nyår

Med bara några timmar kvar på 2007, så vill jag tacka alla underbara människor som jag har tillbringat detta år med!
Ikväll blir det partaaaaaaaaaaajj .. se ya! <3

sista dagen på år 2007

Ja det här är ju i stort sätt den sista dagen 07, eller om man inte räknar med dom timmarna innan 12 slaget i morgon.
Jag förstår om ni hade färväntat er värsta texten om hur 07 har varit, och det hade ja nog också räknat med. Men jag har ingen ork just nu. Kan bara säga att 2007 har varit ett fantastiskt år, men att 2008 ska bli ännu bättre. Så säger man ju alltid? haha. Nej men alla nya mäniskor jag har lärt känna under detta år, det är obeskrvligt. Jag har sjukt mycket minnen från 07, som jag kommer att bära med mig föralltid. Först alla dagar med Simon, tack det betyder så jävla mycket. Mycket mer än du tror.
Och sommaren med Josefine, kunde det ha blivit bättre? Nej jag tror inte det. Som dagen på grönalund, när vi (jag) hade bestämt träff med en kille där ( nämner inga namn ) och jag hade aldrig sätt han förut, och det visade sig att han inte var världens vackraste direkt. Så när jag och Jossan såg han och hans kompisar, så kuta vi där i från. Vi såg dom före dom såg oss. Men sen visade det sig att hans kompis var intresserad av mig, så det vart han och jag istället. Och den roliga kommentaren Jossan sa när vi kutat i från dom. "Lisa, jag har ju sagt att du inte ska lita på killar som kan photoshop!" HAHA. Och ja liksom alla andra dagar på grönan överhuvudtaget med Josefine, Sajjk, Andreas, Ischten, Simphoe, Frida, Sassa, Micca och alla! Så jävla bäst. Sen alla dagar med Mari, Rebecka, och Ida. Finns det några underbarare än er? Så jävla kul vi har haft det. Och jag minns även dagen så jag höll på att mista två av er, på riktigt, föralltid. Jag älskar er obeskrivligt mycket.

Jajaja nog om det.
I morgon, nyår! Najs som fan ju. Vet fortfarande inte vart ja ska tillbringa kvällen, har inte bestämt mig. Men jag vet iallafall att ja måste in till stan på dagen och köpa nått snyggt att ha på mig. Eftersom ja var långt ifrån nöjd på klänningen jag köpte förra veckan. Men det är inte så mycket som är besämt än, måste prata med Mari och alla. Dom är just nu på bio, jag fick inte följa med. Eller asså jag fick för dom, men mamma och pappa tyckte att jag skulle stanna hemma och ta det lungt. Eftersom ja är så pass sjuk typ.
Aja, iallafall så ska jag hursomhelst dricka med motta i morgon. Som Robin sa! :)

Nej nu ska jag gå och kolla film, movietime bitch! Se yaa <3


I WANT YOU!

hos kusinvitamin

Yes här sitter jag och är osocial. Har just ätit frulle, eller jag drack bara ett glad juice. Mår verkligen skit, hostar som ett cp, och nu har jag även fåt ont i ryggen av det. Sjukt ont har jag. Så just nu går jag på hostmedicin och ipren. Vi ska snart bege oss hem. Julafton nr2 vr helt okej, fick en ipod som jag önskat mig. Och kommer snart få välja en ny mobil .. men har ingenaning om vilken! Förslag(?).
När jag kommer hem ska jag nog bara vila och chilla lite. Har lust att hitta på nått najs i kväll, men kommer förmodligen inte få gå ut för man&pap pgr av min hosta. Iochförsig så måste ja vila upp mig till nyår, måste bli frisk tills dess.
Nej nu ska ja gå och tjata på mami att vi ska åka.
PÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖSSSSSSSSS!

Skriver mer i kväll ..

ger man sig in i leken, så får man leken tåla

Är kärleken en livsfarlig drog?
Eller håller den oss levande?




Förlåt, för att jag inte har skrivit på typ två dagar? Har inte hållt räkningen. Och har helt enkelt inte haft tid för att skriva. Så vad har jag gjort dom senaste två dagarna. Hmm, ja dagen efter julafton så sov ja till 3. Behövde nog det, jag var sjukt trött och i och med min förkylning så behövde jag sova ut. Men jag gjorde iallafall i ordning mig på typ 2 min. Sen åkte familjen över till Jossan och fika. När vi kom dit så höll Jossan precis på att färga håret. Sen spelade vi lite tv spel, typ mario cart eller vafan det heter. Jag och Josy äger iallafall på de hihi.
Efter nån timme så drog vi oss hemåt och det vart en skön hemma kväll framför tven och datan såklart.

