onyttig mat, tv spel, städa ..

.. Behöver man änns nämna att det regnar?

Jag vaknade vid 1 i dag, fast hade lätt kunnat somna om, var så himla trött. Men jag tvingade mig själv upp för att sedan änns kunna somna i kväll. Men jag lät Ida sova vidare, till typ 2 kanske. Då kom hon upp, vi kollade på lite tv. Sen vid 3 så åt vi frukost/lunch på grillen. Nyttigt va? Sen åkte vi till Ida, där jag befinner mig nu. Vi har spelar lite wii, mario cart .. skit kul :) Och nu sitter jag här vid datan medans hon städar sitt rum, visst är hon duktig? Vi väntar även på att Mari ska dyka upp, och precis nu när jag skrev det så ringde hon mig och bad mig hämta henne vid busshållsplatsen, så det är bara för mig att hoppa på min röda hingst (moppen) för att åka och hämta henne :)

Ciao




Vad brukar ni hitta på när vädret är såhär?

sluta var så jävla sexig ..



.. Eller nej föressten, sluta inte! Jag njuter :)

stekigt som fan ..


blablabla

.. Ja i bland har man brist på rubriker! :)

Sitter här med självaste coola och kända Ida Maria Bimer! Yeah! Nån som är avundsjuk? Trodde väl det ;)
Vi har nyss kommit hem till mig, har varit och solat på min mammas jobb. Solarium ja .. så går det när det är brist på den riktiga solen, när den vägrar skina.

Nu ska vi nog säga adjö till datan, och hej till tvn + kanske lite smått och gott. Nu vet jag att att Ida blir glad iallafall! The queen of smått och gott / tjockis grisar ( som Ida kallar det. Ska jag verkligen ta emot tips från henne när det gäller bloggande? Hon som klarade högst två inlägg på sin blogg tills hon sluta! ) x'D haha.

I dag när jag berättade om hur mycket bloggare som tex Kissie, Kenza och Blondinbella tjänade på att sitta och skriva om sitt liv dag ut och dag in. Så var min pappa vädligt förvånad, men jag kunde samtidigt se lite hopp i hans ögon! Han tyckte att jag genast skulle sätta mig vid datan och bli en sådan där stor bloggare, så att jag också kunde tjäna så mycket pengar. Men det är ju inte så lätt, speciellt inte för mig. Min blogg är nog en av sveriges mest ointressanta. Så sorry daddie, jag måste nog ta och göra dig besviken. Mitt liv kommer aldrig bli lika händelserikt som deras, därav ingen bra blogg, därav inte 60 tusen i månaden.

P.s I have a stalker ...........

ändrade planer

Just nu sitter jag hemma hos Mari. Det blev inte så att jag träffade Michel, hans mobil värkar inte funka eller nått. För jag får inga leverans rapporter när jag skickar sms. Så då åkte jag hit i stället, och får vänta på nästa buss hem. Lite tråkigt .. ville ju träffa honom innan han åkte .. men men. Ska nog träffa Ida i kväll iallafall. Så det blir naajs! Aja .. vi hörs

"Vi lever ju I Jorden?"

Hemma igen!

