UPDATE

Jag kommer alltså inte ta bort bloggen, bara lösenords skydda den så att ändast jag kan gå in på den! Skulle ju bara kunna låta den vara också, men ah vi får väl se hur jag gör! Den är iallfall inte aktiv längre!

systern jag aldrig fick

Så här ligger det till kära läsare, jag och Izabelle har nu öppnat en blogg tillsammans. Bloggen fick ett så sexigt namn som sisterfromanothermother.blogg.se. För det är så vi känner. Bloggen kommer nog inte handla om något speicellt, det är helt enkelt en vanlig blogg, fast med två personers åsikter och inte bara en. Men det finns en nackdel med det hela, och det är att jag kommer inte palla sitta och skriva i två olika bloggar. För att man ska komma in i en vana så måste man fokusera sig på en sak, iallfall jag. Så då funderar jag på att stänga ner denna blogg under tiden jag och Bellie är aktiva i den nya bloggen. Det kommer helt enkelt bli tråkigt för er att läsa två likadana inlägg varje dag. För jag kommer ju skriva om samma saker i stortsätt. Och det kommer helt enkelt bli tråkigt för mig att skriva snarlikt exakt likadana inlägg i två olika bloggar.
Så ni drygt 50 läsare (HAHA), skulle ju kunna hänga med mig till min och Izabelle's blogg för ett tag. Alltid kul med lite förändring eller hur?

Snyft

it's not supposed to hurt this way

Jag lyckades faktiskt få i mig lite frulle i dag, woho creeds till mig!
Eftersom vädret inte tillåter än att gå ut, så har jag suttit och knarkat compjuutah hela dagen. I dag kom även Michel hem från bulgarien, vilket jag helt hade glömt bort. Men men, najs!

På Onsdag kommer Rebecka hem från mallorca, JIPPIII! Plus att Murre och Idahoe kommer hem från öland, WIHO! Och sen på torsdag så fyller jag år, somsagt. Önskar mig inget speicellt, typ en kamera .. men ah! Finns typ inget kul att önska sig ju. Hoppas på pengar också iallfall! Det är mysigt att fylla år på sommaren, men ändå så jävla osmart.. för typ inga är ju hemma! Alla är bortresta. Var meningen att jag skulle ha en liten mini fekke till helgen, för nära och kära vänner, för att just fira att jag fyllt år. Men vettefan om ja pallar det, så får se hur det blir!



Jag och Bellsi, har en liten överraskning på g.. men vad det är får ni reda på sen!

Regn

Ligger faktiskt fortfarande i sängen. Fast mamma väckte mig typ 20 i! Vilket var bra, men det är ändå rätt skönt att ligga kvar och dra sig lite, medans man hör regnet mot fönster rutan. Visst hade jag uppskattat sol, eftersom man inte kommer någon vart pgr av bussarna. Då hade man ju kunnat ligga ute och sola i stället. Men ibland är regn mysigt! Aja nu ska jag gå upp och äta lite frukost, vilket jag inte har gjort på länge. Känner inget sug efter frukost atm, skumt jag vet. Men vi hörs! God morgon btw!

In bed

Ja.. nu ligger jag i sängen. Inte alls trött faktiskt, så får se hur det går med sovandet i kväll då. Jag ligger och kollar på nått sjukhus program på tvn, heter typ "ambulans på väg" eller något, rätt tråkigt. Men nått som är kul är att jag faktiskt fyller år på torsdag, inte alls lång tid kvar ju haha. Men det känns inte änns speciellt att fylla 16, inte 17 heller, men sen 18 woho! Nej men nu ska jag fortsätta att kolla på det där programet. Och sen, ska jag drömma om världens bästa killar! Gissa vilka!;)

såhär på kvällsfronten

Strax efter att jag skrev mitt senaste inlägg, tidigt i morse! Så vaknade iallfall Jossan till, hon tyckte det var för varmt. Så hon bad mig öppna fönstret .. och efter det så kunde jag tillslut somna. Det kanske var lite frisk luft som behövdes. Men somnade alltså runt 5 i morse. Och vi vaknade vid kvart i ett. Vi hade det super mys i går .. godis, chips, cola, film, skratt! Runt ett i går natt så kom Sebbe hem, full som faen! Haha jävlar vad kul det var, och FAN vad jag garva! "I'ts the greatest"!;)


Jossan tog massa fula pics på mig .. haha! Godis-stek, badkars-stek, kitty överfaller mig, Jossans nya data, och sista bilder är ju klockren .. haha jag ser värsta lugn (OCH TJOCK) ut, medans kitty typ tänker äta upp mig! (Hon gäspar)