Hmm och i går, så gick jag väl upp typ halv 9, tog bussen vid halv tolv som Jossan satt på och vi begav oss in till stan.
Mellandags rea you know! Vi mötte Mari och Ida. Jag köpte en klänning som jag skulle ha till kvällen och sedan ett par jeans. Sen åkte vi hem och jag och Jossan fixade i ordning oss och sedan tog vi en buss till Rebecka. Hon skulle ha typ "tjej kväll" eller vad man nu kan kalla det. Det var skitmys. Dom som var där var typ tjej gänget liksom, jag, Mari, Ida, Tessan, Jossan, Amanda, Elin och Linda. Drinkar och godgodgod mat. Iochförsig så var det ju inte så kul för mig att dom bjöd på skitgod mat, för jag är så pass förkyld så jag känner ingenting, har ingen smak liksom. As jobbigt.
Men sen sjöng vi karaoke, vilket också var ett minus för mig. För jag kan allt annat än sjunga nu, börjar faktiskt bli lite orolig för min röst. Jaja, sen gjorde vi charader, haha det passade mig. För där fick man inte prata. Sen bara mös vi och prata skit hela kvällen. Rebecka fick fin fina presenter, typ as snygga underkläder av Jossan och en ny bikini av Mari och Ida, haha bikini mitt i vintern .. jag vet! Men hon ville så gjärna ha den. Av Linda fick hon typ massa mys saker, typ krämer och goda parfymer. Sen fick hon en rosa dildo av mig, Mari och Elin. Haha. Det var Elins ide, som ni säkert förstår. Haha men hon vart skitglad, och nejnej ja var inte alls avis (a)! HAHA.

Jaja, nog om det. I dag har jag varit med pappa och bror och handlat julklappar. ska ju somsagt fira jul en gång till med kusinerna. Åker i morgon på dagen och kommer hem lördag kväll typ. Ska faktiskt bli riktigt mys, var så längesen jag träffade världens bästa kusin, Janina såklart! Sen ska det bli najs att träffa resten av släkten också.
En sak till, vi hämtade även ut biljetterna till tokio hotel konserten i dag! ÅHHH, jag är lycklig. Total lycka på hög nivå. 3 april, kommer bli bästa dagen. Mohaha.


image21

<3


julafton 2007

Julafton! Är det nån som har förstått att det är självaste julafton i dag? Haha eller är det bara jag som är seg? Trots att kalle anka visades som vanligt på ettan kl tre. Och trots att alla paketen är öppnade osv så känns det fortfarande inte som julafton. Fast visst, det är skit mysigt och sånt. Det är ju visst lite julkänsla, men ja. Jag ska sluta klaga. I julklapp fick jag för mestadels en massa th prylar, inget mig emot iofs. Sen pengar kläder och sånt. Får resten nästa helg när vi ska fira hos kusinerna, då får ja nog I pod och mobil tror jag. Hoppas iallafall.

Julen har varit helt okej, jag tyckte ju givetvist att tomten kunde ha bjudit på lite snö. Minns ni att jag skrev i gårdagens inlägg att jag önskade mig två saker av tomten, kärlek och så kunde ja inte minnas det andra. Men när ja klev upp i morse och tittade ut genom fönstret så såg jag vad som saknades .. snö såklart! Ingen jul utan snö ju?  Så somsagt det blev ingen snö, så självklart hade väl tomten inte tid att uppfylla min önskan om kärlek heller. Jag antar att jag får vara utan. Kärlek är ändå så krångligt. Eller hur? Fast det har ändå inte hindrat mig i från att ge mig in i leken tusen gånger om och om igen. Det är på nått sätt så jävla underbart, om man bortser från allt dåligt. Haha. Jag och mina intelligenta tankar om kärlek, haha! Det finns ett talesätt som heter, "lyssna och lär" men gott folk här bör ni bara lyssna, lär er inget om kärlek från mig säger jag bara! HAHA.

Just nu sitter jag och väntar på Jossan och familjen. Dvs, Åsa, Charlie, Sebbe, Lelle och såklart min Josycosy. Det är väl som en tradition att dom kommer över varje julafton och dricker lite glögg och bara snackar skit. Jag minns när jag och Jossan var små, och hon alltid skyndade sig över hit och vi visade våra julklappar för varandra och bara mös. Det var ju ett tag sen sist, eftersom dom senaste jularna har jag och min familj firat hos släktingar.

Så nu ska jag nog fortsätta att lyssna på lite bra musik och sen ska jag nog ta mig nått att äta, även fast ja fortfarande är proppmätt efter julmaten. Men ja. Btw, så hostar jag exakt lika mycket som förut. Det är döööö jobbigt, tro mig.. det tar livet av mig snart. Haha, och somsagt så tar mina stackars små magmuskler stryk av det hela också. Sån jävla träningsvärk jag har, inte kul! Haha. Och min röst är helt pajjad, kommer aldrig mer kunna sjunga. Snyft, tyck synd om mig! Haha.

God jul på er allesammans, hoppas ni alla har haft en kanon dag. För det är alla värda när det är julafton.
Puss på er!

23 december 07

Dagen före julafton! Helt underbart. Men på nått sätt så känns det inte som att det faktiskt är julafton i morgon. Jag har inte speciellt mycket julkänsla. Eller, asså lite. Men jag är ändå glad, för ja älskar julen.

Dagen har väl varit bra. Vaknade runt elva och såg då att jag fått ett sms från Isse, som skrev att jag skulle ta en buss som gick runt kvart över tolv från mig. Vi skulle ju somsagt på bio. Robin och Viktor hoppade på i ekerö c. Vi såg, Good luck chuck. Vet inte om det stavas så, men jag skulle kunna tro det. Den var fan störtskön typ. Haha, eller ja jo den var bra. Isse och Viktor såg nog inte så mycket av filmen, men iallafall. Haha. Efter det så åkte vi alla hem. Jag kom väl hem runt 7 typ. Och då gjorde jag väl typ ingenting, gick och la mig i sängen en stund och lyssnade igenom alla ljudklipp på mobilen, feting roliga måste ja ju erkänna.