Kvällen i går spenderades med Josefine. Kom hem till henne runt 5, då vi kollade lite tv. Sen så fick vi för oss att köpa lite saker, bland annat örhängen och bikini. Så vi åkte till vällingby som bara är två stationer från henne. När vi kommer dit så är allt stängt förutom k5, så vi gick runt där och kolla i typ en timme. Men hittade ingenting, så vi åkte hem igen. Då hann vi äta lite, sen göra i ordning oss för bion som börja 20 över 9. När vi kom till stan så mötte vi Victor. Och ja, ni kan ju bara gissa vilken film vi skulle se? Ja, Sex and the city. Victor vart ju inte så glad över det, han tyckte det var en bög film. Så vi böt, för hans skull, till skräckfilmen The Mist. Men sen så funkad einte hans bio kort så han kunde inte följa med, så då böt vi tillbaka till SATC, snacka om att hon i kassan fick lite små damp. Som niu vet så såg jag ju den filmen i förr går, men inte Jossan. Så jag var snäll och såg den igen, vilket inte gjorde mig någonting. Den var exakt lika bra som första gången. Jag skratta och grät exakt lika mycket denna gång, haha. I love it!
Bion sluta typ 12, då vare snack om fest .. men vi sket i det. Vi åkte hem, tvätta av sminket och medans vi gjorde det så snacka vi om minnen från förra sommaren. Man blir ju nästan tårögd, allt var så jävla perfa. Sen la vi oss och kolla på The Mist, som Jossans bror hade laddat hem. Så vi fick se den iallafall. Skit bra film, verkligen. Både läskig och spännande. Men slutet, det var förjävligt. Både jag och Jossan lacka sönder. Ska ju inte berätta var som hände, för er som kanske vill se den. Men det var nästan så att man har lust att ringa till dom som skrivit handlingen och klaga.
Aja, efter det så gick vi och la oss i hennes säng, låg och snacka om massa skit. Bland annat om rymden, hahah! Haha ja ni kan tänka er två blondiner (eller Jossan är blond på insidan iallafall) ligga och snacka om vad som finns i rymden kl 4 på natten. Det roligaste var iallafall när Jossan börja;

J: Asså visst är det konstigt att astrounaterna kunde stå på månen när dom besökte den?
L: Varför det?
J: Jo men liksom, dom stog ju PÅ månen? Varför inte I månden? Vi lever ju I Jorden, inte PÅ jorden?
* JAG DOG*
L: Är du seriös nu eller? *skrattar*
J: Vadå, tänker jag fel nu igen? ...
...
J: Jaa .. det gör jag nog ...
Jag skrattar fortfarande!
J: Men .. juste! Det är ju Ozon lagret vi lever innanför!!! Tänkte väl att det var nått ...

Typiskt Jossan! :') Kul var det iallafall.

Nej men nu ska jag torka håret och klä på mig, har precis duschat. Och ska kanske åka och träffa Michel ett tag i kväll.. eftersom han åker till Bulgarien eller nått, redan i morgon. Och är borta i en vecka ..

Puss

lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off

Otroligt, nu är jag rätt stolt över mig själv. Jag kunde somna i går, somnade redan vid 1 och sov tills halv 12 typ. Var orolig att jag vänt helt och hållet på dygnet nu, men tydligen inte. Ibland förstår jag mig inte på mig själv, eller min kropp.

Men men, har faktiskt inte änns ätit frukost än. Kanske man ska göra? Fast är inte hungrig.
Fyfan vad dött det är, vad fan skaman hitta på? Kan inte minnas att sommarlov 07 var såhär lamt. Fast då var det ju grönan everyday för mig och Jossan så .... -.-

Nej men vafan .. ska man kanske ta och ringa Mari och Ida? Eller .. ah vafan. Vill typ in till stan eller nått. Men bor man som jag, så borde man åka vid 12 för att få sig en hel dag inne i stan.

Nej men aa, jag skriver igen när jag vet vad denna dag har att erbjuda. Fan nu vart jag på dåligt humör ... insér att det verkligen händer nada.

Over and out

att vara seriös är inte min starka sida

Här gott folk, så ser ni hur man kan roa sig kl halv tre på natten, när bussen inte kommer! :)






Haha Ida springer natt-maraton




Hide and seek! Jag försöker gömma mig ..




Lisa goes Carrie Bradshaw. Härmar Carrie i SATC filmen .. haha


Vi är bara så omogna, och det är bara så kul ... Nu ska jag däremot lämna datan, och kolla på tv istället.

Home sweet home .. nat

Det blev en hemma kväll, vet inte vad man annars kan hitta på denna fredag kväll. Eller det är ju the wave, men nej .. det blev inte så. Fast hade ju varit bättre än att vara hemma men ah. Ta det inte fel, jag kan tycka att det är fett skönt att bara mysa hemma i bland. Men nu när jag ändå har varit hemma så jävla länge pgr av att jag varit sjuk och skit. Ja, då vill man ju liksom hitta på saker .. vad som helst i stortsätt.

