typ wow



Bara så grymt alltså. Tänk om man kunde sjunga som henne? Jag vill, jag vill, jag vill kunna det.  I'm a dreamer ..

i don't need youre lies

Jag och R gick på NO:n .. och fyfan vad jag ångrade det. Jag tjata ju hela tiden om att det skulle suuuuuuuga, men R gav inte med sig, hon skulle verkligen ha in mig i det rummet och få mig att lida. Det var vi två och en pluggis till, ( inget illa menat med en pluggis, det ska man ju vara?) men hursomhelst så var vi tre pers? Alla andra var smarta nog att dra innan det börja.
Så där fick vi sitta och svara på frågor om atomer och skit typ i två timmar? :O Nej drev, vi fick gå tidigare som tur var. Annars hade det varit självmord på g asså.

Kom hem runt 6 i dag. Åt, kolla tv och sen satte jag mig här. Nån som vet om det är något underhållande på tv i kväll?
Jag gillar tisdagar och onsdagar.
Tisdag: I huvudet på Gynning och GossipGirl.
Onsdag: Top model?  Fråga Olle och Girls of the playboy manison.
Men torsdag då? Vad är det för najs på tv i kväll?

I morgon är det fredaaag, lala jag är lycklig. Ska typ in till stan, och sen sola med Rebecka, Mari ska säkert också med om hon är frisk, dvs ingen feber.

<3

lång dag

Sitter just nu på en spanska lektion. Jag har ju vanligtvis franska. Men har lyckats lura i spanska läraren att jag bara ska skriva ut lite franska saker, så här sitter jag med Rebecka nere i datarummet. Det har bara varit jag och R i skolan idag. Mari var hemma, hon hade 37 graders feber. Då tänker alla, 37 grader? Det är ju normalt. Och yes det är det, men Mari söt som hon är påstår att hon är en väldigt kall person, så när hon har 37 så är det absolut feber. Haha gullunge.

Efter denna lektion så är det elevensval, NO. Funderar på att skita i det, men Rebecka lär ju lacka då .. haha.

Vill hem och chilla. I morgon är det fredag, fyyyfan vad skönt seriöst. Ska nog bara ta det chill denna helg. Träffa lite vänner, men inte hitta på nått specc tror jag. Skriver lite mer när jag kommer hem. Ska lägga in lite bilder och kanske filmer. Det är ju alltid kul eller hur? Hihi.

Puss och Kram

you are the music in the me

Ingenting är värt ett skit utan dig vid min sida, jag lever för kärleken till min bästavän.

image37 image38

can we bring yesterday back around?

Slutade typ halv två i dag! Till och med tidigare än vad jag hade gissat på, det var urskönt faktiskt. Var hemma innan fyra, och det är ovanligt för mig. Det kom några elever från olika gymnasie skolor och hälsa på i dag, dom hade ett varsit föredrag om just den skolan dom kom från. Det var från hässelby gymn. scen skolan, och blackeberg. Jag är sedan innan intresserad av hässelby's gymn, med media inriktning alltså. Det värkade bra. Men ska fortsätta kolla runt, finns mycket som inrtressrar mig. Är ju typ bara två veckor kvar till valet iofs. Shit, press!

Har inte gjort så mycket annat än att kolla på tv i dag, sen jag kom hem alltså. Och nu sitter jag här. Latar mig som ett fetto. Usch får typ ångest. Vill ha heelg. I morgon är det torsdag och vi har elevensval, minns ni att jag har berättat i ett tidigare inlägg att jag valde musik/dans för att jag vill ha mer musik lektioner. Självklart har jävla fitt Michael, (ursäkta språket) satt in mig på extra NO. Jag hatar honom så grovt mycket. Må människan brinna i helvetet vafan! Så det blir ingen musik för min del. Byebye music, hello NO!



Det stör mig att du inte finns här längre, allt är så krångligt och det suger att det ska bli så. Men jag saknar din närhet och det känns som att jag behöver dig och ditt söta leénde. Jag vet inte vad jag gjorde fel, men antagligen så duger jag inte. Det förvånad mig inte, för du är värd den bästa och det är absolut inte jag. Utåt så är jag glad, men ingen vet hur svart min insida är. Och det är nog bäst så .. jag börjar ge upp hoppet om allt detta nu. No matter what, i miss you baby.







show me love ..

Just nu sitter jag i skolan, kom typ försent. Men hade matte prov, så jag sket i den lektionen. Orka matte seriöst? Får göra det provet en annan gång. Så nu sitter jag här och chillar. Är super trött och vill bara hem, men jag ska klara mig. Slutar väl ändå typ tjugo över två? Eller? Har säkert fél om det där. Men kan ju alltid hoppas att jag har rätt.


Saknar dig ..

Gossip Girl

Precis som förväntat så var det verkligen en succé faktiskt. Exakt ett sånt program som faller mig i smaken, känns najs att ha nått att följa igen. Var bara tvungen att skriva det, somsagt så är det en timme med Gynning nu! Se ya.

image36

unsuccessful

Det är bara mitt eget fel. Förlåt om jag beter mig konstigt, men jag har verkligen börjat inse att jag aldrig kommer hitta den rätta. Det kommer aldrig bli vi, och det stör jag mig på för du är verkligen han med stort H.

Ska snart dra mig i från datan och sätta mig bänkad framför tven och kolla på premiären av Gossip Girl, sen efter det så är det ju I huvudet på Gynning. I morgon ska jag faktiskt bege mig av till skolan, hur trött jag än är. Jag måååste skärpa mig nu och sluta lata mig som ett jävla fetto.

