halv tio i dag :O Alltså seriöst, så tidigt har jag inte vaknat självmant på typ 3 år?

Vi skulle åkt till Michel igår, men somvanligt så ändrade han sig i sista sekunden. Så jag Mari och Ida var hemma hos Mari en stund och flumma lite, eller mja ganska mycket. Kan lägga in nån video kanskekanskekanske.
Sen gick vi ut och skulle se om några roliga var ute, och det var helt enkelt helt dött så nej. Jag och Ida tänkte dra med elva bussen hem. Men missade den. Så vi gick hem till Mari igen, och då var det några jävla minifjortisar som kaxa, eller typ Mobb-Malin, hmm det säger ju allt eller hur? Väx upp.
Sen tog vi iallafall tolv bussen hem. Jag kom hem runt ett, för mamma sega med att hämta mig.
Somna typ halv tre.

Vet inte vad som händer idag, ska nog bara chilla ett tag nu iallfall. Vill typ på bio eller nått, vill se den där nya filmen. Som jag iofs inte änns kan namnet på, men ändå. Haha. Fast det är ju melodifestivalen ikväll, vi tänkte först ha typ tjej kväll hos Rebecka med godis och massa. Men får se hur det blir. Mari ska sova hos Andreas och så, så jaja får se.

Btw gott folk, vad händer på allahjärtansdag?

HAHA

Tänkte lägga in en till video. Det är Mari som har filmat, och jag vet inte vad hon tycker om att jag lägger upp denna film, innan hon har gjort det på hennes och Idas blogg. Så i såfall sorry gumman ;)

Men det är från våran gympa lektion när man ska öva på "lung räddning". Det är dö kul, man får typ se på en film samtidigt som man ska öva på en docka. Och det är nån wierd musik till. Haha det lät iallfall skit kul, och det ser ut som alla står och typ juckar! xD
Det är jag i början, sen Nicke, sen typ alla andra! Fyfan!


when you left i lost a part of me

Haha ja, åkte somsagt med Ida Mari och Rebecka till solna, till sexaffären Ooups! Och jag som alltid har trott att namnet var Uggs x'D Men hur dum kan man vara liksom, om jag tänker efter så är Uggs ett gabska otippat namn på en sådan affär, jag är ju liiiiite köprd i huvudet asså. Aja, det fanns en helt del najsiga saker där iallfall.

Sedan åkte vi hem och nu sitter jag här, ska nog ta 20 äver åtta bussen iväg tror jag. Vet inte vad som händer i kväll, men pallar bara inte att vara hemma.

Om det är någon som undrar varför jag typ dissar bilddagboken nu, så är det för att jag inte pallar med att den laggar 24/7. Det är ju något seriöst fel, skiit jobbigt. Usch!!! Jag får typ damp på sånt där ..


Fredag

Yesyesyes fett skönt med fredag ju. Fast det känns inte som att det är sista dagen på veckan, vet ej varför. Ska ha matte nu, vi har till och med gått in. Men Johan lär ju inte dampa, han är inte den typen. Men har ändå lite brottom. Drar i väg till solna med Mari Ida och Rebecka i dag. Vi ska kolla i nån affär som heter Uggs, eller om det nu var så den hette. Minns inte. Men man kan köpa rätt najsiga saker där iallfall, kan lägga upp lite bilder där i från sen om ja får tid att fota x'D