Har suttit här sen jag vakande typ, vid 4. Har roat mig med att läsa massa bloggar, mest Mirre's. Har läst om hennes TH resor med bland annat Kenza. Så jävla kul, och man blir ju så jävla avundsjuk. Usch, jag VILL också! Tänk jag och Mari på en sådan resa, hur jävla kul skulle inte vi ha det på en skala 1 till 10? 100! Fyfan vad jag inte skulle banga!

Men aja, nu ska jag nog kolla lite tv, skriver kanske ett till inlägg. Ska lägga in lite videos sen i går haha! ;)

God morgon, eller ska man säga, god kväll?

Nja, kväll är det väl inte riktigt än. Fast inte morgon heller. Men ja, jag kunde ju somsagt inte sova i natt. Sömnproblem.se? Så jag somnade runt 9 i morse och vaknade för en timme sedan, vid fyra. Är i stortsätt lika trött fortfarande. Och jag kommer ju absolut inte kunna sova i natt. Snacka om att ha vänt på dygnet, as jobbigt.

Men ja, i går alltså. Vi åkte in med nån buss vid 4, kom till vällingby runt halv 6 (ja vi gick på bio i vällingby, biljetterna till SATC var slut på alla andra ställen) Men ja, vi gick runt och kolla i lite affärer, Mari och Ida åt. Sen mötte vi Michel, vilket uppskattades av mig, för honom hade man saknat. Men ah, han åkte efter ett tag och då kom Tessan, som av en slump hamna i vällinby med oss. Trevligt trevlig! Så vi gick och kolla om det fanns några biljetter kvar till platserna bredvid oss på bion, och med Tessans tur, så självklart! Det fanns en plats kvar bredvid oss. Så hon gick också på bio. Men filmen var helt underbar, och jag är nog kär på riktigt nu. Skulle kunna gifta mig med alla fyra, Carrie, Samatnha, Charlotte och Miranda! Så jävla härliga karaktärer! Och fyfan vad man skratta, en riktigt rolig film faktiskt. Och JA, jag grät! Jag grät floder i slutet av filmen, allt var bara så jävla perfekt! Men iallafall, så är den verkligen se värd. Dom flesta har nog redan sätt den, men ni som gillar sex and the city och inte har sätt filmen, GÖR DET! Bion slutade typ vid halv 12, så vi tog någon buss runt tolv hem till Mari för att där vänta på en buss vid 2 som går hela vägen hem till mig och Ida, på landet haha. Jag och Ida väntade i år och dar, men ingen buss kom. Så vi roade oss med annat, tills vi tillslut ringde hennes mamma. Kom hem runt 3, kvart över typ. Och ja, har alltså varit vaken hela natten.

Källens planer är än så länge rätt oklara, har ingen aning om vad man ska ta och hitta på i kväll. Men ensam vill jag iallafall inte vara. Blir väl chill kväll med några kompisar eller något .. hoppas jag iallafall. Hoppa någon kommer vara lika pigg i natt som jag kommer att vara(a) Hahah! Tveksamt.

klockan är halv 6 på morgonen ..

.. Och här sitter man.
Man skulle kunna tro att jag har sovit och sedan gått upp tidigt. Men jag har faktiskt inte änns somnat än .. kan inte sova. Men ska stänga av nu, om pappa ser mig här nu får han fnatt. Berättar i morgon (:läs i dag) om hur kvällen var. Och JA, jag vart ännu mera förälskad i SATC sen jag såg filmen.

Puss och sov gott, eller det hoppas jag att ni redan gör!

Sex and the City - Äntligen!

Ja i kväll ska jag äntligen få se den efterlängtade filmen. Jag vet att jag har tjatat om SATC väldigt mycket. Men det är ett beroende. Haha, jag bara älskar, totalt älskar serien, karaktärerna, handligen .. allt! Så nu har jag reserverat tre platser vid kl 9.

Just nu väntar jag på att Mari ska ringa. Hon och Ida är påväg upp emot grillen för att äta. Jag ska möta dom där, men ska nog inte äta någonting. Är varken hungrig eller sugen ..