Vet ni? Jag saknar kärlek. Ett mål jag har haft ända sen i sommras är att jag skulle haft nån underbar pojke nästa julafton. För det hade jag ju förra julen 06. Ioförsig så spenderade vi ju inte julen tillsammans. Men jag har bestämt att det iallafall är mysigast att ha nån där, för julen är ju kärlekens tid right? Tyvär blir det nog inte så i år.
Så tomten snälla om du ser detta, så är det bara två saker jag önskar mig i julklapp. Kärlek och hmm ja nu minns ja inte det andra .. fan jag satt ju och tänkte på detta nyss. Fan Lisa! Haha, aja. Kärlek iallafall. Kan snälla lilla tomten ge mig det så blir jag en lycklig flicka!

Nu ska jag nog flytta mitt feta ass här i från och sätta mig framför tven eller nått. Så nästa inlägg jag skriver är nog på självaste julafton. MYYYS!

Ni får ha det så jätte bra, önskar er alla en riktigt god jul. Eller hur är det nu man säger?
FRÅN OSS ALLA TILL ER ALLA, EN RIKTIGT GOD JUL! :)


image20

Yejj, julmust är gott! Visst? :) God Jul!

hemmakväll

Japp, måste ge mig själv en klapp på axeln för att jag lyckades stanna hemma idag. Det förvånar mig själv, för ja brukar inte spendera en lördags kväll hemma. Bra Lisa! Pappa blir väl glad iallafall, haha. Skulle åkt till Andreas, (Padde) med Simon och Jossan. Men jag orkade inte. Eller jag skulle hursomhelst inte hunnit med bussen. Men dom får det nog najs utan mig. Har varit i stan hela dagen i dag typ, med Jossan Simon och Padde dåra. Och sen kom Robin och Viktor. Det var väl kul. Haha köpte en del julklappar, eller bara till mamma och Jossan. Haha måste tacka Viktor, Simon och Robin som hjälpte mig att hitta en sexig julklapp till Jossan. Med tre killars hjälp så kan det ju inte gå fel, right? Hihi.

I går vad det fredag, vilket betydde att vi fick jullov då. Fatta vad najs, jag är så jävla glad. Fast det är ju fortfarande helg, så det har väl inte skunkigt in ännu, att det är just jullov. Jag Mari och Rebecka var iallafall i stan då också, och ja köpte en julklapp till mamma. Haha jag är så seg på det här med julkappar. Jag har köpt 3 till mamma och ingen till pappa. Jag är dum. Måste in igen och köpa. Sen mötte vi iallafall Robin, Viktor och Victor. Haha tyckte så synd om dom, vi bara ranta runt och dom hängde efter. Dom måste tyckt att det var grymt jobbigt.

I går släpptes även biljetterna till TH konserten på hovet. ÅHHHH, jävla cp så fick vi sittplatser. För det var så fullt på ticnet sidan kl 9 för alla beställde, så det segade och ja. Sen var det ju mamma som beställde och hur bra är hon på sånt? Jag satt bokstavligttalat och skrek till henne i telefonen men kvinnan fattade ändå ingenting. Haha, nej ja ska inte klaga hon fixade ju iallafall typ några av dom sista biljetterna. Och ja är glad att jag överhuvudtaget kommer kunna gå och se dom live, det är sjukt. Min Bill! <3

I morgon är det söndag, en dag innan julafton. Fatta det är fan jul om två dagar. Jag har ännu inte fått in det. Jag älskar julafton, det är så jävla mysigt! I morgon på dagen så ska jag även gå på bio, som jag nämt tidigare. Med Viktor Isabell och Robin och typ Esmat! Ganska najs faktiskt. Kommer inte i håg vad filmen vi skulle se heter, mitt vanliga guldfisks minne. Men ja det ska bli kul.

Nu ska jag vara social mot familjen eller stanna här på datan .. vad tycker ni? Aja, byebye!

ingen röst kvar

Nej, somsagt! Min röst är helt körd. Bestämde mig för att gå till skolan i dag, och på bussen så berättar Rebecka att dom som var med i lucia kören och sjöng hallelujah solo ska sjunga i dag med. På julshowen asså.
Och jag som har varit hemma hela veckan med halsont. Har typ hostat sönder halsen, så har typ ingen röst kvar. Och sen ska man tydligen sjunga solo inför hela skolan. Fuck no! Haha. Fast när vi kom till skolan, så gick vi och öva, och det gick skit. Men det fick tillslut gå. Mari sa att det lät bättre än förut, måste ju vara lite posetivt ju? Hihi. Men jag trodde älrigt att ja skulle göra bort mig själv och typ att min röst skulle brista mitt i en hög ton eller nått.

Och efter jul showen så slutade vi, typ tio över två. Najs.
Och i morgon så börjar vi halv tio, vilket är ett stort problem för mig och Mari. För biljetterna till tokio hotels konsert släpps kl 9. Och dom kommer helt ärligt vara slut kvart över. Typ BAJS!? För det betyder att vi är i skolan då. Därför vet vi inte hur vi ska göra. Och vi måste gå till skolan, för vi ska få våra betyg. Antingen så får min mamma försöka(?) förstå sig på datan och beställa, eller så tar vi med Maris laptop om det går. Knas va? Jag är så nervös, typ en av dom bästa dagarna i mitt liv står på spel. Typ haha? Kalla mig tönt, men th is the shit.