<3

bildeeeeeeeer



1.Vi tre sen .. ja sen vi var sådär små fast mindre. Jag diggar min och Idas mittbena!
2. Och Ida som skäms för sina låååånga ben?
3. Lisa och Rebecka påväg till djurgårnsmatch!
4. Ida och Mari i sommras, när vi skulle äta picknick på nån Ö vi hitta. Först ORMAR, sen myyyyror överallt. Det sluta med att vi fick ha våran picknick hemma på tomten.
5. Lisa, (jag) för läääääängesen ..
6. Ida och Lisa för längesen.
7. Malin och Tintin i branär! SAKNAR!
8. Jossan och Lisa i sommras.
9. Min bästa vän! Josefine Lövhammar bystedt.
10. Alla dagar med Jossan på Allsång.
11. Jossan och Malin, har nog ALDRIG skrattat så mycket!
12. Lisa <3 Mari
13. Rebecka Zaar.
14. FAN VAD NAAJS!
15. Izabelle Lundberg, betyder mer än hon tror.
16. En gång var det så .. en gång för längesen!
17. Lisa, längesen det också.
18. Lisa i sommras.
19. Laaiijz i åttan.
20. Rebecka och Lisa. Du är så jävla bra!
21. Lisa och Mari, alltid vi på franskan i åttan. Nirr!
22. Hunden i mitt liv.
23. The gaaang, haha jag saknar det. Skolavslutning 07.
24. Barndomsvänner. Kahlil och Martin!
25. Hunden i mitt liv.
26. Bästa kompis genom allt!
 

Just like it was yesterday

Jag struntade i att gå på elevensval NO i dag. Var tvungen att åka och hämta ut min i pod som har varit på lagning, så nu har jag den här hemma. Jätte skönt att ha den tillbaka, i just like it. Ida Malin och Julia skulle ändå till Vällingby för dom skulle hem till Julia innan dansen så jag åkte med dom. Sen fick jag ju iofs åka hem själv, men det var okej .. så länge man har musik att lyssna på.

Kom hem typ halv fem. Har suttit här ett tag nu, ska ladda in lite låtar på i poden och sedan typ fixa med lite bilder. Jag har märkt att jag är ganska dålig på att lägga in bilder och sånt där här på bloggen, eller vad tycker ni? Jag brukar ju bjuda på en och annan video i bland iallfall, som tex den på Ida. Och det kommer fler sådana, tro mig ;).
Men om det är nått ni vill ha mer eller mindre av här, så får ni förfan säga till. Just let me know liksom. Allt för att behaga dom få läsarna jag har! :D Hihi.

Det är ju typ inget bra på tv i kväll, så jag får se vad jag kommer hitta på. Sitter väl här till klockan nio som vanligt, duschar, kollar tv (om det är något bra dvs).

<3

Ida is my moviestar!

Hahahahaha, precis som jag lovade så ska jag alltså lägga in videon på Ida från bussresan hem i går. Så gott folk, titta och njut.



Lite omogna? x'D

Göra om eller låta vara?

Eller hur var det nu då? Jag minns inte vad rubriken hette. Det var iallafall det jag valde att skriva om på nationella provet. För alla er som inte är 92:or. Vi hade fyra rubriker att välja mellan, och jag valde den. Det gick väl bra, eller gick iofs bättre i måndags, när vi skulle svara på frågor om texten och sånt där. Men får väl se hur det går. Är lite nervös ju, men bara pytte lite. vi fick till 12 på oss att skriva, men jag vart klar fem i 11.

Vi ska iallafall äta lunch vid tolv typ. Är inte så hungrig, jag Mari och Rebecka övertaggade ganska rejält i dag och tog med myyyyyyyyycket godis! HAHA.

Skriver senare, pössss

Allt som jag tar på blir till guld

Måste bara säga att jag nu laddat ner Gynnings låt, "Allt som jag tar på blir till guld" som ringsignal till mobilen. Den är fett skönt asså. Ni som såg i huvudet på gynning i går har ju fått se historien bakom låten och hur dom spela in den och blabla. Ni kan se hennes såkallade "video" här ..

http://kanal5.se/web/guest/gynning?p_p_action=0&p_p_id=K5JOURNAL_VIEWER_INSTANCE_17DR&_K5JOURNAL_VIEWER_INSTANCE_17DR_struts_action=%2Fk5journal%2Fview&_K5JOURNAL_VIEWER_INSTANCE_17DR_articleId=409515&_K5JOURNAL_VIEWER_INSTANCE_17DR_groupId=1701&_K5JOURNAL_VIEWER_INSTANCE_17DR_version=1.0

i want you to want me

Hade faktiskt tänkt lägga in en ganska kul video på ida från bussresan hem, la in den på youtube och den är uppladdad och sånt. Men det visade sig att man inte kan se den eller annvända den föränns den har blivit godkänd, och det är klart. Tänk om jag hade tänkt lägga upp en AS porrig video på Ida, det kan jag ju inte dela med mig till hela youtube av! Så jaja. Lägger in den senare eller i morgon.