Puss



brunch

Vaknade typ kvart i ett. Har legat och vilat men måste ha slummrat till. Drömde helt sjuka drömmar, som inte är något jag ska skriva om här. Men ändå, haha jag älskar att drömma. Men behövde nog sova ut lite, somna inte för änns typ halv tre i går. Låg och prata med Aaaamerinho i telen ett bra tag asså. Men liksom, nääsaN <3 pannaaN.




Go Miaa, right?:)

elin kling at vakna med the voice

Just nu sitter jag hemma, och kollar på vakna med the voice. Där Elin Kling är gäst. Hon är verkligen en väldigt inspirerande och vacker kvinna. Ska nog börja läsa hennes modeblogg lite mer regelbundet än innan.

Stannade alltså hemma idag med, min hosta går verkligen aldrig över. Jag har varit hos doktorn två gånger, och har fått en väldigt stark hostmedicin som ska funka. Men jag tycker ärligt att den inte hjälper. Jag hostar ju typ tills jag inte får nån luft. Galet.

Små pratade lite med min kära vän Josefine på sms här på morgonen också, Vi bestämde oss för att ses nån dag i helgen iallfall, hon ska ju vara med Sebbe också. Men somsagt så saknar jag dig Josy, så det ska bli mys att träffa dig. Du är lycka!

Nått som gör mig på bra humör är att det är  i huvdet på Gynning i kväll. Det ser jag verkligen fram emot, Carolina Gynning lyser, och gör en glad. Sen är det även premiär för Gossip Girl i kväll också. Eller är det premiär? Jag hänger liksom inte med riktigt. Har premiären redan varit kanske? Har bestämt mig för att se det iallafall.

Britney Spears stoned

I dag stannade jag hemma från skolan. Har inte sovit ut på över två veckor, så jag pallade inte. Men ska självklart ge mig i väg i morgon. Har alltså bara i stortsätt sovit i dag.
Och det märks verkligen att man har varit borta i ett par dagar nu. För jag har mått så bra, bara umgåtts med vänner och haft kul. Men direkt när man kommer hem så ploppar alla problem upp som när man poppar popcorn. Det känns skit och jag är väldigt nere just nu.

Just nu längtar jag bara till helgen, vill träffa min Josefine om hon har lust med det. Jag saknar verkligen dig gumman, något så grymt mycket. Om jag kunde så skulle jag vilja vara med dig 24/7, jag får inte nog. Bästa kompis genom allt!




It's just sad ..

förklara livets mening tack?

du spottade på mitt hjärta, stampade på mina ord, och skratta åt vad jag kände! vill glömma bort dig .. men kan inte!

home sweet home

Yes man! Nu är jag hemma, efter fyra underbara dagar i Branäs. Det har verkligen varit skit kul.
Har inte sån stor lust till att skriva ett värsta långt inlägg nu. Jag kankse skriver i morgon om hur det var och så. Kom hem för nån timme sen, lite mer kankse. Och direkt så stöter man på problem. Japp nu är man tillbaka till vardagen igen då, det märks. Jag kommer sakna dom här fyra dagarna i Branäs, när man bara kunde umgås med vänner och bara mysa och vara borta från allt ett tag, det behövdes som fan. Men nu kör skolan igång igen. Jag har inte saknat det, inte någonstans. Vill bara booooooooooooooooooooooooort. Nu ska jag duscha, sen sova. Bjuder på två bilder från Branäs. kommer lägga in flera sen.

Love <3



somvanligt "blondie-lisa" som var i farten

Haha, som jag skrev i det förra inlägget. Att blogg.se dampar för mig. Haha att hela den rutan där man kan välja stil på texten och allt sånt där var borta, men såklart så var det hur enkelt som helst att fixa. Precis här nedanför så finns det en ruta där det står "Ändra textredigerare" och den hade jag antagligen råkat trycka på, och då försvinner den där rutan där man ändrar stil och sånt. Så nuuuu kan jag skriva med tjock och smal text igen, även kursiv! Tada, smarta Lisa!

vad är fel på blogg.se?

I flera dagar nu så har det varit konstigt när man ska skriva inlägg, det går inte att välja stil eller typ göra tjock eller smal text längre. Hela den rutan där uppe är borta, nån annan som har så eller är det bara jag? Det stör mig något otroligt.

Just nu sitter jag somvanligt på bibloteket i skolan, har iofs franska. Men orkar inte med det, det finns ärligt ingenting jag avskyr mer än franska. Möjligen No, eller det ligger nog på delad första plats. Mari är inte här i dag, hon har säkert åkt på kräksjukan, hon mådde as illa i morse. Och vi som åker i morgon. Ska ju till Branäs och åka skidor. Ska bli galet najs faktiskt, men om jag ska vara ärlig så kommer jag nog sakna Filip en hel del.

Jag och Ida ska sova hos Mari i kväll och sedan få sjuss av henne mamma i morgonbitti till skolan. Vi ska mötas i skolan, KVART I SEX på morgonen. Det är så sjuuuukt tidigt. Hur ska jag klara mig? Sen sitta på en buss i sex timmar.

Ska nog skippa lektionerna efter lunch. Orkar inte med dom. Jag är så sjukt trött, fast jag somna typ 2 i går. Ska hem och packa och fixa saker innan resan. Rebecka kommer iofs lacka om jag åker, hon säger att hon inte vill att hennes bästa kompis ska sluta som städerska! HAHA .. jag lovar så lågt ska jag inte sjunka. :)
Skriver mer när jag kommer hem ..

skolan

Just nu är jag i skolan, på bibloteket. Ska ha idrott nu, men ska ha det i klassrummet. Typ bara en genomgång om nått.
Vet inte när jag skriver nästa inlägg, ska sova hos Filip i kväll tror jag. Så får se ..

