den där Björn ..


Påskafton 08

Skit mysigt med påskafton ju, men jag har kommit på att det är ju typ samma som julafton. Bortsätt från paket och sånt krims krams haha. Man äter i stort sätt samma mat, jul/påsk must. Haha! Men maten är ju jävligt härlig så jag klagar inte.

Gårdagen vart väl lyckad, eller kan man verkligen kalla den lyckad? Jag vet inte, men det höll på att sluta illa. Men bortsätt från en lite för dragen Lisa, som typ gjorde bort sig så vart den nog lyckad. Med rätt sällskap så blir allt bra,  Victor&Robin .. vilka grabbar alltså. Massa creed till dom för att vara så jävla trevliga och ja .. vad säger man? Riktiga pärlor det där iallfall :)

Det är ju typ "dagen efter" och ja, alla vet väl hur det känns. Ont överallt och man upptäcker blåmärken och sår lite här och var. Så som ni kanske redan har räknat ut, så blir det bara chillgrill i kväll alltså. Har laddat hem alla Bring it on filmerna, så Ida och Marreplutt kommer nog hit sen och glor på dom tillsammans med Lisafisa!:) Somsagt, med rätt sällskap så funkar allt .. därför jag alltid har kul med Mari och Ida, oavsett vadfan vi gör.

Jag vet att jag blivit riktigt usel på att skriva i bloggen på sista tiden. Men jag känner inte samma sug efter det längre, som förut. Men om ni tex skulle bjuda på lite mer kommentarer så skulle jag skriva så att fingrarna eller ja, tangenterna glödde. Kom igen nu!;)

Tänkte ladda in lite roliga bilder från i går, men mobilen ligger på mitt rum och äter ström (laddar). Så det får bli en annan gång.
<3

låååång fredag

Vad är meningen med denna dag? Förutom att jesus korsfästes .. eller var det i dag? Men varför heter det lååång fredag .. är det en lång dag i dag? Hoppas det!:)

Går kvällen vart lyckad, eller ja hela går dagen vart prima. Åkte ju in till stan med Mari, sen kom hennes syrra som sedan drog. Och sen mötte vi Tessan och Rebecka. Hade det skit mys. Sen åkte jag Mari och Tessan hem till mig, fixade oss och åkte sedan till ekerö för att träffa Victor och typ Robin :) Det var kul, men liiite för kallt kanske haha.

I kväll ska jag och Mari vara med och Fira peppe som fyller år, kröööök! Och sen ska vi nog dra till Vitctor och Robin igen :) Förlåt för så otroligt ointressanta inlägg :( Men jag ska skärpa till mig, men nu ska jag iallfall se film .. Just my luck med Lindsey Lohan! Aja, skriver se .. puuuuuuuss




Onsdag när jag skulle på utvecklingssamtal, valde kanske fel skor?



Påväg in till stan, där har ni även dagens outfit!


Påväg hem på bussen


Tessan på bussen


Mari på bussen

Sällskap av Murre (Mari)

Yes, sitter här med Mari, hon ska sova här. I morgon så bär det av in till staden, ska bli najs med lite shopping!:)

Har ju haft utvecklings samtal i dag, gick väl som alltid. Samma ämnen som jag måste jobba upp mig i, men jaja .. det klarar jag ...... säger vi! Haha! Annars har jag inte gjort speciellt mycket i dag, typ suttit här och sånt.

Men nej, nu ska vi se film. 30 days of night! Scaaaaaaary! ;S

365 dagar, ett helt år sen senast ..

.. Det känns overkligt. Men en gång i tiden var du mitt liv, mitt allt. Jag andades din musik och levde på lyckan du gav. Det är inte samma sak, och kommer nog aldrig att bli. Men du har en jävligt speciell plats där inne, platsen närmast hjärtat. Det kommer du alltid att ha, oavsett vad. Jag glömmer delvis, men aldrig allt! Det finns stunder som jag kommer minnas tills jag tar mina sista andetag, det är stunderna med dig. I dag för ett år sedan så var det den senaste gången jag såg dig .. det har gått en lång tid. Men det kommer fler chanser, nya datum .. det är inte över. Inte alls!


Du visade mig vad ren lycka var!

tyck till

A La ..




 .. Nicole, Sienna, Jessica, Gywenth, Victoria eller kanske Danny?