Sen ska dom iallafall ut och rida. Så då ska jag åka hem och tråka runt. För att sedan åka vid 4 igen. Kommer bli en rätt seg dag, men det kan jag ta, om jag nu får se SATC filmen på 2 timmar och 25 min! :D



nystart

I dag väckte mamam mig vid 11 och sa att hon skulle åka i väg till stan en stund och handla lite behövande saker. Eftersom min hals är mycket bättre redan nu, så bestämde jag mig för att åka med henne. Det var sjukt jobbigt att gå runt i affärer, eftersom vi i stort sätt bara handlade mat, (till festen mamma ska ha i Juli, för att hon fyllt år) men även fast det var jobbigt, så var det sjukt skönt. Skönt att slippa sitta hemma och känna sig jävligt äcklig och bara så lat. Det var skönt att duscha, skönt att föna håret, skönt att platta håret, skönt att sminka sig .. skönt att känna sig fräsh helt enkelt. Men nu är vi hemma i allafall. Köptes mycket mat, och sånt där .. men även jag fick med mig lite saker hem, mest praktiska saker, men ändå.

Ringde även Mari någon gång runt 4. Hon fyller faktiskt år idag, så GRATTIS till henne, en av världens bästa kompisar! Jag frågade iallfall henne och Ida om dom kunde och ville följa med och shoppa och sedan se Sex and the City filmen i morgon, det ville dom, så det ska bli sjukt mys! Så nu är jag i gång igen, som en nystart på mitt sommarlov. Fast vågar ju inte säga för mycket, eftersom jag inte är helt frisk än. Men får hoppas att det försvinner helt nu, för nu tänker jag inte ligga hemma och känna mig äcklig en ända dag till på väldigt länge. Haha!

första allsång 08

Hade ju planerat att vara där, men icke. Usch får ju nästan panik känsla över att vara sjuk just nu .... känner inte av sommarlovet alls.

Har roat mig med att sitta och kolla igenom bloggar idag, bland annat Natacha Peyre's blogg. Hon är riktigt cool den tjejen alltså.

Förlåt .. nu blir det inget inlägg att hurra för direkt, allsång har börjat. Och det ska jag kolla på. Skriver kanske senare ... nu blev jag lite streassad.

Puss

we've got the vision, now let's have some fun

Ännu en dag hemma i min ensamhet (mamma räknas inte)!
Blev inte så att vi åkte till sjukhuset i dag och kolla upp min hals, för i dag var det inte lika svullet. Fast det gör fortfarande ont. Så får se hur det blir i morgon.

Det jobbiga med att vi sjuter upp det hela tiden är att jag måste stanna hemma yttligare en dag. Bara vänta ut denna sjukdom, vänta på att den antingen ska bryta ut on real eller helt enkelt vänta på att den ska försvinna.

Men på torsdag så tänkte jag iallfall inte sitta hemma, hoppas jag. Tänkte höra med antingen Jossan eller Mari och Ida om någon av dom vill sällskapa med mig på Sex and the City filmen. Måste även shoppa lite.

Jag själv tycker att min design på bloggen är hemsk. Det är ju sommar och jag har bara svartsvartsvart. Plus att min header inte funkar i bland. Den lever sitt egna lilla liv, bestämmer liksom själv vilka dagar den vill synas och inte. Men det är inte OK, haha. Så ska försöka fixa det där på nått sätt ... synd bara att jag suger på sånt där.

ångest

Ja, jag får fan ångest. Känns som att hela sommarlovet bara rinner i väg, och att jag inte hinner göra ett skit. För nu är jag alltså sjuk igen, kommer få börja käka pencilin och skit. Det är inte kul, inte alls .. det är ju förfan sommarlov. Då ska man inte ligga hemma i sängen med uppsvullna halsmandlar och gå på iprem och pencilin. Förra sommaren hann jag med att göra så jävla mycket, förra sommaren var perfekt, eller hur Josefin?
I morgon är det premiär på allsång på skansen, vilket jag och Jossan hade planerat att gå på. Det är ju liksom våran grej, det här blir våran tredje allsång's sommar. Men i morgon kommer jag alltså inte kunna vistas på allsång, utan kommer vara tvungen att ligga hemma och bara ha sjuuukt tråkigt. Usch! Någon som vill byta liv med mig?