Just nu sitter ja här vid datan och tjillar gaaaalet. Försöker övertala isse att vi ska kolla på film hos henne i morgon. Men hon är typ, envis? Därför ger viktor henne sugmärken, bara för att hon säger nej. Ifall ni ville veta? HAHA.
Men hur som helst så ska jag Mari och Rebecka in och köpa julklappar i morgon. Har ingen aning om vad ja ska köpa. Fast ska bara köpa till mamma, pappa och närmaste bästisen Josefine. Men ändå står det helt still i huvudet på mig, vad ska ja köpa? Aja och vad händer resten av helgen då? Ska höra med Jossan om hon vill hitta på nått på lördag, var ju ett tag sen right? Sen på söndag så blir det kanske bio med Isse, Viktor, Robin och Esmat eller nått? Haha, ingen aning.

Men nej nu ska ja typ fortsätta att tönta mig på msn och lyssna på musik. Najs va? Nat.

Puss på er

BAJSA PÅ FINLAND, TH TILL STOCKHOLM!

Yes, ni läste rätt! Skit i finland vafan, TOKIO HOTEL ska till stockholm på hovet den 3/4 08! Fattar nån där ute hur jävla glad jag är!? Får väl se vem jag kommer gå med, känns liksom ah. Jag vet inte. Jag känner mig sviken, så att du vet!

Förlåt för att ja inte skrev i går, men jag orkade inte. Det var en jävligt dålig dag helt enkelt. Inget var som det borde. Biljetterna till finlands konserten tog slut och blabla. Men som tur är så kommer dom ju hiiiit!

Jag var hemma i dag med, det är seriöst nått allvarligt fel på min hals! Usch vad ja hostar. Jag har nu varit hemma hela veckan. Men i morgon måste ja gå till skolan, det är ju julavslutning, eller asså bara nån grej. Alla elever ska uppträda, eller ja minns inte. Nånting är det. Men vi får inte jullov föränns på fredag. Och på fredag ska även jag Mari och Rebecka julshoppa. Massvis med julkappar, för dumma jag har inte köpt en ända julklapp än! ;O HAHA!

Aja, vet inte vad jag mer ska skriva, men ha en fortsatt trevlig dag. Jag skriver nog ett inlägg lite senare också.
Pussochhej!

image19
btw, mina skor som jag nämnde att jag köpte förra veckan!


Det handlar om förtroende

Jag tror inte du förstår hur mycket du betyder för mig eller vilken stor plats du har i mitt hjärta.

image17image18

FINLAND DEN 5 APRIL, YES MAN!

JAJAJA!! Nu står det klart att TH ska till Finland den 5 april 2008. Jag dör, helt seriöst. Det går inte att beskriva känslan som jag har nu. Helt överlycklig. Jag och Izabelle, fyfan vad kul! Vore visseligligen roligare om dom kom till Sverige. Men vem vet, dom kanske kommer hit också. Om dom väl ska till finland så borde dom komma hit? Därför avaktar vi lite med att beställa biljtetter, för att se om dom lägger upp en konsert här. Jag är GLAD!

Hihi, aja förövrigt så är jag sjuk. Helt as ont i halsen, och typ feber? Fan vad jobbigt. Jag var hemma från skolan i dag. Men följde med mamma och pappa för att storhandla och sånt, mys. Sen skulle vi äta på donken, tjockisar som vi är. Och då möter jag Mari, haha! Hon hade åkt hem från skolan för hon hade ont i magen. Haha så då åt vi med henne. Och sen åkte vi hem, och jag satte mig direkt vid datan och fick somsagt reda på den härliga nyheten. Snart är det lov, och julafton, och sen tokio hotel i april. Just nu kan inte livet bli bättre!

image16

sjuk

Andra inlägget för dagen. Men här sitter man liksom, ganska så pigg. Eller lite trött,  men inte sov trött utan mer flumm trött.
Och nu har jag även feber, bajs! Har inte lust att bli sjuk, ingen lust alls. Snart är det ju lov och så. Blir ju förhoppningsvis bättre tills dess. Men ändå! Som ni har kunnat läsa i tidigare inlägg så har jag klagat på att jag inte mått så bra, ont i halsen framförallt. Och nu hostar jag som en jävla .. hmm jag vet inte vad! Och självklart så tar "mag musklerna" stryk av det. Otränad som man är, haha! Det jag menar är att, varje gång jag hostar så tar jag i så med magen. Och nu när jag hostat i ca 2 dagar på raken nu så har jag fått värsta träningsvärk i magen. Haha woho kanske blir stark av att hosta? Vem vet! Man måste alltid se nått posetivt i det hela. Go Lisa!

Tur att TH finns så att dom kan göra mig glad, genom deras låtar och deras helt underbata utséenden! Mohaha, nej nu ska jag dra och dricka lite te eller nånting. GE MIG HALSTABLETTER! :(

Hata söndagar

Hmm, seriöst. Jag hatar söndagar, inte bara för att det är skola dagen efter. Utan, söndag är bara en jävligt lam dag helt enkelt.
Så därför har jag väl inte gjort speciellt mycket i dag, vaknade runt 12. Mamma kom in med frukost på sängen, mums! Sen direkt efter jag hade ätit, så satte jag mig vid datan. Och ja här har jag suttit sen dess. Latmask jag är, men det är somsagt tillåtet på en söndag.