Vad tycker ni? Kommentera, haha jag funderar starkt på Danny frillan asså, haha eller inte! Det var bara på kul! :)

Veckorevyn.se


i just love it


true love is so hard to find

Måste skynda mig lite, tven kallar, det är ju nämligen gossip girl om drygt 10 minuter!

Det har varit en förjävlig dag, eller med tanke på vädret dåra, ska vi få en vit påsk? Det ser så ut, jävla sverige. Men förutom det förbaskade vädret så har dagen flytit på, slutade 15.20. Följde med Mari och hennes syster Malin in och sola, eller det var bara Malin som sola, medans vi andra fick vänta. Ida var med också såklart! Har varit jävligt trött idag, vilket betyder, mycket flumm för min och Maris del! Haha fyfan asså! Men nu är man ju dåra ledig resten av veckan, för jäääävla naaaaaaaajs ju! Ska sova länge i morgon, har utvecklings samtal runt 2. Men kan sova till elva, tolv iallfall. På torsdag börjar mitt och Maris påsklov på riktigt, eftersom vi båda dåra har avklarat våra samtal i skolan. Kvar är ju dåra Ida och Rebecka som har samtal torsdag/fredag. Men ja, det ska bli najs med lov. Verkligen behövande. Ska umgås med vänner, och ha kul. Saknar Mickis, hon är i polen med skolan. Men hon kommer hem nästa måndag, då har hon och jag hela lovet framför oss. Jag längtar!

Ojoj, två minuter kvar, jag hann ju ändå skriva ett hyffsat inlägg. Men kommer hinna med ett eller flera till, men det blir efter Gossip girl. Och då kommer det väl bara handla om Penn Badgley som spelar Dan, jag blir som förälskad på nytt, varje gång jag ser honom. Shit, vackra varelse!  Hörs!


singing bee

Nu är det gjort. Nu är det avklarat, och det gick bra .. bättre än förväntat!:) Tror ni alla fattar att jag snackar om min audtuion på fryshuset. Fick först göra ett gehörs prov och svara på lite frågor. Sedan vänta ett tag och sedan gå in och sjunga dom tre låtarna som var bestämda, sen lite stäm stång efter det. Männsikorna där var avslappnande och lunga, så det gjorde mig bra till mods. Kom hem runt halv 6.

I morgon är det skola, ända skoldagen denna vecka .. fett skönt. På onsdag är vi lediga, har utvecklingsamtal. På torsdag samma sak, plus att det är ju skärtorsdagen och sedan långfredan. Skönt! Nästa vecka är det ju även lov, fett med chill. Men sen efter det så är det inga mer lov innan sommarlovet, då är det skola i 3 månader, snacka om att jag kommer bli skoltrött.

Men men, nej nu ska jag gå och ta nått smarrigt att äta sen kolla på film eller tv. Ska även slå en pling till världens bästa Mari! <3

i love the pussycat dolls









Ett av mina favorit program förut var ju självklart Searching for the next pussycat doll! För det första för att dom tjejerna är grymma, och är några av mina förebilder. Sen är deras musik grym! Jag tror att jag som många andra vart rätt besviken över att vinnaren vart Aisia. Jag visste att hon skulle bli en besvikelse, hon hoppade av pussycat dolls efter bara en vecka hon vunnit. Jävla glidare, ville bara bli famous. Men men, en av mina favoriter var Chelsea, som sjunger feeling good i den videon längst ner. Annars var Melissa S och Melissa R mina favoriter också. Grymma röster, men grymmast var nog Chelsea, iallafall på att sjunga somsagt! Det ryktas om att dom gjort en ny Searching for the next pussycat doll i USA redan, men kommer nog inte visas i Sverige eftersom pussycat dolls ändå har slittrats, Carmit hoppade av, den rödhåriga. Jag trodde iochförsig redan att dom hade splittrats redan innan Carmit hoppade av, eftersom Nicole sattsar på solo karriär. Jaja, synd iallfall. Men grymma är dom iallfall.

i'm back!

Förlåt så jätte mycket. Har inte haft tid att skriva blogg faktiskt, har känts tomt, men nu är jag tillbaka.

Fredag:
Först en hel skoldag som flöt på, och gick hyffsat snabbt. Sen följde jag och Mari med Tessan in till stan, hon köpte jeans. Mari drog rätt snabbt och mötte Ida, dom åkte ju upp till sundsvall i fredags, och har varit där hela helgen. Har saknar dom som fan! Men iallfall, sen åkte jag hem, fixa mig, åkte sen till stenh mötte Malin och några andra. Sen vid tolv åkte jag och Danne hem till honom, kolla film och skit.