Mari och Ida har iallafall nyss åkt. Vi hade det myspys i går. Kolla på film, national treasure. Älskar dom två filmerna, sjukt bra. Till det så åt vi godis och bara njöt av varandras sällskap typ. Älskar dom två så sjukt mycket, kan få mig glad i alla lägen, och i går fick dom mig att känna mig helt frisk i stort sätt. För jag har så kul med dom, så jag glömmer bort att jag har as ont i halsen.



Haha massa bilder från förra sommaren. Tex på oss och den stora ballongen vi baxa från kungsan. Massa bilder från grönan, Laijz&Meys .. grönan geeks 07! Sen bilder från allsång, jag och Måns,jag och Jossan.

söndag

Klockan är redan 18.00, men det känns som att den är 2-3 kanske. Fast jag vaknade liksom halv 2. Var riktigt trött, fick ju inte sova ut ordentligt dagen efter midsommar. Så vad har jag gjort i dag då? Jag har spenderat denna söndag på ett sätt som bara söndagar får spenderas på. Tv, godis, data, film .. bara chillat galet alltså. Jävligt skönt, men segt. När jag vaknade i dag så hade även mina halsmandlar förvandlats till stora tennisbollar, vid den här tidpunkten har dom gått ner till golf bollar. Har ju gott med hals ont ett tag nu, men ändå inte överdrivet ont, så att jag har tänkt på det speciellt mycket. Halsen har mer varit irriterad och kliat. Men ja, så nu i morgon bär det av till sjukhuset, antar att jag kommer behöva pensilin eller något liknande. Och detta känns förjävligt, hela juni månad har ju bara runnit iväg, och jag har i stort sätt bara varit hemma och varit sjuk. Tur att det inte är så jätte bra väder dåra, för annars hade jag gått under.

Ringde iallfall Mari och Ida för ett tag sen, bad dom om att ta och kika förbi senare och kolla lite film. Jag klarar inte av att vara ensam. Visst är det skönt att umgås med familjen i bland. Men jag behöver skratta och ha roligt, jag behöver skratta så mycket så att jag får ont i magen, och det är bara Ida och Mari som klarar av att får mig att skratta så mycket. Haha.

Nej men snart är det mat, men nu ska jag gå och kolla klart på th dvden, om inte pappa har tagit över tven nu. Usch dom klagar bara när jag sitter och kollar på deras live consert från germany. Pappa tycker att musiken är bra, men att det tyska språket förstör låtarna. Och mamma skakar bara på huvudet och går igenom vardagsrummet så fort hon kan. Jag vet att hon helst av allt skulle vilja hålla för öronen och springa förbi, men hon skippar det för hon vet att jag skulle lacka då haha. Haha mamma håller sig fortfarande till D', hennes stora favorit. Hon var nog glad över att jag hade honom som idol i typ 4 år, men vart nog lite desperat när th dök in i bilden. Men jag kan lugna henne med att ingen kommer kunna ta D's plats!:)

Over and out

give me just a little more time

Har för typ en kvart sen kört hem Ida, åter igen i detta spöregn. Fyfan! Och det gör inte saken bättre genom att ha en seg jävla bil framför sig, som typ kör i 20.

Bli nog att jag stannar hemma i kväll, har varken ork eller lust för att hitta på något. Eller jo lite lust har jag. Jag vill träffa Mikaela, men det får bli en annan gång. Den tjejen är verkligen underbar, kom in i mitt liv och tog mitt hjärta med stormsteg. Så gumman, om du läser detta så ska du veta att jag verkligen älskar dig. Du är speciell, verkligen speciell.

