Sing it out loud


Dom här två tvillingarna är två st som jag följer på youtube. Dom är väldigt duktiga på att sjunga :) Det här är bara en av många videos som dom har gjort och lagt upp. Just den här kan vara lite överdriven på vissa ställen, men ändå så bra.
Besök deras egna sida på youtube MeganandLiz

Bennie and the Jets

Jag har en svaghet.
Kärleksfilmer. Sitter alltid och drömmer mig bort och önskar att den där äkta hollywood storyn någon gång ska hända mig, att jag också någon gång ska bli så där oundviktligt jätte förälskad i en väldigt speciell kille. Att det där lilla extra som alltid händer i en romantisk film, ska hända mig.

Jag blir så insatt i alla filmer jag ser, jag försöker se mig själv uppleva samma situation som dom på filmen upplever. Slutar alltid med att jag sitter och gråter stora krokodil tårar. Gråter iofs åt allt jag ser på tv/filmer, allt som berör. Är en äkta crying baby när det gäller sånt.

En av mina favorit filmer (tro mig jag har många favoriter) är 27 dresses. Vissa tycker det är en riktigt lam film, men jag tycker den är helt underbar. Skulle verkligen vilja vara Katherine Heigl i den filmen. Hon spelar Jane som blir förälskad i Kevin, som spelas av James Marsden. Och ni måste ju erkännna att James är en riktigt het kille. Sjukt snygg. Man blir lite förälskad i honom när man ser den här filmen.

Jag minns när jag för första gången såg 27 dresses på bio, med Johanna, Malin och Mickis. Jag och Mickis satt och grät som två nördar. För vi båda gick under den tiden igenom två jobbiga relations kriser vad jag minns. Och sen efter filmen när vi gick ut från bion så träffar vi ingen mindre än Björn Gustavsson, som är både min och Mickis favorit.. Men det är en annan story ;) Så nog pratat om detta nu.

Det jag egentligen ville få ut av detta inlägg var att visa er som läser detta, den här filmsnutten från filmen. Min favorit del.. (förutom slutet).


Dom två hamnar på en klubb en bit utanför L.A tror jag, pågrund av att deras bil gått sönder.
Ääääääääääääälskar när dom sjunger den här delen, och speciellt när Kevin tar i sådär.. Haha! Men det bästa med hela klippet måste ändå vara i slutet, när Kevin säger " I cried like a baby at the Kellers wedding". Det är nog bara ni som har sätt filmen som förstår vad han menar.
Men men.. Ni som inte har sätt filmen, SE DEN! Den är så värd en och en halv timme av era liv.

Autograf

Har fått en del frågor om iallfall det är Robins autograf som jag har på min vänstra bild uppe i hörnet på min header. Svaret är nej haha.

Här har ni lite bilder på en del av "autograferna" som Robin har skrivit till mig. (Klicka på bilderna för att se dom i ett större format)






Angående autografen som är en av bilderna på min header. Om ni inte redan vet vem det är, så är det nog inte meningen att ni heller ska veta det. Men kan ge er en ledtråd för att vara snäll haha.. "Baby breathing your love, love, love"

Hos Mickis

Vi är sjukt sega.. Har bara ätit och suttit vid datan i dag. Är jätte trötta. Somnade iofs rätt sent i går, och vaknade vid typ halv 1 i dag utav att Mickis kära bror Fredrik gjorde ifrån sig ljud i från sitt rum, som ligger bredvid Mickis rum..  Han sitter och spelar och har headset på sig så han hör inte heller när Mickis typ skriker " FREEEEEEEEEEEEEDRIK FÖR I HELVETE!!!!!!!".
Haha kommer aldrig glömma från i somras, när jag och Mickis låg och sov. Hade somnat skit sent kvällen innaan. Så  var bajs trötta. Sen typ vid 10 på morgonen så börjar Fredrik och Mickis pappa att spela trummor, hur jävla högt som helst!!! HAHA. Ni kan ju bara tänka er vilket jävla damp Mickis fick. Hon var sur typ flera dagar efter det, och säger att hon ska göra samma sak mot dom någon gång. Haha fast vad jag vet så har inte det hänt än.. Men det kanske är dags snart. Jag ska påminna henne;)

Kvällens planer är inte helt planerade ännu. Tror vi ska gå på bio. Mys va?
Vi vet inte heller vilken film vi ská se. Men vi väljer mellan Twilight och My best friends girl. Vi har redan sätt Twilight och vi vart heeeeelt kära i den filmen. Så skulle kunna se den tusen gånger om. Men tror nog att det blir den andra filmen i kväll för omväxlingens skull. Men ni får veta senare vilket film vi valde... spännande va? Höhö.

RSS 2.0