Åkte iallfall hem från Jossan vid fyra typ. Kom hem 5 .. så la jag mig i sängen och vila typ lite, sen åt vi mat, kolla lite tv, och sen satte jag mig här och hade ännu en trevlig konversation med Izabelle! Tur att hon finns, och tur att vi har funnit varandra igen. Vet ni? I slutet av denna månad så firar hon och jag 3 år tillsammans! Jävlar vad tiden går fort .. Ni kanske tänker typ " Men tre år är ingenting .." Men det är det, om man tänker på hur mycket vi har förändrats sen dess. Haha lite tidigare i kväll så satt vi och skickade gamla texter vi har skrivit om varandra och om D' för några år sen .. Haha, jag satt och asgarva för mig själv när jag läste allt, shit vad desperat och pinsam man var, stackars D'!

Nu sitter jag iallfall här vid datan och har tråkigt .. inga roliga inne på msn, pa suger, inga nya upplagda bilder på bdb! Kanske ska ta och stänga av denna drog (datan) och sätta mig och joina mamma i soffan, för att knarka tv!

Can't sleep

Jag ligger här i jossans säng nu, med henne bredvid mig. Hon sover, vilket hörs.. hon snarkar inte men andas väldigt högt. Själv kan jag dåra inte sova, vilket jag förstog skulle hända. Eftersom jag vaknade runt 2 i dag. Det här med sömn har varit my big problem det här sommarlovet. Klockan är runt halv fem.. blir väl att jag kommer få ligga vaken ända tills jossan vaknar då, och sedan gå upp utan sömn! :/ Men det finns en posetiv sak, att jag nu kan blogga från mobilen! Vilket jag gör nu! Hurra! Sov gott!

Buss strejk @ måndag igen



Snyggaste killen ever. Charlie Hunnman som spelar Pete i green street hooligans!

Som jag skrev i förra inlägget så är det bara paus på buss strejken .. den börjar alltså på måndag igen. Fan vad trött jag blir! Så typiskt .. vad för jävla sommar lov hade dom tänkt att vi skulle få egentligen? Egotrippade jävla buss chafförer!

Är iallfall hos Jossan nu .. har just kollat klart på en film. Green street hooligans! Har alltid trott att den filmen är skit dålig, men ack så fel man kan ha! Skit bra film, verkligen! Och klart att man fällde en tår när en viss person dog ...
Men men .. vi vet faktsikt inte vad vi nu ska hitta på. Men någonting blir det väl!

Over and out



buss strejk över, hej bästis

Yes, nu är buss strejken över! För ett tag iallfall tror jag ..
Så då är jag smart och passar på att dra till Jossan i blackan. Mari och Ida åkte ju till öland i dag, tidigt på morgonen. Hoppas dom får det kul .. kommer sakna dom som FAN!!! Men aja, nu ska jag gå och fortsätta platta mitt hår och sånt tråkigt. Fastnade vid datan, kollade på th tv, även fast jag redan har sätt just dom två avsnitten jag kollade på. Älsklingar!




världens bästa duo

Shit klockan är redan 4 typ. Snacka om att man har sovit bort hela dagen i stort sätt ..
Satt och chatta med Izabelle ett jävla tag i går på datan, och det känndes verkligen bra. Snacka mest om killar haha, eller nej, mest snacka vi nog om th! Haha vänta bara tills vi gör en trip som Kenza&Mirre! DÅ JÄVLAR! ;) Fyfan vad kul vi kommer ha, när det nu blir av. Världens bästa duo, världens bästa band! Inget kan bli bättre!
Ah iallafall så gick jag och la mig vid 2 kanske, kollade på lite olika tv program, bland annat repsiser av Paradise Hotel haha. Älskar det programmet! Somna inte för änns vid 4 typ. Blev sedan väckt av att mamma och pappa gick upp runt 10 i dag, men somna om. Sedan vaknade jag igen, utav att pappa slipar vårat vardags rums bord precis utanför mitt fönster. Jag hade även fönstret lite öppet, så det lät i stort sätt som om han stog i samma rum som jag. Men jag somnade om då också, snacka om att jag var trött. I vanliga fall har jag svårt att somna bara tvn är på, ibland iallafall. Så vaknade vid 2 igen iallfall, vart lite små sur på mamma att hon inte väckt mig. Nu kommer jag no way kunna somna i kväll. Men tog iallfall en kall dusch direkt när jag klev upp, så vart lite piggare och fräshare. Sen har jag faktiskt inte hunnit med så mycket mer, typ fikat lite och ja suttit här.