Någon som vet om det är någon najsig film på tv i kväll eller något? Tänkte ladda ner någon bra rulle, men eftersom internett har fått fnatt så går inte det. Och jag är så jävla avundsjuk på alla som går på premiären av SATC filmen i kväll, usch ... det gör ont i mig, jag VILL!!!!! Tyck synd om mig, för det gör jag ..



 

Baby this situation driving me crazy

Sol .. regn .. sol .. regn, ska detta kallas sommar? När jag och Ida vaknade i morse, eller rättare sagt blev väckta av min kusin på 10 år så sken solen ute. Så jag klädde mig ändast i shorts, linne kofta. Vi tog moppen upp till grillen och åt, som vanligt haha. Och mitt under denna goda och onyttiga lunch/frukost så börjar det ösa ner och vart värsta orkanen typ. Alla parasoll på ute platsen typ flög runt och ja, you name it. Vi åkte sedan hem på moppen i spöregn, jag ändast i shorts liksom. Usch! Men när vi kommer hem så var det varmt och solen sken som bara den. Så då börja vi sola liksom .. helt sjukt hur vädret ändras.

Aja, nu sitter vi iallafall här och kollar runt lite. Anledningen till varför vi satte oss här var från början för att kolla film, men vet inte vad som hände med den idéen haha.

Gårdagen, ja. Jag kan ju lätt säga att jag hade en trevlig midsommar, på dagen iallafall. Ångrar nästan att jag åkte i väg, för det var inte speciellt lyckat. Men lite dricka blev det iallafall.. vilket jag hade kunnat klara mig utan. Om jag tänker efter så skulle jag hellre ha stannat hemma och fortsatt att umgås med familj och vänner. Det ända roliga var väl egentligen när jag och Ida lurade i Martin lite saker om Mari, hahahahah!!! "Under my umberella, ella, ella, ellllaaa" ;) .. intärn skämt!





Först en bild i från när vi åker hem i spö regn och sedan när vi solar! Haha

midsommar 2

Det har varit en väldigt trevlig dag faktiskt. Både mysigt och bekvämt att umgås med familj och nära vänner i bland. Men ska snart ge mig i väg för att försöka få ett så bra avslut som möjligt på denna midsommar. Fast har inte ätit middagen än, så det ska jag göra först.

Har lekt med min farbrors system kamera ett tag nu, så jävla kul! Dom tyckte jag skulle träna lite grand eftersom jag ska gå media. Önskar mig även en egen kamera i födelsedags present, men dom är ju inte så jävla billiga. Fast utan att jag änns själv nämnt något om det så sa mamma att hon vill att jag ska ha en sådan nu när jag ändå ska börja syssla med det även i skolan, mohaha. Så det är bara att hoppas! Blir så sjukt snygga bilder!

Nu kom pappa in och tjata om att jag ska vara med på en match kubb -.- Så måste nog ge med mig och vara lite social.



midsommar

Midsommar afton 08, mysigt! Vi har lite gäster här, några kompisar till familjen. Bland annat min farbror och hans tjej, som har en varsin harley. Så jag och pappa bestämde oss för att ta oss en tur med den ena. Har åkt på den förut, förra midsommar. Men då var det inte lika läskigt som nu. För så fort den börja "axa" så trodde jag att jag skulle dö, det gick bara snabbare och snabbare, och dom ända tankarna som fanns i mitt huvud var typ" Hoppas, hoppas att Jossan minns vilken låt hon ska spela på min begravning, för nu dör jag!!!!" Hahahah! Men det är ändå för jävla roligt. Skulle själv kunna tänka mig ha en sådan i framtiden. Men nog pratat om motorcyklar nu.

Kvällens planer är rätt oklara än så länge. Men ska iallafall äta middag med familjen och sånt, sen dra och träffa några kompisar. Får se vad kvällen har att erbjuda, hoppas givetvist att det blir en rolig midsommar, för alla:) Haha jag minns förra ... det var kul!!! Fast ah .. aja!