På tal om lam dag. Inte bara i dag, utan även i går också. Hela helgen har i stortsätt varit fett lam. Ganska tjill. Men jag är sugen på lite röjj vafan!
Jag kände mig sjuk i går, precis som i dag. Därför åkte jag bara i väg en stund och träffa Jonas, som dessutom våldtog mig. Eller nej juste det var ju hagamannen! HAHA, förlåt för flummet. Men jag är fett trött. Iallafall så tog jag även en tidigare buss hem i går än beräknat. När jag kom hem så åt jag äppelpaj som mamma gjorde precis innan jag åkte. Och sen satt jag vid datan en stund, och hade en jävligt "rolig" konversation med Issä, Robin och viktor. Haha.

Jahaja, i morgon är det somsagt skola igen. Usch, fyfan vad jag inte längtar. Men ändå, sen på fredag så får vi ju jullov. NAJS! Har egentligen inga stora planer för lovet, mer än att shoppa, umgås med vänner. Och äntligen få träffa bästaste Izabelle igen på typ tusen år! Längtar faktiskt, det var så längesen sen sist. Och jag saknar henne, något grymt mycket. Älskling!

Aja nu ska jag väl typ kolla runt lite på bilddagboken, och sen ska jag nog kolla tv. Skriver mer i morgon.
Lägger in en video på Bill, och hans mer än heta rumpa! Mohaha.



saturday night

Cause it's Saturday night, oh yeah
It's gonna be alright, I swear
Put them hot jeans on
I'll show you how to have fun
It's Saturday night, oh yeah ..



Oh yeah, it's saturday night! Och här sitter man vid datan liksom. Kom i stort sätt just hem från Mari. Var hos henne i går, det var väl mys.
vi var ute och träffade lite roligt folk också. I kväll vet jag inte riktigt än vad som händer. Ska träffa Mari iallafall, det är en sak som är säker.
Eftersom ida är på lyx semester på Lanzarote så är det väl bara jag och Mari kvar, eller Rebecka också. Men hon lär väl vara med tomas.
FÖRLÅT, för att jag inte skrev i går. Jag glömde! I går var det även en vecka sen IDOL FINALEN, vilket betyder att underbara Marie Picasso
har varit artist i exakt en vecka. Och redan på onsdag så släpps hennes album, om ja inte har fel. Gissa vem som ska köpa det? Jag!

Har inte så mycket att berätta. Förutom att jag typ håller på at bli sjuk. AS ont i halsen .. usch! Det suger.

Tänkte avsluta detta inlägg med två videos på TH. Heeeeelt underbara! Love love love.





lucia uppvisning avklarad

Jappsi, i dag var det uppvisning med kören. Det gick skitbra. Fastenligt mig själv, så gick inte mitt solo perfa. Det kunde gott mycketmycket bättre. Men jag får nöja mig med det, några klasskamrater osv har varit så grymt snälla och sagt att det var bra och sådär, det känns liksom bättre då. Haha. Och ett tack till Marjan som hjälpte mig på genrepet och så, det gick så mycket bättre tack vare henne.

Förutom lucia uppvisningen idag, så har jag inte gjort så mycket annat. Vi slutade efter sista "showen", vet ej vilken tid. Typ 3? Jag åkte hem, och sen dess har jag suttit här vi datan. Kollat på bilder, interjuver och videos på TH! Jag får inte nog, haha! Kan dom inte bara komma till sverige nunununu?Jag vill ha hit dom.

Nej nu ska ja fika med mammsen och pappsen, pepparkakor och lussebullar med te. GOTT!
Jag lägger in en bild på Bill, och sedan en på mig!

image14image15

lucia uppvisning och lisa kan ej texterna

Katastrof,  fy skämms på mig själv. Men jag har varit fullt upptagen av att kolla på saker om TH, bessatthet!
Det blir ett ganska snabbt inlägg eftersom jag har ändast två minuter på mig att först spara tusentals bilder på bröderna Kaulitz och sedan träna på låten Hallelujah, sen börjar finalen av top model! Nu är det ändast en minut kvar, paaaaaaaaanik. Haha.

Dagen har varit kanon, ganska skön och inte så jobbig. Hade prov i Musik. Fick VG och G. Bra Lisa! Typ.
Efter det följde Mari med mig till stan för att köpa skor och lucialinne. Vad gäller skor, så hittade jag ett par riktigt heta pumps. Inte vad jag letade efter direkt, men vem kan motstå pumps? Not me.

Nej nu är klockan en minut över. Sköt om er, och njut av dom heta bilderna på Bill&Tom som kommer här nedanför, mohaha!

pussis

image12 image13

lisa goes th lover?

Jadu, fråga mig inte vad fan jag tänker med för det vet jag knappt själv. Jag har aldrig tyckt om tokio hotel, ända sem dom vart kända i sverige så har jag typ tyckt usch om dom. Eller inte direkt usch, men det har ändå inte varit min typ av musik smak så jag har inte brytt mig. Men nu är allt förändrat. Det är raka motsatsen, nu är dom the best! Allt är väl egentligen min kära bästis Izabelles fel, i och med att hon tjatat om dom hur länge sen helst nu och alltid visar bilder och sånt på dom. Så går det bara inte att undvika Tom's söta leénde och Bill's heta mage och hesa röst. Tänkte lägga in ett klipp på dom i det här inlägget också, typ det klippet som fick mig att fastna totalt. Tom's leénde i den videon asså, jag dör. Jag vet att alla tänker bah, men gud Lisa det trodde jag inte om dig osv. Och det har ni all rätt att tycka, för så tänker jag om mig själv just nu också.