Har brottom, börjar nu! Puss

du

Precis som jag trodde så skulle jag sakna dig .. jag kände det på mig tillochmed innan det tog stop mellan oss. Du är speciell så är det bara.

my nightmare is reality

Varför händer allt skit mig? Varför har jag en sån jävla fucking otur med allt. Gud har något emot mig, heltklart asså. Kanske för att jag inte är troende? Vem vet. Cp.
Men det här är bara så jävla äckligt, så skabbigt .. DU är äcklig somfan. Och jag ångrar varje sekund tillsammans med dig ditt äckliga missfoster.

Dagen har förövrigt varit jävligt seg. Tur att jag har Mari och Rebecka vid min sida. Vi genom allt, helt ärligt så hade jag inte klarat mig utan er, och Ida såklart. Ni är mitt liv, det jag lever för. Utan er vore jag helt tom, och mitt liv vore värdelöst. Det är sanning.

Har haft en del jobbiga lektioner. Jag förstår mig verkligen inte på det där med att vi har drama i en och en halv timme, när vi inte änns får betyg i det. Det är ju typ inte änns kul.
Valde dessutom elevensval i dag också, valde Musik/dans. Dans är väl typ kanske inte riktigt jag? Eftersom jag ser ut som en galen åsna när jag dansar, HAHA. Men jag gör allt för att få mer musik lektioner. Lycka.

Btw, vad tycker ni om min nya design på bloggen? Nöjda?


Ida bimer & Mari Aanerud
Minns ni sommaren 06? Bästa någonsin.

idag är lisa en glad lisa

Jamen faktiskt, jag har varit på ett rackarns bra humor hela dagen. Ovanligt typ, det brukar gå i som små vågor, upp och ner liksom. Ena timmen as glad, andra timmen surast i världen. Folk har liksom gjort mig glad i dag.

Har inte gjort så mycket under dagen, bara tagit det lungt. Försöker vänja mig med den nya mobilen, går väl hyffsat. I morgon är det skola, och jag ser verkligen inte fram emot det. Längtar bara tills på torsdag när jag drar till branäs med dom bästa tjejerna i världen. Kommer ju inte skriva så mycket under dom dagarna, åker torsdag och kommer hem söndag. Men skriver ju när jag kommer hem, om jag överlever det vill säga. Kommer säkert trilla och dö. Senast jag åkte skidor var typ i 6:an ;O ojoj, illa Lisa!

Nu ska jag fortsätta och kolla på one three hill, jag är beroende. Skulle göra vad som helst för att leva med karaktärerna i den serien. Jag hade ju paxat Lucas Scott (Chad Michael Murray) på dirr asså! Heting geting.



Baby's, nu är det bara 74 dagar kvar tills jag ser er live.

jag är nästan kär

Förlåt så mycket för att jag dissat dom senaste dagarna. Men jag har faktiskt inte haft tid att skriva.

Torsdag: Det var öppethus i skolan, som sög .. asså verkligen sööööög! Som alltid dåra. Efter det åkte jag med Mari till allhallen och kolla på hockeymatch, Padde, Filip och Linnea var även där. Sen tog jag en buss runt nio till ekerö c för att möta Jossan som hade haft bandyträning. Sen åkte vi hem till henne. Spelade Wii och åt tacos, somnade runt 2. Måste ju erkänna att jag faktiskt trivs där. Det är en mysigt, fräsch, och framförallt modern lägenhet. Iochförsig väldigt liten, men det funkar. Jag ska ge det en chans, även fast jag kommer sakna huset i ölsta.

Fredag:
Gick upp runt 6.40, (även fast jag var ledig) men Jossan skulle ju till skolan. Åkte till stenhamra, där mötte jag Mari. Även hon hade gått upp tidigt, för hon hade sovit hos Padde och han hade ju även han skola. Vi gick hem till henne, keka godis och sov lite. Missade bussen vid elva, så tog en buss vid halv ett istället hem till mig. Fick gå ASLÅNGT i regn och blås. Kom hem och hade typ en halvtimme på mig att duscha och göra i ordning mig innan bussen till stan skulle avgå. Haha hann bara klä på mig efter jag duschat, fick fixa resten hemma hos Mari. Sen åkte iallafall jag Mari och Ida in till staden. Rebecka, Linda, Fredrik och Tomas hoppade även på bussen, vi mötte upp dom senare. Sen gick vi runt och kollade på kläder, åt och sånt. Jag köpte smink, underkläder och en tröja. Haha vi hade fett kul, våran humor äger och jag trivs i erat sällskap. Vid 6 började bion, vi såg National Treasure 2, fett bra fan. Älskar dom två filmerna.

Efter det åkte vi hem, vid elva mötte vi upp Padde och Filip, jag och Mari sov där.

Lördag: Åkte hem runt halv elva. Tjatade på pappa i typ en halvtimme om att vi skulle åka och kolla på nymobil åt mig. Han gav tillslut med sig. Och jag hittade en ny bebis, LG Shine fick det bli. As snygg. Fast jag vet inte riktigt om den tilltalar mig. Jag är liksom, nästan kär. Jag har faktiskt väldigt svårt att bli kär, men lätt att börja tycka om någon/något. Så i detta fall tycker jag just nu om min nya mobil, får se om jag blir kär liksom. Måste komma över min största kärlek först, min gamla walkman. För er som inte vet hur LG Shine ser ut, så kan jag lägga in en bild lite längre ner. På kvällen åkte jag hem till Mari, Ida var också där. Sen gick vi ut träffade lite folk. Haha kul kväll faktiskt. Ida följde med mig hem och vi kollade tv och snacka, hon är najs den bruden asså. Sköning.