Lördag:
Mickis smsade mig och ville ha med min in till stan, för hennes utegångsförbud gick ut så hon ville göra vad som helst förutom att vara hem. Kom in till stan runt 4, vissa affärer var stänga. Men vi åt, sen drog vi till pub, hängde inne på g-star ett tag och checka in Anton och Carina, så jävla söta båda två. Anton är sexboooooooomb! Mohaha. Sen drog vi till ouups, hängde där as länge. Haha kolla in massa dildos och glidmedel, haha och sånt! Fett kul, fan vad vi garva!
Sen gick vi och mötte Becka och Malin, dom hade varit på bio. Becka köpte cigg. Sen drog vi typ hem, eller ja, hem till Mickis. Hade as brottom, hann typ byta om, sedan dra till Ichbell (Mickis familj var bjudna på middag där), vå åt och kolla lite på melodifestivalen samtidigt. Sen gjorde vi i ordning oss, Isse hjälpte till. Fast hon stanna hemma, hon var sjuk! Sen sprang jag och M till bussen på typ 5 min, bra gjort! Var iochförsig helt döda efter det, iallfall jag. Mickis hade flåset uppe, men jag tappa typ andan hahaha! Sen mötte vi några i stenh, typ Elias, Adam, Alex, Fredrik, Gustav och en jäääääätte packad Becka :/. Det vart fett knas, alla var skit packade och alla bråka typ. Men en rätt najs kväll ändå, tog 20 i tolv bussen hem till Mickis, vi gjorde popcorn och åt massa godis framför tven. Jag somnade rätt snabbt, men Mickis var vaken till 5.


Söndag:
Vaknade typ halv elva, Mickis hade handbolls match i dag. Jag drog hem med halv tolv bussen. Märkte att det var fett fint väder ute ju, värsta sommar väder. Eller kankse inte, men sommar känsla! ;D
Måste träna på låtarna i dag som fan, har ju knappt tränat någonting. Kan ju texterna till Because of you och What youre made of, men inte till Through the fire. Känns rätt kasst, borde ha tagit tag i detta för längesedan. Inte dagen innan liksom! Har lite små panik, men ah.


Först en bild på mig, som togs i fredags tror jag. Sen en bild som jag tog inne på ouups på strippstången mohaha. Sen på Becka, Malin och Mickis på tunnelbanan. Och sen en bild på det fina vädret i dag!:D

if i could turn back time

Ja, här sitter man och gråter och gråter, har ingen aning om varför. Jag hatar tiden, låter konstigt. Men jag hatar att tiden förändrar så mycket. Varför måste menniskor förändras? Kan dom inte bara vara lika underbara som förut, två av dom som jag kallat bästa kompisar. Man känner sig sviken, samtidigt som man vet att det inte är deras fel. Dom vet nog inte änns om att dom är så jävla annurlunda. Men jag som umgåtts med dom två så mycket, jag som visste allt om dom förut, jag märker det. För nu vet jag ingenting om ingenting! Tänk om jag kunde vrida tillbaka tiden till år 04/05/06 för jag har nog aldrig mått bättre än den tiden. Då var allt som jag ville. Men det gäller att se fram, vissa växer man ifrån, vissa inte. Vissa är inte menade att vara vänner livet ut, och det måste accepteras. Men det känns bara som att varje ny mennsika man lär känna och känner tro för, dom sviker, alla sviker. Tårar!




Okej, nej nu är det kanske dags att visa ett gladare humör? Förlåt, men jag är rätt nere nu. Det har varit en låång jävla dag, men jag har stått ut. Med Mari vid min sida, Rebecka var sjuk. Hände både mycket och lite, men inget speciellt jag vill ta upp helt ärligt, bara massa missförstånd.

Skriver senare .. <3

Shopping

Som jag nämne för ett tag sen så är jag alltså ute efter en snygg vår jacka. Har kollat runt på Asos.com där jag nu för tiden hittar det mesta jag letar efter.