Annars har dagen varit helt okej faktiskt, lucia träningen som jag skrev om i det tidigare inlägget gick prima skinka juppjupp!
Vi fick även besök av två homosexuella killar på skolan i dag, dom hade föredrag om just det ämnet ; Homosexualitet! Det var skit kul att få veta mer om det, och helt enkelt jävligt intressant. Sen är det så att jag redan innan haft en liten passion till just bögar. Haha fråga mig inte varför, men den typen av personlighet är så jävla härlig. Och det är alltid så eller iallafall oftast så att bögar är så mycket snyggare än "vanliga" killar. För dom vet hur man ska klä sig. Och även här var det så, en av killar som hade föredrag om det var så sjuuuuukt söt. Och han betedde sig inte änns som en bög, tillskillnad från den andra killen som var med. Härligt! Me like it! Haha.

I kväll är det desperate housewife's och då får det inte bli ström avbrott för i kväll ska jag se det. Haha tro det eller ej, men precis när jag kom hem så satte jag mig vid tven och kollade på Las Vegas som dessutom är as bra. Men i allafall så gick strömmen och jag fick panik och trodde att det skulle vara så ända tills dhw skulle börja. Men som tur var så visade det sig bara vara en propp som gått. BRA! Annars hade ja seriöst dött.

Långt inlägg, sorry. Men det kan ni ta som en ursäkt för att jag glömde skriva i går.
Nu ska jag träna lite på Hallelujah, låten vi ska sjunga med lucia.

Pöss!



Kolla sötnosarna! <3

lucia träning

Förlåt för att jag inte skrev ett inlägg i går, jag glömde helt bort det. Just nu sitter alla vi som är med i lucia i bibloteket och tränar alla låtar. Fast just nu sjunger dom typ jul kareoke.
Låter ju bra!

Skriver mer sen.

Love!

Pepparkak's bakning och julgran's pyntning

Är vi för tidiga? Hmm, själv vet jag inte. Fast om jag tänker efter så brukar vi typ pynta granen dagen innan julafton eller iallafall en vecka innan typ? Haha, men jag vill ha jul nununu.

Idag vaknade jag typ nån gång efter elva, gick upp och åt frukost sen gick jag och la mig i sängen igen och kollade på tv. Helt plötsligt så började reprisen på idol finalen. Jag vart skit glad, även fast jag redan sätt det på tv en gång, eller mam&pap spelade in det på dvden i fredags. Men jag får inte nog av det, både Marie och Amanda. Underbara människor, man blir helt uppspelt över att höra dom sjunga och se dom framföra sina låtar. Men Picasso föralltid!

Nå, nu är det söndag igen. Fyfan, vilket betyder jävla cpskola i morgon. Vill inte, vill inte, vill inte! Jag vill ha jullov nu!! Nån som håller med?  Skola? - Nej tack! Jullov? - Ja tack!
 I dag ska jag bara sega mig, bara mysa helt enkelt. Funderade på att åka över till Jossan en stund nu, men vet ej om jag orkar. Ioförsig så måste vi väl ta vara på tiden innan du flyttar nu? Antar jag, men jag vet inte längre. Känns så, ah jag vet inte.



Nån annan än jag som är as avundsjuk på Agnes i denna video? Jävla heting Måns!

Marie Picasso, nu är din tid här

JA JA JA JA JA JA JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Undrar ni varför jag är så jävla lycklig? Jag tror ni vet. Vinnareen är, MARIE PICASSO
Jag var ju självklart på plats i globen i går. Och ja, det var helt jävla underbart. Vilken jävla kväll, det var grymt. Jag är glad att jag tog chansen att få se detta live. Världens största idol final någonsin, mäktigt? Som fan!
Och jag är så jävla överlycklig över att Min Picasso fick vinna, det var hon värd. Som fan, hon är så sjuuuuukt bra. Det finns inga ord. Jag var så jävla nervös i går när dom skulle avslöja vinnaren, därför vart jag så lättad när det var Maries verision av This Moment som började spelas i högtalarna. Shit, vad jag grät. Otroligt. Nu låter jag bara som världens största idol nörd, but maybe that's just what i am(?).

Sen fick jag träffa, Linda, Malin & Lisa fyfan vad ni är underbara allihoppa! Jag och Malin lyckas ju alltid hamna bredvid varandra på konserter och sånt, Alltid! Haha, du är underbar sötnos. Ni gjorde kvällen lyckad, Och Marie såklart. Sen var ju Jossan med också, och det var jag glad över. Att få umgås lite med mig älsklings bästis en kväll var exakt vad jag behövde. Men jag vet inte vad Jossan tyckte om kvällen, hon sa inte så mycket och var ganska tyst av sig. Men jag tror hon hade kul, jag hoppas givetvist det iallafall.

Nu i kväll vet jag ej vad som händer? Har ingen aning. Vad kan man göra? Får se vad kvällen har att bjuda på.
Just nu är jag sjukt trött och mörbultad sen i går. Jag lovar er att det tar på krafterna att först köa i 6 timmar, i regn dessutom. Och sedan stå längst fram och bli klämd och blabla. Men det är värt allting.

Tack för en sån jävla bra kväll.

image11

You did it!