Skoldagen flöt väl på. Det var somsagt bara jag och Mari där i dag. Men i morgon kommer Rebecka för i morgon är det Nationella prov del 2. Är inte så super taggad. Men hoppas det går bra liksom.

Slutade 14.20 i dag. Rätt najs ju. Men kom inte hem föränns 5. Okej det tar lång tid hem till mig, men inte sååå. "Förseningen" berodde på att jag och Ida hoppade av hos Mari en stund och tog en senare buss hem. Vi hann äta mackor och kräm och skratta lite. Somvanligt typ, najs med er flickor .. alltid.

Såg på gossipgirl och i huvudet på gynning i går. Och jag är så jävla nerkärad i dom två programmen, favoriterna nu asså heltklart. Gynning är en stjärna fyfan vad härlig den tjejen är. När hon kom ut från big brother huset och det där så tyckte jag att hon var lite föööör mycket. Men jag läste sedan hennes bok "Ego girl" och den är ju klockren precis som hon. Och nu tycker jag att hon har mognat till, från silikon till stilikon liksom! I kväll är det "fråga olle" och "girls of the playboy manison" på tv. Det är rätt najsiga program det med. Läste att Carl-petter, ni vet gris bonden från "bonde söker fru" och "lets dance" ska vara med i kväll. Min pöjk. Haha.

Långt inlägg sorry, hade mycket att skriva om. Btw, ni kan ju inte ha missat Kenza i metro idag? Självklart var jag inte sent ute med att ta en tidning, som jag sedan glömde hos Mari iochförsig. Men det var kul, hon är en insperation. Kenzaas.blogg.se.


Carolina Gynning

image43

Duärsåjävlaövercool

Aanerud&Bimer goes blogg

Jajjamään, det är sant. Nu ger även sig Ida och Mari på bloggandet. Får se hur länge det kommer hålla? ;) Jag ska peppa dom. Besök Aanerud.blogg.se !

Jag och Mari sitter just nu på biblan i skolan, som vanligt ju. Har franska, och jaaa vi ska ge oss in på lektionen snart. Men Loreane kommer lacka eftersom vi är sena. Rebecka är hemma i dag, hon är trött. Och jag förstår henne, skulle inte bangat på sängen nu asså.

Skriver när jag kommer hem eller något! Hörs. <3

image33
I love you

Trouble Tisdag

Sitter här hemma helt själv. Mamma och pappa är hos veterinären med voffsen, han spyr blod och har över 40 graders feber :/ Lilla bubben. Många veterinär besök på senaste tiden, i går var vi ju där med min kissekatt. Stammisar snart? Får bara hoppas att det går bra med Trams (hunden) min lilla älskling, att han blir bra igen.

Skolan i dag dåra, nationella prov i svenska. Vet inte riktigt vad jag ska säga om det där. Det gick faktikst bra för min del. Det var fan inte så svårt. Men uppsatts grejen på torsdag kan nog vara lite klurigare.
Sen är det knas, för vi kankse kommer få göra om provet. Alla nior i rws. Pgr av att någon efterbliven jävel i min klass snodde med sig ett sånt där häfte i går, efter att vi hade gått igenom det. Och det är typ ganska allvarligt, för man får verkligen inte läsa det utanför skolan. Får bara ha läst det i tre timmar innan provet, dvs tre lektioner. Så pgr av detta så kommer vi nog få göra om provet. Om dom inte lämnade tillbaka häftet innan dagens slut. Men antar att dom inte har gjort det. Så JIPPI. NAT! Blir så jävla lack. Hade även möte med våran syv konsulent, har bestämt en del gymnasium nu.

Det gör mig glad över att tänka på att det är Gossipgirl och I huvudet på Gynning i kväll. Att bara lägga sig framför tven och slappa, och inte tänka på alla jävla problem. Den här månaden har verkligen innehållit problem, även slutet av Januari. Jobbigt! Hoppas att det kommer bättre tider snart, jag väntar.