Olinda Borggren som är ett känt ansikte från paradise hotel


segt

Ja, jävlar vad segt det är. Jag har så jävla tråkigt, vad ska man hitta på? Ingen är hemma ju! Eller Mari och Ida, men dom packar och ska upp tidigt i morgon. Och Rebecka är i mallorca, fortfarande. Jag har inte hållt räkningen på hur länge hon har varit borta nu, men hon skulle vara borta i tre veckor, så snart borde hon ju komma hem! Haha och hon skryter om att hon är så brun, och att vi är så bleka .. så det ska bli kul och se hennes kräft röda kropp när hon återvänder!
Men som det ser ut så kommer jag få träffa Izabelle snart igen iallfall! Tänk att det var över ett år sen vi träffades sist!?! Mycket har förändrats, men inte våran vänskap! Det är det som är så bra, för även om vi inte träffats på så länge, så vet jag vart jag har henne, hon är verkligen speciellt! Och Izabelle, du vet att jag älskar dig, tvilling! Haha jag minns alla minnen vi har, sjukt roliga om jag får säga det själv! Och fler ska det bli!

Gud jag har verkligen inte gjort någonting i dag, bara suttit vid datan typ. Det har varit en sån här th-beroende dag i dag, bara suttit och kollat på youtube och på dvden. Låt mig drömma, för då är allt precis som jag vill att det ska vara!


try me

Nu har jag verkligen noll fantasi och har ingen aning om vad jag ska skriva. Just nu sitter jag här vid datan, fixar lite bilder. Har nyss kollat på "the bachelorette", och enligt mig så gifter hon sig med rätt kille. Sjukt snygg är han också för den delen!

I går så hämtade jag upp Ida för att sedan åka till Mari, vi skulle bada. Men när vi kommer till Mari så får hon inte i gång sin moppe, otur. Så det var bara för mig och Ida att vända och åka hem igen, onödigt bensin för min del. Men det gjorde inget, för vi åkte hem till Ida istället, och bada i hennes pool. As mys var det. Det var 31 grader, vilket dom vanligtvis inte brukar ha i poolen för det kan bli aljer. Men vi hade tur just i går kväll, för det var skit skönt att kliva i det varma vattnet, när man åkt moppe nyss. Vi gjorde iallafall i ordning glass med lite jordgubbar och sen la oss i poolen och glassa. Sen kom Hampus ut med ett glas med milkshake till oss också. Haha!
Vi klev upp efter lite mer än en timme, kanske två? Haha. Och jag åkte sedan hem vid 1 typ. Lånade en film av Ida, som jag kollade på när jag kom hem, sen somnade jag typ. Och blev tyvär väckt typ elva av min bror. Men jag lacka sönder, så han gick snabbt ut ur mitt rum av säkerhetssjäl, men jag kunde ändå inte somna om. Men även fast jag gick upp så tidigt så har jag inte spenderat dagen ute någonting, i det fina vädret. Blir lite sur på mig själv, men märkte inte föränns vid två att det var fint väder typ haha. OCh nu i morgon ska det bli fult väder igen, och det ska tydligen hålla i sig hela helgen. Och jag kommer ju vara tvungen att vara hemma, eftersom det fortfarande är fitt-buss-strejk!!!!! Fan!


it's the end of the beginning

Jag åkte och hämtade upp Ida i går, och sedan åkte vi till Mari. Där spelade vi tv spel, typ fifa fortboll eller något. Skit kul faktiskt haha .. Sen kom Michel och Emil, vi skulle välja film men dom vägra se dom vi valde och vi vägra se dom filmerna som dom vald.e Så det sluta med att dom satte på "Welcome to the jungle" och vi gick ut och spela fotboll/volly (eller vafan det heter). Det var kul även fast jag blev sjärtat varje gång vi körde ..
Efter en timme gick vi in, då Emil och Michel fortfarande satt och kolla på filmen. Så vi såg klart den med dom. Sen börja vi spela tv spel igen, och det tröttna dom på, så dom åkte hem. Och vi åkte hem till mig typ en kvart efter det. Skönt nu när Mari's moppe är lagad igen, nu har vi två moppar och slipper sitta tre på en liksom. Plus att vi kan ta oss vart vi vill nu. Även fast bussarna inte går!:)

I dag vaknade vi typ vid ett, vi åkte direkt upp till konsum. Köpte skagen röra, baguett, och cola. Sen åkte vi hem till Ida och hämta allas badkläder som vi glömt där, vi gjorde även iordning mackorna. Sen hem till mig igen, gick ner till klippan, där vi sola och åt våran "frukost". Det var skit mysigt, rätt varmt i vattnet också. Haha rätt kul, det började med att en båt hade lagt till i viken. Sen när bikini topparna åkte av så slutade det med att det typ var 5 till båtar som la till haha!