Söndag:
Körde typ Ida till bussen för en timme sedan. Vi vaknade vid tio, as tidigt jag vet. Käkade frulle, och sen typ bara chilla. Det är fan fett fint väder ute. Vet inte vad jag ska hitta på i dag, blir förmodligen bara hemma. Men ja ..

Skriver lite senare .. <3


längesen typ

Jag vet att det var ett tag sen jag skrev, men jag ska ta och sätta mig ner och skriva om dom senaste dagarna jag lovar. Men inte nu, kanske när jag kommer hem .. :)

Se yaaa

i tried to be chill, but your so hot that i melted



Mannen är ju fan helt jävla otrolig


don't hate on me

Försov mig i dag, skulle gått upp halv sju så att jag skulle hunnit duscha också. Men vaknade halv åtta, så bestämde mig för att ta bussen som går tio. Fick gå dit, och ser bussen åka precis när jag kommer fram. Så fick knalla hem hela vägen igen, tänkte att det inte var någon ide att åka till skolan eftersom vi slutade 12 i dag. Så jag gick och la mig men blev sedan väckt av Rebecka när hon ringde runt 12 nångång. Då gick jag upp och gjorde fruskost, sen har jag suttit här en stund.
Ska snart gå ner och duscha, och ta ut vovven på en tur. Och sedan ta nån buss vid fyra. Ska ju vara i skolan vid 5 igen, som jag nämnde innan så är det öppethus i dag. Slutar vid åtta och drar sedan till älsklings Joss.

Nej nu ska jag duscha, skriver senare innan jag drar tror jag. Annars skriver jag när jag kommer till Jossan i kväll.

Ha en bra dag!

With the taste of the poison paradise

The Icon
I'm addicted to you, don't you know that you're toxic?
And I love what you do, don't you know that you're toxic


Dagen har väl typ varit helt okej faktiskt. Ska inte klaga så mycket, för jag måste verkligen skärpa mig när det gäller skolan. Det var en del jobbiga lektioner, som NO och sånt. Men jag och Mari överlevde även det, tillsammans klarar vi allt. HAHA. Rebecka är ju magsjuk, så hon var inte i skolan i dag. Men kommer i morgon, med en spypåse i högsta hugg. Usch, lider verkligen med henne. Vi slutade typ två i dag, så det var också najs. Men eftersom skolan ligger en bit bort, så kom jag hem runt fyra. Det suger, tro mig. När jag kom hem så satte jag mig vid datan en stund, sen åt jag kollade lite på tv. Sen kom Jossans pappa hit, han hade glass med sig. Mohaha. Appropå Josefine, så ska jag sova hos henne i morgon. I hennes nys lägenhet, ska bli mycket spännande. Det blir ju första gången jag är där. Saknar henne sjukt mycket, min lilla älskling.

Jag mår faktiskt lite bättre i dag, psykiskt asså. Jag börjat tröttna på att gå runt och tycka synd om mig själv. Nu tänker jag sluta leta efter kärleken, nu får kärleken leta efter mig. Det blir nog somsagt jag och Ida i slutet iallfall, som vanligt huh? I <3 Stekis!

I morgon är det torsdag, vilket innebär att vi slutar efter lunch, sen ska vi vara tillbaka på skolan kl 5 och slutar sedan 20.00. Det är typ öppethus av nått slag. Sen eftet det åker jag hem till Jossan och sover där, är ju ledig på fredag. Men jag får inte sovmorgon för det. Ska ta samma buss hem som jossan tar till skolan. Typ 20 över 7 på morgonen. Sen hoppar Mari på den och vi åker hem till mig. Vid lunch så beger vi oss in till stan, ska shoppa lite saker som jag behöver. Sedan ska jag nog möta pappa, ska nämligen köpa ny mobil. Telia ringde i dag och berättade att mitt abonumang har gått ut. Jag vart skit glad, för det betyder somsagt ny mobil. Har ingen aning om vilken jag vill ha, får se.

Långt inlägg huh? Sorry. Men nu ska jag fortsätta kolla runt på youtube, bdb och pa. Haha, sen ska jag nog läsa lite i Kenzas blogg.

Se ya, puss





all of your love is all that i need

Ge det här en chans, jag lovar att det är värt det ..

matte in my asss

Ja, usch för matte. Kom typ en halvtimme försent, och jag orkar ingenting så jag har bara suttit här i bibloteket och kollat runt på bdb och pa. Kul va? Hmm jadå, roligare än matte.
Nu har vi SO, inte heller så kul. Orkar inte med skolan i dag.

Måste bara säga att Carolina Gynnings program var skit bra, haha. Hon är så jävla skön. :)

Skriver när jag kommer hem, vi slutar 14.25 i dag, men ja lär inte komma hem tidigt för det. Så är det när skolan ligger långt åt helvete, eller det kanske är jag som bor långt åt helvete? Jag tror mer på det sistnämda!

Puss&Kram, ha en bra dag!

ingen dör oskuld, livet knullar oss alla right?

Har just ätit, eller det var ett tag sen iofs. Efter det kollade jag på 2 1/2 men. Haha det har typ blivit ett av mina nya favorit program, nu när inte Sex and the city visas på kvällarna längre, så brukar jag roa mig med 2 1/2 men. Mår lite bättre nu, fysiskt sätt iallfall. knät har fortfarande damp, ryggen och hostan med. Men jag orkar inte bry mig, det finns att saker att oroa sig för, helt klart.
Ska till skolan i morgon, även om ja är skittrött och mår dåligt så skiter jag i det. Jag saknar Rebecka och Mari, även fast det bara var en dag sedan jag såg dom sist. Men så är det när man lever för sina vänner.
Längtar till helgen som fan, skolan kan ta sig just nu. Oooooorkar inte med den skiten. Men som tur är så är vi lediga på fredag, lalala. I'm happy. Vet inte vad helgen har att bjuda på, hade mina förhoppningar men tror inte det blir så. Men ska iallfall träffa Jossan nån dag, det har jag bestämt.