äntligen den 7/12

Yes yes yes yes yes! Äntligen final i idol 07. Som jag har längtat. Det kommer bli en hejdundrande kväll vafan, med Berg och Gynning. Och gamla idoler kommer på besök, alla vet vem jag hoppas på. Haha. Just nu har jag Svenska lektion, efter det är det engelska. Som även det är i datasalen. Seriöst, vi är alltid här nu för tiden, men det är helt okej för mig. Haha bara skönt. Fast det blir ju aldrig något arbete gjort? Och efter engelskan så är det lunch, jag ska bara dit snabbt och äta lite Nachos .. gott va? Sen drar jag, ska möta Josefinefin i brommaplan runt kvart i tolv. Sen är det dax, i love it!

I dag kom jag till skolan vid åtta igen, för jag hade lucia träning. Skit kul ju, somsagt så ska vi sjunga låten Hallelujah och fyfan vad kul asså. Jag ska sjunga andra versen, as nervöst var det. Asså ärligt, ni skulle sätt hur mycket jag skakade. Men det blir nog lättare när det är uppvisning, för det är lättare att sjunga inför mycket publik än för typ 3-4 st. Tycker jag iallafall.

Skrev ett inlägg nu, för kommer inte kunna göra det i kväll. Jag och J ska sova hos hennes pappa i sumpan, närmare från globen ju. Han har ingen data, eller jo .. det har han om ja minns rätt. Men inget internet än? Tror jag! Jag vet nada. Jaja, ni lär ju märka om jag skriver ett inlägg när jag kommer hem. Och återigen, fyfan vad kul det ska bli. Moahha.

Så byebye you suckers som inte ska på idol finalen 2007 !!!!

hallelujah

Är hemma nu, och kollar runt lite på internett. I morse gick jag upp kvart i sju, bara en kvart innan jag brukar gå upp. Men jag åkte hem i från tio i sju, notera endast FEM minuter efter jag lämnat min varma säng. Ett pris borde utdelas, och jag ska stå på prispallen. I wish!
Nej men anledningen till detta var att jag Mari och Rebecka hade ett ogjort svenska prov att göra. Och hur gick det? Hmm vad tror ni ? Jo men självklart gick det inte så bra som jag hade hoppats på, inte alls faktiskt. Såklart så får man hjärnsläpp så fort man satt sig ner med pappret framför sig. Go Lisa. Sen efter det så hade jag möte med SYV, dvs en tant/gumma/kvinna/tjej (?) som hjälper oss att hitta rätt gymnasium som vi vill gå på och sånt, you know! Jag vill absolut gå en inriktning med musik, men undra hur jag ska utbilda mig efter det? Jag har ju inte planerat att bli en världskänd artist för resten av mitt liv, även fast det låter ganska najs! Mohaha. Nej men, jag vill ju kunna plugga vidare på någonting. Men ah, jag vet inte. Just nu är jag jävligt intresserad av Media programet på Hässelby gymnasium, inte så långt att åka och sånt iallafall. Jaja, nog pratat om det. Efter mötet så flöt dagen på ganska bra. Förutom att ja var trött, somvanligt.

I morgon ska jag och älsklings Josefine på finalen av idol 2007. Vet ni vad? Jag längtar, som in i helvete om ja ska vara ärlig. Ska bli mys att få umgås med min bästis en hel dag faktsikt. Sånt vi brukar göra tillsammans, idol och massa sånt grejs. Det var längesen, and i miss it. Även fast Amanda är den ända artisten som fått mig att gråta i idol sen 2004 när Lilla Darin och 2005 när ola var med . Så är det inte henne jag hejjar på, knostigt nog. Marie ska vinna. Men ändå så måste jag lägga in videon i från förra fredagen när Amanda gjorde låten Hallelujah så grymt bra så att jag somsagt fällde inte bara en tår utan en hel flod. Det är sjukt hur bra hon gör den låten, gaaaaaalet.





Jag älskar det, så jävla vackert.
By the way, så ska vi sjunga den här låten med lucia kören. Det ser jag fram emot!

Engelska lektion 2

Japp, nu är jag i skolan har engelska lektion.  Har samma uppgift som på lektionen i förrgår. Ska skriva en story på engelska, därför vi sitter i datasalen. Jag har ungefär skrivit 4 rader på min lilla engelska saga. Mycket va ? Jag är så duktig. NAT.

Jag är ganska pigg i dag, eftersom jag fick lov att duscha i morse i stället för i går kväll. Eftersom vi fick jävla fitt strömavbrott. Ursäkta språket, men vafan tre minuter in på desperate housewifes så stängs all ström av. Jag fick damp, mamma med. Vi hade duktat upp med glass och massa gott. Och hade helt enkelt längtat efter en dhw kväll. Men nejnej. Får se reprisen på söndag istället.
Var bara tvungen att av reagera lite ilska, haha!

Efter denna lektion så har vi lunch, äckelpäckel. Sen har vi musik, och sen slutar vi. Eftersom vi inte har någon Drama/Elevensval. skit skönt.
Jag ska hem och göra SO läxan och plugga på svenska provet.

Skriver mer sen.