Två bilder i från när vi åker. Och sen en på mig, när jag precis hade kommit in, bilden är lite usch och jag vet att det ser cp ut att ha jackan sådär haha.

torsdag

Jag vaknade för typ en halvtimme sen. Ida ligger fortfarande och sover, stenhårt. Snarkar gör hon också, ingen nyhet iochförsig. Ska nog gå och väcka henne snart. Kan förstå att hon är trött, vi somna typ 5 i går. Låg och snacka, och kollade på animalplanet i typ flera timmar, hahahaha snacka om desperata efter tv program. Men det sluta med att jag låg och kolla på lost, medans Ida somna. Jag försökte få henne intresserad av denna förvirrande och konstiga serie, men det ända jag fick till svars när jag desperat försökte få henne att kolla på tven och inte vända sig om och sova var: Men ... man .. blir så .. LOST, av .......... snark ........ looooost! Snaaaaaaaaaark! Sen somna hon. Haha jaja.

Dagens planer var egentligen att vi skulle åka in till stan, men eftersom vi vaknar nu så känns det rätt meningslöst typ. Men känns ändå som om jag är i behöv av massor av saker.
I morgon är det fan midsommar, och vad ska man göra? Har inte änns fixat dricka än. Ska alltid vara ute i sista sekunden.

Mamma tjatar bara om att jag ska städa mitt rum tills i morgon .. därav får jag en fet jävla stor lust av att åka till stan iallfall för att slippa. Nu ska jag väcka Ida, byebye sweeties <3

5 timmar satc

Nu börjar det om typ 4 minuter. Lyckades få över Ida hit, min ända sex and the city kompis i guess? Fast hon har inte kommit än. Hon cyklar haha.

Aja, se ya later aligator!



Inte min dag ..

Nej, man skulle kunna tro att det är fredagen den 13:onde. Har knappt kunnat sova i natt pgr av att jag vaknar av att jag fryser, och när jag väl somnar så kommer min katt och väcker mig. Jag vaknar vid 5 igen och kan inte somna om, så ligger vaken en timme eller två, somnar sedan om. Och vaknat ett. Men då vaknar jag inte bara med feber, utan även med världens huvudvärk, ryggvärk och maaaaaaaaaaaaaaaagont! Plus att internet har damp och stängs av hela tiden, därför är det ett under om jag änns kan publicera detta inlägg. Rena rama tortyren! Kan lika gärna dö .. haha. Fast nej, inte i dag iallfall. För i kväll är det Sex and the city maraton :D:D Gissa vem som är lycklig? JAG!! Det börjar kl 19, och dom ska visa 5 avsnitt! Då känns det ändå ganska skönt att vara sjuk, för om jag inte hade varit det, så hade jag inte varit hemma i kväll. Om min feber har gått över till kvällen så ska jag ringa mina kära vänner, Ida och Mari och höra om dom vill joina mig denna SATC kväll! Jag vet att iallfall Ida är ett fan av programen, men Mari .. tveksamt! Haha. Men jag saknar dom! Jag saknar männsklig kontakt, förutom från min mami! Haha. Och ändå har jag bara legat hemma en dag, eller två med i dag. Aja.

Har nyss duschat iallafall, kändes skönt, som om man tvättar bort alla bakterier. Men nej, nu hörde jag att mobilen lät, sms .. hoppas det är från någon rolig. Men med min tur i dag, så är det säkert typ nån telia reklam eller något.
Men men, vi hörs .. nu ska jag fortsätta att chilla .. typ kolla film, och TYCKA SYND OM MIG SJÄLV!!! :(

Over and out

Feber+Sommarlov = Jävligt illa

Här sitter man, ont i kroppen, ont i huvudet, ont i halsen + FEBER! Fyfan det känns att sitta hemma när det är sommarlov. Men jag har hållit i gång sen dag ett på detta lov, så varken jag eller min kropp har något emot att vila lite. Bara jag är frisk tills midsommar. Har ju rätt härliga minnen från förra, haha. Fyfan!