En sak som gör mig lite glad, är att det är premiär för Carolina Gynnings nya program i kväll .. " I huvudet på Gynning " , jag är skitglad för finns det någon härligare person än självaste Carolina gynning? Nej. I kväll ska hon testa på att vara mamma till 8 ungar, haha x') Oj så jag kommer skratta. Men ett gott skratt förlänger livet, eller hur? Inte för att jag vill ha en förlängning på mitt liv just nu, men iallafall.

Videon är från några klipp ur programet.



i miss you, best friend

Fan vad allt känns skit just nu, ingenting är som jag vill att det ska vara. Jag går runt och oroar mig och kan inte koncentrera mig på verkligheten. Eftersom jag önskar att min dröm är min verklighet, när sanningen i sjävlavärket är att det är min mardröm som har bestämt sig för att vara det jag lever i just nu. Jag tror alla har känt samma känsla, av att bara vilja lämna allt. Jag vill bara bort från allt skit .. för gud har besämt sig för att göra den här perioden av mitt liv till ett rent helvete. Och sen förväntar han sig att man ska gå i krykan och skit, dream on.

Jag har tur som har vänner som stöttar, för utan dom så hade jag nog gett upp för längesen. Men någon jag saknar är dig Josefine Lövhammar bystedt, kom och gör så att solen skiner. För det är du allra bäst på, du får mitt liv att lysa.


Tillsammans är vi bäst, och det vet du .. i miss you!


my heart's on overdrive

Ta mig till ett ställe där allt känns perfeckt, där man inte behöver känna rädsla, saknad, och tvivel. Jag vill bara skita i allt, för ingenting kommer att bli bra. Bara ge upp, släppa taget om allt och sluta oroa mig. Ta mig till ett ställe där kärlek är en dans på röda rosor .. utan taggar!

illa lisa, illa

Ja, mycket illa. Kommer inte gå till skolan i dag, pgr av försovning och min jävla hosta. Det blir inte bättre. Och ryggvärken som hade försvunnit ett tag har nu kommit tillbaka, och ont som fan gör det. För ett till två år sedan så opererade jag mitt knä, det var en skada jag fick när jag spelade innebandy. Och ni har den skadan kommit tillbaka, s å jag kan knappt gå heller. Kan berätta mer om det där sen, det är ganska invecklat. Nu ska jag gå och lägga mig och försöka sova en timme eller två, måste ju till skolan i morgon. Möte om skidresan och sånt skit. Det är ju liksom det jag är orolig över, mitt knä och den där jävla skidresan. För om mitt knä börjar dampa nu så kommer jag aldrig kunna åka i väg och åka skdor .. resan kostade ändå typ 2.300 typ, så det känns så onödigt. Och jag villvillvill verkligen med, fyfan vad kul vi kommer ha det.

Aja jag skriver sen när jag vaknar, om jag kommer åt datan. Mamma sa att detta skulle vara en datafri dag, vi får väl se hur det blir!





Du är typ sötast i världen ..


kenza har tävling

Bloggerskan Kenza och smyckesshopen Cocoo.se har just nu en tävling som jag deltar i & skulle vilja tipsa er om! Man kan vinna superfina bamboo-örhängen! De finns i 3 olika former (runda, hjärtan & trianglar) & i 3 olika storlekar (S, M & L) och kostar 125kr, 145 kr eller 165 kr. Gå in på Kenzas blogg & var med och tävla du också! Dessutom så får ni 20 % rabatt hos Cocoo med koden KENZA, gället t.o.m. 24 januari.

i'm v.i.p

Kom hem för nån timme sen .. slutade egentligen typ halv fyra i dag. Men jag, Mari och Rebecka drog tio över två. Vi hade drama sista lektionen, det har vi i 1 och en halv timme .. men vi får ju liksom inte änns betyg i skiten!? PALLA. Har en ganska dålig dag i dag även fast jag vaknade på ett underbart sätt. Drömde att det var den 3/4, och att jag var på th konserten. Haha, jag stog sjua i kön ;O och det var typ as många där. Efter mig stog Izabelle, haha! Iallafall så var det insläpp men precis innan så skulle dom ropa upp tre namn som vunnit vip, så hör jag nån säga "Lisaaaa .. Lisa? LISA!?" Det var ju självklart pappa som skulle väcka mig. Men jag trodde jag hade vunnit vip, så jag avförde värsta glädje skriket, typ " JAAAA!:D". Pappa måste ha blivit ganska förbluffad, med tanke på hur otrevlig jag brukar låta varje morgon .. haha.

Ska äta nu, skriver seeeen! <3

sleeping to dream about you

Jag förstår ingenting, ska jag bara glömma dig också nu? Precis som med alla andra? Jag orkar inte gå igenom allt detta igen, det tar hårt på mig. För varje gång jag har kämpat för något, och när jag väl känner att jag skulle kunna tänka mig att faktiskt tycka om den där personen väldigt mycket, just då så ska allt skita sig. Det är alltid samma visa, om och om igen. Kommer jag någonsin att hitta en person som tycker om mig för den jag är, och som älskar mig oavsett vad? Fan ..

A drop in the ocean

A drop in the ocean
A change in the weather
I was praying that you and me might end up together
Its like wishing for rain as i stand in the desert
But i'm holding you closer than most,
Cause you are my heaven.