Take care

lisa goes pluggis

Ja, för en gångs skull. Haha jag erkänner jag är inte den som pluggar 24/7. Knappt över huvudtaget, men jag brukar lyckas komma undan ganska bra iallafall på prov osv.
Men ja, tro det eller ej. I dag pluggade jag. Eller jag gjorde gamla läxor. Två bok recensioner till Världens bästa svenska lärare Kajsa! Första boken var "Ego Girl" av Carolina Gynning, och den andra var " Det ska bli ett sant nöje att döda dig " av Magdalena Graaf. Ska jag vara ärlig så har jag inte läst boken av Magdalena, men jag önskar mig den i julklapp. Jag letade upp fakta om den på internett och tog information där i från. Så jag kunde iallafall göra en recension om den. Några andra böcker jag vill ha i julklapp är "den nakna sanningen" av Linda Rosing och "  Truth about diamonds / Sanningen om diamanter " av Nicole Richie. Boken av Nicole vill jag verkligen ha, den värkar skit bra. Hon har ju själv skrivit den och det handlar i stort sätt om hennes liv, då hon i boken är en karaktär som heter Chloé och blir adopterad av en känd artist och hans fru. Precis som i värkligheten.

Skoladagen i dag var hyffsad, även fast ja är sjukt skoltrött. Men vi hade hemkunskap sista lektionen och fick laga kyckling wook. Jag var med Rebecka, som är en expert på sånt där haha. Fast det vart väl inte jätte gott, men det dög. Det vart famförallt stark.
Efter vi slutat så fick jag stanna kvar ett tag, för jag och Lollo skulle göra klart våran water rocket som vi jobbar med på no:n. Det gick snabbt och jag kunde sedan börja åka hemåt. Skönt.

Pappa är inte hemma i kväll, han är på julmiddag med jobbet. Mums! Så jag och mammsen blir ensamna i kväll, väldigt mys. Vi har ätit pizza, (tjockisar) och ska sen kolla på Desperata hemmafruar och äta fruktsallad och ben&jerry's glass. Gottgottgott. I love mamma!

pöss




image8image9image10

Engelska lektion

Ja, vi ska egentligen sitta och skriva en story på engelska. Men för stunden har jag inte lust med det, inte alls faktiskt. Som tur är så sitter vi i datasalen så man kan roa sig med annat. Det är våran tredje lektion för dagen, och efter detta är det lunch. Hoppas det blir nått gott, inte för att jag tror det men iallafall. Efter lunchen så vet jag inte vad det är för lektioner, bryr mig inte speciellt mycket heller. Vill bara hem, jag är trött och .. hmm trött!

Längtar bara till fredag, då det händer nått kul som kan få mig på bra humör.Jag syftar självklart på idol finalen.
Marie Picasso ÄR Idol 2007.

Nu ska jag inte skirva nått mer här, ska faktiskt skärpa till mig och göra uppgiften vi fick av min lärare.
En sista sak bara, min kära vän Mari ser as söt ut när hon sitter här bredvid mig helt totalt inne i det hon gör på datan. I love you!

Skriver mer i kväll antar jag. Ha en bra dag.
puuuuuss

töntigt med choklad kalender när man är 15?

NEJ! Haha, tyck vad ni vill men jag ska ha en choklad kalender. Det är så mys. Det hade varit lite över gränsen om ja skaffat mig julkalendern också, men den får jag väl klara mig utan då. Suck! Haha, fan vad snabbt det går, det var inte många år sen jag hade allt sånt där, och inte alls många år sen jag önskade mig barbie's och bratz i julklapp. Haha, eller jo det var väl typ 5 år sen kanske 6. Men ändå, det var mycket roligare då. För nu vet man inte vad man ska önska sig. Knas!

Och som jag skrev i gårdagens inlägg, att jag skulle passa på att se julkalendern i går. Och det gjorde jag, den var fan bra! Haha. Jag såg i morse också. Nu har jag bestämt mig för att se den vaje morgon kl kvart över sju, då hinner jag äta frukost under tiden. det ger mig ännu mera jul känsla. Och ja ärligt, jag tänker göra allt för att få mer jul känsla för det finns ju inget mysigare right?

I dag har det inte hänt speciellt mycket, bara skolan. Den var okej, fast jag var sjukt trött och inte pallade någonting. Men det är ju som vanligt. Yes.

Nu när vi har pratat igenom en del saker, så känns allt mycket bättre. Tack Simon.



image7

första advent

Julkänsla? Inte än.
Kom för en stund sedan hem från min kära vän Josefine. helgen har i stort sätt varit ganska misslyckad, i går skulle jag och J dragit till Sebbe, och träffat han och hans kompisar. Men det vart inte så. Så det var en misslyckad kväll på gårn. Vi drog hem tidigt och bara mös typ, åt och kolla tv.
Helt seriöst Josefine, du får inte flytta! Asså jag stoppar det. Haha, men asså nej du får inte. Inget kommer bli som förut, vi kommer börja umgås ännu mindre. Du är min allra bästa vän, har alltid varit och kommer alltid att vara. Och utan dig klarar jag mig inte.

För att påöka julen lite så tänkte jag titta på julkalendern i dag faktiskt, haha kalla mig tönt. Men det är ju hur mys som helst. Fast vet ej om den är bra, har inte sätt något av den än.

I morgon är det skola igen, kill me. Seriöst, jag orkar inte!! Just nu längtar jag till jul lovet som FAN! Bara få slippa skola i 2 och en halv vecka.

Jag vet inte vad ja ska skriva direkt. Finns inget att berätta om typ.

Ha en fortsatt trevlig söndag kväll, pöss!

image6

RSS 2.0