Något jag missar i dag är utomhus festen, typ chill krök som vi hade planerat att ha. Några från klassen, underbara människor, sen Rebecka, Mari, Ida plus fler. Det skulle ju bli lite av en hejdå-Rebecka-vi-kommer-sakna-dig-som-FAN-!-Ha-det-bra-i-mallorca-!!!!!!!!!-Kväll eftersom den söta tösen ska tillbringa dom kommande 3 veckorna i Mallorca, lyx va? Men eftersom jag har denna jävla fitt (ursäkta språket) febern så kan jag inte göra något denna kväll. Hoppas dom får najs utan mig, jag hade ju ändå inte hunnit fixa något najs att dricka .. så.

Usch nu hör jag att det oskar, måste nog stänga av datan så småningom. Det är iallfall kul att sitta och chatta med Pilla på msn, medans man hör detta buller. För hon och jag får typ samma panik känsla när det oskar haha.

Aja nu ska jag göra något annat vettigt medans tabletterna fortfarande håller febern borta.


See ya don´t wanna be ya!

Sverige-Spanien

I dag är det match igen .. najs! Först skulle jag och massa kompisar in och se den i kungsan, men vädret är ju sjukt blä! så nu får vi se ..

Har inte skrivit på länge, dåligt av mig. Men i går när jag väl blev sugen på att skriva några rader, ja då håller dom på att flytta mitt konto, så fick vänta tills i dag. and now i'm here, och skriver lite.

Kan själv inte förstå att det förfan är SOMMARLOV nu, känns inte så. Jag har fan gått ut nian, jag har gått hela nio år i skolan. Nu äre gymnasiumet som gäller. Jag kommer nog sakna Raoulwallenberg skolan. Trodde aldrig att jag skulle sakna varken skolan eller klassen. Men det är nu på sista tiden som klassen har kommit närmare varandra, och nu vill jag verkligen inte skiljas i från alla speciella reetards som jag har tillbringat två år med. Avslutningen var iallfall helt perfekt, vi hade såna där robes eller vafan dom heter, sånna där som dom har i usa! Lägger in bilder!:)

När alla kastar sina hattar, jävla härlig känsla!


Aja, lycka till nu Sverige på matchen! Hoppas alla sitter och hejar!


HAHAHAAHAH

Kids kan vara så jävla härliga i bland alltså, åh!



Här kan ni höra hur jävla roligt ordet "blood" kan låta haha.



" Chaaaaaaaaaaaarliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieee"

Puss på dom

Juni

Åh, gott folk! Det är fan Juni nu, sommar och sol!:D Jag är jävligt glad, antar att många andra också är det. Snart sommarlov, och ja fyfan vad SKÖNT! Det ända som saknas är en jävligt perfekt pojkvän nu, men lär aldrig hända så .. byebye med den önskningen!

Var ju ett tag sen jag skrev .. förlåt. Men har helt enkelt inte mycket att skriva om.
I lördags var det dåra Fekka, men det sög. I allafall i början, inte mycket folk alls där, men det vart rätt najs mot slutet iallfall. Och sen på tunnelbanan hem så fick jag, Mari och Ida bevittna bråket mellan Kissie och Fanny! Först kliver kissie på tunnelbanan, sen kliver Fanny på. Och dom som följer kissie's eller Fanny's blog vet ju att dom bråkar. Fanny ställer sig och är sjukt omogen och frågar ut Kissie om massa saker, och tro det eller ej, men Alexandra var jävligt mogen och ställde inte till med någon scén. Sen när hon och Claudia (henne kompis) skulle kliva av, så sparkar Fanny henne på benet, ingen jävla liten "puff" som hon kallar det, utan hon sparkade till henne rätt så hårt. Jaja nog om det. Var ändå rätt kul att se, för jag är ju typ ett blog freak och följer alla möjliga bloggar, varav deras två.

I söndags så sola och badade jag med Ida och Mari hemma hos Ida i hennes pool. Och i måndags så var jag i stan med Malin och Ida, det var jävligt mysigt. Fint väder och bara najs!



I stan i går .. Först jag, sen på Ida och Mig.

Nu ska jag kolla ut en buss, ska nämligen till Malin och prova hennes storasysters klänning, som jag kanske får låna till balen!  Byebye

RSS 2.0