Om det här typ inte är världens vackraste låt till världens bästa tv program så heter jag Urban ..

someone come and rescue me

Yes, för nu har jag verkligen "söndags-ångest" och fyfan vad jag hatar det. Hatar verkligen söndagar .. vad är dom bra för? Bara onödigt, för det enda en söndag gör är att påminna en om att man har ännu en jobbig skoldag som väntar dagen efter. Ångesten liksom sprider sig över hela kroppen, man blir seg och det enda man gör är att äta kolla på tv och sitta vid datan. Och det är exakt det jag har gjort i dag såklart. Vaknade runt halv tolv, men låg kvar till tolv. Gick upp gjorde en god frukost, dvs varm choklad och macka, fullkornsbröd faktiskt. Jag brukar vanligtvis hata det, men det här är det ända nyttiga brödet jag tycker om. Sen kollade jag på tv, läste även klick som jag inte har haft tid att läsa i helgen.
Och fick då reda på Britneys senaste kollaps, hon hade haft en dag med sina två barn Jayden James och Sean Preston. Självklart var en övervakare med också, eftersom en tidigare dom har beslutat sig för att hon inte får träffa sina två söner annars. Men när Kevins advokat skulle hämta barnen hos Brittan så hade hon först låst ut övervakaren och sedan tagit dom två pojkarna och låst in sig på toaletten och skrikit massa som att hon vill dö och sånt. Det slutatde med att både poliser och brandmän fick slå in dörren till badrummet och Britney åkte till sjukhuset. Seriöst lilla gumman hur ska detta sluta? För nu vet jag inte längre, jag har alltid trott på att det skulle fixa sig. Men nu tvekar jag. Jag hade hoppats på att 2008 skulle vara en ny chans för Britney, att hon skulle börja om och skärpa till sig. Men hon har börjat 08 exakt likadant som hon avslutade 07.

Jaja nog snackat om Britney. Ni kan ju inte ha missat min nya design på bloggen iallafall! Vad tycks? Jag hade många olika snygga val att välja mellan. Men fick hjälp av alla underbara kisar på bilddagboken, och om majoriteten får välja så vann denna. Så då tänker jag ha den för ett tag, allt för att behaga er you know ;) Så tack för hjälpen med att välja, men ett speciellt tack till Ulrika som hjälpte mig att fixa allt, http://uulrikas.blogg.se/. Så nu har ja även gjort lite reklam för hennes blogg. Haha gud vad duktig lilla Lisa är i dag.

Nu ska jag lägga in lite stuffs på ipoden, men skriver antagligen senare eller så skriver jag i morgon.
Puss på er alla söta ..

det är en bra början iallfall, eller?

JAG TROR FAKTISKT JAG TYCKER OM DIG, GANSKA SÅ MYCKET ..

eye of the tiger

Just nu sitter jag hemma hos Ida, och är osocial medans Marräään och Idahoe sjunger singstar, och låten just nu är "eye of the tiger", den är hyffsat bra faktiskt. Speciellt när Mari och Ida sjunger, dom är ju mega bra? ;O Eller?

Vet inte riktigt vad jag ska skriva, kommer inte på nått speciellt. Jag är iallafall as trött. Vi sov hos Padde i går. Och jag somnade antagligen sist typ. Först vare Ida, (och fan vad bruden kan snarka) sen somnade nog Padde och Mari typ samtidigt, sedan Filip. Och där låg jag typ klarvaken och tänkte på vilka tröttgökar till kompisar man har liksom. Men tillslut måste jag iallafall ha somnat, för vid 7 typ så vaknade jag av att både Padde Ida och Filip snarka! Herregud, jag trodde jag skulle dö. Men somna iallafall om och vaknade vid 12 igen. Och alla sov såklart, så där låg jag åter igen helt ensam och pigg som fan. Kvart över så vaknade typ halft Mari sedan Filip .. och sen så vaknade väl typ Ida och Padde nån gång efter. Spännande att höra om när alla vakna och somna va? Gaaaalet, HAHA. Nat.

Vad händer i kväll? Iiiiiingen aning, vi är så pass trötta och orkar absolut inte att vara ute och vara social med massa folk .. så det blir väl chill kväll. Inte med Padde och Filip den här gången, för dom ska ut tror jag.
Misslyckad lörag? Men JA.

Skriver väl senare kanske ..  puss och kram


vilka är ni?

Jag är så nedrans nyfiken på vilka det är som läser min blogg, så jag skulle vilja be er om en liten tjänst. Att kommentra detta inlägg med erat namn och en mening som beskriver just dig. Kan alla som läser detta snälla göra det? :)

året var 2004



Vissa saker glömmer man aldrig, oavsett vad. Det finns saker som man kommer minnas hela sitt liv. Vad folk än tycker så kan varken jag eller någon annan ändra på det, det är som det är.


det är frågan

KOMMER JAG NÅGONSIN BLI KÄR IGEN?

lisa är uttråkad

Yes, jag har skit tråkigt. Vad ska jag göra? Just nu sitter jag på msn, pa, blogg.se, bilddagboken.se, youtube, th forum .. och det är inget som tilltalar mig. Eller jo, youtube och th forum .. för th gör mig alltid glad. Men jag är iallafall uttråkad.