Hittade dåra först en typ Marin blå skit snygg jacka, men jag har redan två sådana jackor, iallfall samma modell. Sen en ur söt sommar klänning, snyggt till ett par pumps och en solbränd hy. Och sen trosorna som har en hemsk modell, ( föredrar alla olika sorters hotpants eller string ) med den där vanliga modellen tycker jag ser så tantig ut. Iallfall så är dom skitsöta och jag gillar den klar röda färgen, sen budskapet " come & play " gör ju det hela mycket sexigare, tar bort tant looken på nått sätt.

i don't have much to give you

Dagen har varit rätt seg faktiskt, inte så konstigt. Eftersom jag verkligen har ont i varje millimeter av hela kroppen. Skulle inte banga på en hel kropps massage nu, någon frivillig? Känns som att jag behöver rätta till mycket, det är ju fan snart sommar, och jag är inte redo för bikini än, verkligen inte. Måste ju börja bygga på en sommar bränna genom att sola solarium, och sedan ny bikini, och absolut lite träning. Allt onyttigt jag äter sätter sig på rumpan, det åker dit direkt liksom flopp så sitter det där. Inte konstigt att Mari går runt och sjunger, "who's that white with a nigga ass? It's Lisa, it' Lisa!" HAHA!

Jag ska fixa en ny header också, eller Anelle ska hjälpa mig med det i morgon.

Men ja, nu ska jag väl sitta här tills klockan nio, för då början top model, sen efter det så är det fråga olle och i kväll är Natacha Peyre en av gästerna. Och sedan är det ju självklart Girls of the playboy manision!:)

Du gör mig besviken

Du gör mig besviken A ..


Tjena! Stannade hemma i dag, pgr av magont och KNÄ ONT. Shit, seriöst mitt knä är dött. Missar ingenting i skolan, förutom franska prov. Men franska kan ta sig! Btw så är det ju knas att jag typ är sjuk, för jag skulle ha träffat Daniel idag. Men kankse åker iväg iallafall, får se. Annars ses vi ju i helgen.

Jag är skithungrig, men vet inte vad jag ska äta. Dessutom orkar jag inte till laga något. Är skit seg!

Förlåt för det lite snabba och oklara inlägget jag skrev i går, hade brottom. Skulle fortsätta se en film jag kollade på och pappa stressa mig som fan att ja skulle stänga av datorn.
Men ska gottgöra er och lägga in bilder från gårdagens skridskor äventyr.


   Tessan&Mari                 Tessan                  Murrekurre!


Rebecka&Tessan         Råcksta! ;/                Mari<3Lisa
 


Jag var ostabilare än vad jag trodde att jag skulle vara på skridskor, så jag satt på den där grejen och Mari körde runt mig istället, mycket roligare! ;)

skridskor åkning

Förlåt, hinner inte skriva nått överdrivet långt inlägg.
Var med skolan och åkte skridskor i dag, skit kul .. fast helvete vad jag trilla på rumpan hela tiden. Har typ gjort illa mitt knä, för jag gjorde en riktigt ordentlig vurpa! Haha! Ska berätta mer om det, och lägga in både filmer och bilder i morgon gott folk.

Åkte till Mari efter skridskoråkningen. Vi hade damp kul, som alltid! Mahaha!
Och när jag kom hem tränade jag lite på låtarna som jag ska sjunga på min audition, mamma hjälpte till.
Har även kollat Gossip girl, GE MIG PENN BADGLEY!!!!!!!!!!!! Som spelar Dan ni vet. Sjukt snygg och bara åhhhhhhhh. Haha damp!

Men skriver i morgon, <3

sunglasses

Sakta men säkert så närmar sig sommaren, om inte annat åtminstonde lite vår sol. Jag och säkert många andra börjar fundera på nya glajjor som kan skydda ögonen mot en stark stråle från åvan!
 
Jag har tre brillor som jag har hittat på Asos.com, det är ett par av min favorit Paris Hilton, ett par av en annan modeikon Nicole Richie och sedan ett par av självaste Victoria Beckham.