Nu har Mari och Ida iallafall nyss åkt hem. Ska kanske ses i kväll .. eller det är ju kväll. Men nått hittar vi nog på. Fan för sen åker dom ju bort på lördag och är borta tills på onsdag. Snyft!


Brååååådis

Nu har jag lite brottom, Ida tjatar på att jag ska åka nuuu! Ska hämta upp henne och sedan hem till Mari.
 
Kvällen i går spenderades med världens underbaraste Mikaela! Henne hade jag saknat som fan, och det kändes verkligen bra att få träffa henne igen. Hon är speciell, och betyder otroligt mycket.
Vi åkte iallfall till stenh, men det var inte direkt drag där .. (ovanligt? Nej!) Så hennes mamma hämta oss vid 12. När vi kom hem så gjorde vi te, och åt popcorn, kollade på nån film som gick på tv. När Mickis sedan höll på att somna i soffan, så väckte jag henne så gick vi upp och la oss, små snacka lite sen slockna båda två. Vi blev väckta vid 12, åt frukost och kollade på tv, har bara segat oss hela dagen. För jävla skönt!
Sen åkte jag hem, och har väl inte gjort så mycket. Ätit middag med familjen för första gången på några dagar. Och vi åt fisk!? Jag förstår mig inte på mamma och pappa, dom vet att jag verkligen HATAR att käka firre, men ändå så köper dom det. BLÄ!!! Låt dom "stackars" illasmakande sakerna simma runt i sjön istället, där hör dom hemma .. inte i min mun iallafall!

Nej nu ska jag rappa på lite, för Idas skull! Idag är jag snäll .. typ



Blä ..

magmuskler på g hahahah

Nu är jag hemma igen, åkte från Ida för en timme sen kanske. Haha skulle ha åkt tidigare, men fastnade totalt för en sån där tränings grej hon har. En grej man sätter fast på kroppen, som ger än stötar så att musklerna drar i hop sig haha! As kul! Och min mage är sten hård nu, haha. Fast det försvinner nog snart!

Ska snart, när som helst hoppa in i duschen, för att sedan ta moppen till Mickis (eftersom det inte går några bussar). Måste nog rappa på lite nu haha. Men ska bjuda på lite bilder, och kanske en video.

Over and out



Först solade vi, och ja man ser ju lite skillnad. Men sedan blev det baijz väder, så vi gick in. Inte föränns då så såg jag hur röd i fejjan jag hade blivit (kanske inte syns på bilden, men det är rätt illa). Haha sen så testade jag den där tränings grejen.





En video på mig när jag testar den där tränings saken.

i'm trying to find the words

Jag är fortfarane hemma hos Ida. Mari och hon spelar mario cart haha.
Vi blev väckta typ halv tio i dag, pgr av att vi sov i Idas lillasysters rum, och hon dampa sönder när hon såg det i morse. Så vi fck kliva upp. Vilket inte gjorde mig någonting, för sängen jag sov i var hård som sten! ;P Haha. Men vid 10 iallafall så gick vi ut direkt och la oss på Idas veranda, och sola. Där låg vi till typ 1. Fick lite färg fan! Men sen vart det sämre väder, så vi åkte upp och åt på grillen, hahaha i dag igen, mums typ!

Men nu är vi här igen iallafall, ska kanske hem snart. Vettefan. Men Mickis undra om vi skulle ses, vilket jag gjärna vill .. fast felet är att det är buss strejk just nu, så har ingen aning hur jag ska komma någon vart!!!! Fan vad sur jag blir på sånt skit ...

P.s Det är allsång i dag! Jag är sur! För jag vill vara där! Med Jossan! Men pgr av denna strejk av bussar! Så kommer jag inte någon vart! BAIJZ!!!!!

hejdå måndag, hej tisdag

Är fortfarande hemma hos Ida, Mari är även här. Vi har typ inte gjort så mycket. Spelat tv spel, sjungit singstar, kollat film, käkat godis och nu på kvällen så satt vi och skrev i hop lite underhållning till festen min mamma ska ha om mindre än en månad. Sen gick vi ut, satte oss längst ner i en häst hage, sjöng, prata massa minnen, skratta och bara umgicks. Sjukt hur bra man trivas i två människors sällskap. Det kan man kalla "The perfect match" Eller vad säger ni tjejer?

Nu ska vi kolla film typ, innan vi somnar. Fast ska stänga av nu, Mari tjatar att jag ska komma och sätta mig i soffan så att hon kan göra en inbakad fläta på mig. Så sov gott, och hoppas ni får en bra dag ute i solen i morgon, för JA det ska äntligen bli lite bra väder. Fast det var Ida som sa det, så man vet ju inte om det stämmer ej! ;)

RSS 2.0