Jag var inte i skolan i dag, vaknade nämligen med feber. Känns ganska kasst att vara sjuk andra dagen i skolan efter jullovet såhär. Men jag kan inte göra något åt saken. Har ju somsagt varit sjuk i snart 5 veckor, iallfall med den här förbaskade jävla hostan. Vi har som tur är bara tema vecka just nu, eller ja tills i morgon iallafall. Så jag missar inget viktigt skolarbete eller nått sånt. Men mamma och pappa var iallfall och hämtade ut min medicin i dag, det är typ host medicin men en väldigt stark än. Skulle hämtat ut den för längesen, men när pappa skulle göra det så hade sjukhuset glömt att skicka reseptet till apoteket, så det vart ingen medicin för mig. Men nu äntligen har ja fått den, och hoppas att hostan vill ge med sig snart. På hemvägen så köpte mammsen och pappsen med sig nån jävla thaimat från nån thairesturang. Och hur glad blev lilla Lisa? Lite glad? NEJ! Mellan glad? NEJ! Jätte glad? NEJNEJ, och åter NEJ! Jag tycker ju förfan inte om sånt där, och det vet dom. Så jag lackade lite. Har ju aldrig tyckt om jävla kinaris och typ soija (eller vafan det heter) .. och jag vettefan varför dom helt plötsligt fick för sig att jag börjat tycka om det? Fick steka ägg och ha på macka istället, lite gott. Men inte mycket. Känndes fettigt och onyttigt för den delen med. Så, ja en misslyckad middag med andra ord.

Annars har jag inte gjort så mycket i dag, typ sovit lite, kollat tv, och typ hostat. Kul va? Eller jag har kollat på Zimmer 483 dvden också, då vart sura jag, en glad jag för typ en stund. Bara en liten stund ..
Långt inlägg? Ni får stå ut, jag har inget bättre för mig än att sitta här och skriva ut mina känslor. HAHA.

I morgon är det fredag, galet skönt. Heeeelg liksom .. vet inte riktigt vad jag ska göra i helgen, men hoppas på att få träffa Filip något:) Padde och Mari också såklart, men ja! Haha (a).





I love you ..  Tom's tröja är ju typ skönast ever? Och Bill's blick är värd att dö för ..

Andreas tycker till

Ida har stekpanna! // Padde
Mari är gaaalet söt! // Padde
Flipp är schteek (utan stekpanna) // Padde
Lisa är en grymt härligt människa! // Padde

Yes, Padde goes blogg för några sekunder! :)

borde det vara tillåtet med en självmords guide?

Jag och några kompisar sitter i datasalen, våran uppgift är att hitta fakta om mentalsjukdomar. Vi hittade kanske inte riktigt det vi sökte, vi hittade en sida där det finns alla knep och tips till hur man tar självmord. "Svenska Självmords guiden" heter den. Dom lär en allt i från hur man lättast knyter en knut på snaran man ska hänga sig i, till att skriva dom högsta platserna i sverige! Helt sjukt faktiskt! Att sidan inte har blivit nerstängd för länge sen är ju helt sjukt .. haha. Det är en sida som alla kan besöka liksom, barn som vuxna!

Skriver mer när jag kommer hem ..
Och ja, som ni kanske har förstått så sitter jag i SKOLAN .. usch och fy. Det är hemskt, kan bara medela att jag verkligen inte har längtat tillbaka. Döda mig, vill inte vara här. Juste nu finns det ju en självmords guide, woho där finns det ju lite tips!  DRIIIIIIIIV .. :)

puss&kram


TONY SKA DÖ

Ah i morgon ska Tony dödas, synd va? För alla som inte vet vem lilla Tony är så ska jag berätta att det är en katt på tio år som är en rödtott gånger tusen. Vad mer kan man säga om honom än att han typ aldrig bor hemma, eller det skiftar .. ett år bor han i ett stall, och när man som mest tror att han är död så dyker han upp och vill ha mat. Right Jossan? Jo men självklart så är det familjen Lövhammar/Bystedt som äger sötnosen också. I och med att Josy ska flytta till en lägenhet i blatteberg, oj hmm sorry BLACKeberg .. så kan dom somsagt inte ta med alla katter dit. Eller dom har ju iofs bara två st? Men iallafall så ska dom behålla pippen, nej jag menade PIPEN .. den katten har dom dessutom fått av mig mihih. Stolt jag är. Men jag tycker det känns lite tarvligt av dom att mobba ut den rödhåriga? Haha nej okej, lite seriöst nu va?
Även det här med Tony kommer kännas wierd. Hela han är ju ett minne. Och så kommer den här cp flytten och ja där ryker ännu ett till minne från både min och Jossans barndom. Vafan det kändes som om det var i går vi satt på ditt golv i ditt lilla rum på tullhusv.28 och lekte med bratz och alla barbies. Eller som när du jag och Sebbe upträdde för våra föräldrar till Hanson brothers, vi släkte ner hela rummet och annvände lamporna som sken på den som upträdde. Jag minns allt. Och det känns på något sätt som att alla minnen bara röjs bort nu när allt ska förändras ännu en gång .. det kommer kännas tomt. Jätte tomt faktiskt.

Sexy sexy

Just nu sitter jag här vid datan och chillar galet liksom, har inte så mycket bättre för mig. Mamma och pappa är och handlar. Sen ska jag typ äta, duscha och sedan dra i väg med 19.29 bussen till Padde, med Mari och Filip. Är det någon som är förvånad?;) Haha inte jag iallafall. Men vi trivs väl i deras sällskap antar jag. Det blir väl filmmys.

Sov typ till ett i dag. Vaknade med ont i halsen och mega ont i magen, inte så jätte mys om ja själv får uttrycka mig om den saken.
Har inte mycket att skriva, för jag har typ gjort naaaaaada i dag liksom. Saknar Jossan, det är en sak som är säker. Hon flyttar den 11/1, och det kommer bli så mycket som förändras.