Skriver kanske senare, hade så gött. Puss!

attitude



Blir glad när man ser den här lill tjejen, så jävla skön unge.


Och kom igen nu suckers, börja kommentera mer! :)

i don't know how to be fine, when i'm not

Skolan i dag dåra, måndag. En rätt trög skoldag. Fast kom försent. Jag, Mari och Rebecka drog innan draman. Skulle fixa lite saker på ekerös um. Känns skönt att ha det gjort, och att det hur som helst kommer ordna sig. Har varit jävligt orolig. Mari och Rebecka är bästa stödet man kan tänka sig. Kärlek till tusen!

Kom hem runt 5, så åt vi pizza som pappa köpt. Haha typ mums, men även onyttigt. Sen åkte vi till veterinären med min kissekatt, Bäääbis. Och kom hem för typ en halvtimme sen.

Dagen har varit rätt okej, den dög. Är så skoltrött nu. Och har liksom nationellaprov i morgon, taggad? NEJ! Orkar inte. Men måste fan tagga till tills i morgon, det är viktigt ju.

You know it's true, everything i do, i do it for you baby!

image42image41

gone baby gone

Klockan 6 i gårkväll så ringer min kära vän Josefine och vill dra med mig på bio. Hennes mamma hade bio biljetter så hon bjöd oss. Tog 19.20 bussen och mötte sedan Jossan i bromma och drog sedan till sergel. Vi skulle först se Juno men biljetterna var slut, likaså med en skräckfilm vi ville se. Så det fick bli Gone baby gone, och den var faktiskt bra. Handlar om en 4 årig flicka som blir kidnappad. Så ska ett par typ poliser hitta henne och blabla. Åh vilken förmåga jag har på att berätta om filmer? Tycker ni inte det? Haha förlåt, men pallar inte skriva ner allt som hände i hela filmen. Men den är iallfall värd att se. Efter det så åkte jag och Jossan hem till henne och käka kiwi med sprutgrädde, mums ju. När hon sa att vi kunde äta det så trodde jag att hon blivit galen, liksom kiwi och sprutgrädde? Låter ju inte så smaskens, eller? Men det var gött, och sprutgrädde är så kinky så det slank ner. Sen gick vi typ och la oss, somna två typ. Vakna tolv, kolla på film, baka negerbollar (man får säga så, det stog så i receptet, jag är inte rasist). Men Jossan hellde i "lite" för mycket socker, så det smaka bara sött och knastra mellan tänderna när man åt. Haha, Sebbe och Jocke spydde typ!? Sen vid 6 åkte jag hem. Har typ ätit och suttit här. Roande!

Jag blir så besviken på dig, du vet vad jag känner för honom .. det vet du.

image40

with you i was happy

Det var folksam bollen i går. Jag, Mari och ida drog dit. Träffa en jävla massa folk där .. bland annat Jossan och Hedwig! Det var väl trevligt, lite väl övertaggat kanske? Folksam fyllan, WOHO .. haha nej men det var kul.
Åkte hem med två bussen. Och vaknade runt två i dag. Vet inte riktigt vad kvällen har att erbjuda, vill hitta på nått kul. Vafan snart är helgen över.

Det känns skit att det var så pass stelt mellan oss, som om vi aldrig änns pratat tidigare. Jag trivdes med dig och jag trodde aldrig att det skulle bli såhär efter allt, det vart en ändå som en liten suprise. Även fast inget med kärleken kan förvåna mig längre, trodde jag.

image39

Lisa Nilsson, face the truth. You are not worth him.

i'll jump for you

Somvanligt så latar jag mig på biblan i skolan. Dom andra har gympa, men jag hade inga kläder med mig. Klantigt? Kan tyckas. Men jag trodde även att jag skulle ha syv möte nu med våran syv konsulent. Men mamma ställde in det pgr av att hon är sjuk.

Jag är lycklig, för det är fredag. Har sätt fram emot helgen. Men nu vet jag inte varför. Jo givetvist för att slippa skolan. Men jag ska typ ändå inte göra något specc. Folksam bollen i kväll/natt såklart. Men ändå. Trodde jag skulle få träffa min Jossan. Men tydligen inte.  I miss you ..

RSS 2.0