 V.S   V.S

 Paris hilton                 Nicole Richie         Victoria Beckham

Kommentera och säg vilken av dom här tre glajjorna som ni går i gång på!

i miss you, said i miss you

Hallojsan alla glada. Ni sura kan dra! Nej jag skoja!
Dagen har faktiskt varit bra, otroligt huh? För jag trodde att bra var ett ord som inte skulle kunna förknippas med rw skolan. Men vi säger såhär, Mari, Rebecka och Elin har gjort dagen bra. Slutade iochförsig 4, men ah. Kom hem runt 6. Danne frågade om ja ville komma till honom, men jag satt på en buss som inte gick in i ekerö änns. Så vi ska nog ta det på onsdag kanske:) Vill träffa dig, miss you! Tog alltså en buss till stenhamra med Rebecka, Malin hoppade även på den vid troxhammar. Så hoppade Rebecka av hos Thomas ( pojkvännen såklart ), och skulle lämna sin ros som hon köpt till honom, helt utan anledning! Är inte kärlek underbar(a)?
Iallafall så var Malin en snällis och följde med mig till stenhamra för att sitta och vänta där på min buss som skulle ta mig heeeeela vägen hem. Vi vänta i typ 25 min, hade tråkigt och var hungriga. Så vi skrapade i hop våra pengar och köpte popcorn och chips! Haha, x'D.
Och ända sedan jag kom hem så har jag suttit här, inte så kul.

I morgon är det frilufts dag.  Jag, Mari, Rebecka och Tessan ska åka skidskor hahahaha, fett kul ju. Var typ tusen år sedan.

 

Oscar och mina ben på svenskan.

Jag och Elin på draman, jag är väldigt utklädd .. tro mig!

Malin i väntan på min buss! Chips och popcorn i högsta hugg! ;)


dagens tillstånd ; bakis, bakis, bakis och ehm ... bakis!

Ja, gårkvällen slutade rätt najs ändå. Eller jag tog en buss vid 4 in till stan, mötte Jossan, Micca, Elin och massa på expresso house på stureplan. Där satt vi ett jävla tag och fika och mös, det kom rätt många man kände igen, som tex Felix. Trevlig att träffa dig igen .. det var ju skit längesen vi sist sågs! Jag åkte iallfall där i från vid åtta typ. Åkte till stenh för att vänta på bussen hem till Mickis. Så då träffade jag bland annat Sassa och Danne en stund. Sen tjugo i tio så åkte jag till Mickis iallfall, eller vi gick direkt till hennes granne och där var det, eller det var meningen att det skulle vara chillkrök men det vart nog lite för mycket för oss alla. Det var iallfall Mickis, Isse, Adam och jag där från början, sen kom Adam2, Fredrik, Calle, Niklas och Hugo dit! :) Det var trevligt, men somsagt lite för mycket dricka för mig kanske. Haha! Men ja, sånt händer. Sov iallfall hos Mickis, och tog en buss vid halv tio någonting. Eller jag skulle ha tagit bussen, men den kom aldrig. Och det spöregna, min mobil funkade inte heller eftersom jag i mitt allt för berusade tillstånd i går knappat in fel pinkod ett antal par gånger. Så jag fick iallfall tillslut lift med turkarna som jobbar på kungsberga grillen HAHA! Men dom var skit trevliga, och bad mig att komma och sommar jobba där i sommar osv. Kanske inte så najs, men det är nära och vafan vem tackar nej till lite extra cash flow? ;)

Det känns inte som om klockan bara är tolv, vafan den här tiden brukar jag ju gå upp som tidigast. Känns som om klockan är minst 4 haha. Aja, ska iallafall slappa hela dagen lång! Skönt som in i helvete haha ..





Dom första två bilderna är från i fredags hemma hos Ida innan vi åkte typ. Och dom tre under är från i går, först en bild på Micca som bestämde sig för att klättra på alla sopptunnor medans vi var ute och rökte, x'D Sen  jag på toaletten på EH och sedan en bild på Isse och Mickis hemma hos Adam i går.

suturday night

Tjabbatjenahallo! Allt bra med er? Själv mår man nästan prima! :) Sov hos Mari igår, och var ute ett tag innan det, träffa lite folk. Men iallfall så åkte jag och Ida hem halv tolv, för Mari skulle städa haha!

Har precis slängt i mig en tallrick ravioli, muuuums .. finns inget godare. Ska iallafall hoppa in i duschen nu, och göra i ordning mig. Ska dra och träffa Jossan, det var på tiden right? ;) Vi ska kanske dra och träffa folk vid expresso house och sen hitta på nått najs. Skulle ha varit med Mickis i dag och så, men hon har inte hört av sig så det blir nog inget:/

Men nej, nu måste jag duscha! Skriver senare .. ha en bra lördag kväll sötnosar!