Nej nu ska jag nog gå och kolla lite på zimmer 483 dvden ;)
Byebyeeeee!

image22
Och vem tackar nej till en het Bill Kaulitz på semester? innnttteeeee jag!!

bad day

Som jag nämnde i mitt tidigare inlägg så skulle jag dra och kolla på Paddes och Filips match. Men bussen kom aldrig så jag kom liksom ingen vart. Fan vad jag lackade, jävla cp bussar. Dom håller aldrig tiderna.
Därför är ja på ur dåligt humör, typ super trött. Vi somnade typ sju i morse? Och gick upp tolv typ. När jag kom hem, efter ett misslyckat försök att åka och kolla på matchen, så gick jag och la mig i sängen och kollade på one three hill. Och seriöst, det finns inget bättre program. I love it.
Men nu ska jag iallafall fortsätta att slappa vid tven, ska se Victoria Secret fashion show :) Ska bli najs.
Skriver nog nästa inlägg i morgon, eller om jag har super mega boring i kväll så skriver jag då.
Love!



nej jag har inte glömt bort min blogg

Tro mig, jag älskar att skriva blogg inlägg. Det känns så bra att det finns någonstans där man varken kan avslöja för mycket eller för lite om sitt eget liv. Och ja jag skaaaaaaaa skriva vad jag har gjort dom senaste dagarna, men sorry nu hinner jag inte! Ska äta, sen ska jag Maarräääään och Rebecka ZAAAR typ kolla på Paddes och Filips match? Eller? Aja jag vet inte. Men jag hör av mig lite senare under kvällen, för i dag ska jag nog sova hemma. Är sjukt trött och har inte lust med någonting ..

Pussssssss'y! <3




F' <3


Det blir inget du&jag, inget jag<3dig

Forgett sounds good, forgett i'm not sure i could!

Vad ska jag göra? Vad händer om jag skiter i allt nu? Bryr du dig, eller är det skitsamma? Det är mixat rätt och fel, det är så blandade känslor. Men hursomhelst så är jag ganska säker på att jag vill mer än vad du vill, därför är det nog bäst om det tar stopp här. Eller hur?
Men vad som än händer, så är jag helt säker på att jag kommer sakna dig .. bara så du vet det! <3

nyår - "dagen efter" - film mys - 3/1 08

NYÅR:
"Tack för ett jävla bra nyår! Det kunde inte ha blivit bättre.
Tack Mickis, Jossan, Padde, Johanna, Joppe, Frida, Jennifer, Jessica, Michel, Amer, Sebbe, Filip, Mari, Rebecka, Ida .. Haha palla skriva upp alla. Men tack till alla jag träffade vid tolvslaget på kullen, underbaaaaaaart! :) Och utan Michel's hjälp så hade inte änns jag och Jossan kommit fram till kullen tills tolvslaget så han borde få priiiis eller nått! :)" 

När jag skulle skriva om nyår på bilddagboken så beskrev jag det så och därför kan ja nog inte beskriva det annurlunda här. Men det stämmer som fan. Det var skit kul och hade nog heller inte kunnat bli mycket roligare. Tack Mickis och Jossan .. <3

"DAGEN EFTER":
Hmm, ja det är exakt så jag kallar det. "Dagen efter", ni vet när huvudvärken dunkar så att det känns som att hela huvudet typ ska sprängas och när hela kroppen värker. Men det är smällar man får ta, right?
Iallafall så hade varken jag eller Mari lust att hitta på något aktivt, så vi bestämde oss för att keka på grillen sedan åka hem till mig och kolla på film och äta godis i stora lass. Och det gjorde vi. Det var skönt, även fast min hosta och ryggsmärta hade blivit ännu värre än innan. Men jag klarar mig typ .. eller inte. Som jag har sagt till Mari, det här blir nog min död. Det känns så iallafall.
Vi satte oss sedan på datan till tre typ. Sen gick vi och kollade på tv och prata tills kl 4 typ? Sen somna vi.


FILM MYS:
Jag och Mari vaknade inte föränns kl kvart över tre. Och åkte i stortsätt direkt hem till henne. Vi fick sjuss av min pappa. Vi åkte förbi Rebecka och hämta min platt tång och skit, och sen typ åt vu "frukost" och typ kolla film. Vid fem gick vi upp till konsum och köpte cola och goodis, kollade på simpsons the movie typ 2 gånger. En gång på svenska och en på engelska. Haha.
Sen vid halv nio, nio så hoppa ja in i duchen och vi gjorde i ordning oss. Vid tio mötte vi Filip och Padde, dom sötnosarna. Vi gick hem till Padde och rökte vattenpipa och kollade på film i hans lilla stuga. Eller ja, dom rökte vattenpipa .. jag kunde inte för jag kände att ja skulel börja hosta ännu mera i såfall. Min hals är ju heelt körd.
Vi kollade på "Motorsågs masaken". Visst den är både bra och läskig, men efter att ha sätt den typ tjugotusen gånger så blir den uttjatad. Men Filip var skiträdd, HAHA!
Vid typ ett, halv två så gick vi hem. Typ drack cola och kollade på tv. ( Är man med Mari, så dricker man cola runt 3-4 gånger om dagen, så ni vet)
Vid fyra ringde Filip mig och Mari låg och messa med Padde. Pratade väl typ till halv sex, eller tjugo i sex. Så jag och Mari somnade inte föränns typ kvart över sex.

3/1 08:
Vi vaknade vid elva, eller vi blev väkta vid elva. För Mari skulle på innebandycup. Min buss gick 27 över 11. När jag kom hem så typ satte jag mig här, och sen har ja typ kollat på tv resten av dagen. Ska snart hoppa in i duschen. Ska ta 21.29 bussen till Padde. Vi ska typ kolla film och skit i dag igen, inget mig emot! Mihi.
Idag kommer även Ida hem, hon har varit i dalarna och åkt skidor. Den underbaringen!

Jaja, nej nu måste jag rappa på lite.
Blev ett ganska långt inlägg, men so what.
Skriver i morgon, pöööööööööösss!



RSS 2.0