how come we don't even talk no more, and you don't even call anymore

Allt är så förändrat, och det hatar jag. Jag vill kunna vrida tillbaka tiden för att se vad som kan ha gått så fel. Fast jag är inte säker på om det är något som blivit fel, utan det kanske är meningen att det ska bli såhär. Vi har ju lovat varandra evig vänskap, men det är ödet som bestämmer. Det kanske inte är meningen att vi ska dö hand i hand, så som vi trodde det skulle bli. Hur mycket jag än önskar att det bara kan bli som vanligt, så blir det nog aldrig exakt lika dant som förut. Du har alltid varit nummer ett, genom allt. Du har alltid varit den bästa i mina ögon, och jag har ställt upp för dig. Likaså du för mig. Men det känns inte som om du finns här på samma sätt längre, det är inte dig jag skulle ringa nu om någonting hände. För jag vet inte om du skulle bry dig. Innersinne så vet jag att du och jag är soulmates, men just nu är det som om vi bara är ytliga vänner. 14 år tillsammans, ska det inte bli fler? Vi kan ju inte ge upp nu, eller hur? Vad du än tycker så ska du veta att du har mitt hjärta till100 procent. Jag är besviken, besviken på att varken du eller jag tagit tag i vad som kommit att hända. Det är bådas fel, så vi ska inte skylla på varandra.

Gammal vänskap rostar aldrig, men för stunden är den väldigt repad! Kan vi inte lacka upp den och se om den kan skina som förr?

Jag älskar dig!

fredag i mitt hjärta

Ja, jag älskar fredagar! Vem gör inte liksom? Även fast jag försov mig i morse så har humöret legat på topp ändå. Det är super mega fint väder, så jag sattsade på cg västen. Och det var bra det, för solen skiner som fan och det hade blivit way to worm med fjällis.

Slutar om 20 minuter, och då ska jag Mari och Ida dra hem till Ida. Vi ska träna på mina låtar som jag ska sjunga på min auditon för fryshusets musik gymnasium. Hoppas min röst är på lika bra humör som jag är idag, och att den orkar med några låtar! :) Men eftersom jag nyss fick reda på att Ida hänkat med Malin in till solna för att visa Ooups! Så får väl jag och Mari åka hem till henne först och sedan hoppa på Idas buss. Kråååångel Ida!

Men men, ska nog spendera kvällen med världens mest bästa brudar, så skriver väl kanske senare får se!
Ha en fortsatt bra fredag gott folk! :)


KOMMENTERA MER!

Zlatan har blivit två barns pappa gott folk

image148

Min favoit hunk Zalatan Ibrahimovic blev i dag två barnspappa. Det var i dag runt 8.30 som Zalatan stolt kunde bekräfta att han och Helena Seger fått din andra son, som ska få namnet Vincent. Tdigare har dom ju sonen Maximilian, och om dom fortsätter såhär så kan dom ju snart bilda ett helt nytt fotbollslag med bara en massa mini Zlatan!

Posh24

XoXo Gossip girl

tips på vårjacka?

Ja, det är min fråga. Om någon söt liten kis kan ge mig tips på nån snygg vårjacka. Det börjar ju bli dags för något sånt nu. Fick hem hm's vår katalog i dag, men ärligt så fanns det ingen snygg jacka. Fast däremot massa andra snygga saker, dom rear ut en del kläder. Och jag hittade lite linnen, toppar och smycken. Det är mycket som måste köpas när jag får mina pengar nästa gång. Och jag kommer antagligen inte ha råd med en vårjacka också. Speciellt inte om jag vill ha åtminstonde lite pengar kvar till resten av månaden. Måste inköpa nya jeans, en th tröja att ha på sig på konserten är ju ett måste. Sen även lite smink, och en väska. Så vårjackan får pappa bjuda på.

Kom hem för en stund sedan, hoppade elevensval. Dumma mig, men vem orkar med det? Jag har varit sjukt hungrig hela dagen. Maten vi får i skolan är ju typ helt oacceptabel, sjukt. Så nu håller iallfall mamma på med maten, och jag fick välja mat. Det blir kött, pommes och bearnesås! SÅ jävla gott! Onyttigt jag vet, men seriöst så är jag ingen nyttig person .. så! Men jag lider ingen nöd. Även fast jag inte skulle ha något emot att börja träna något, så har jag aldrig direkt haft problem med min vikt, så jag har inte känt ett behov av att träna. Men ändå så saknar jag känslan av att vara helt slutkörd efter en innebandy träning, för visst känner man sig nyttig och duktig. Och just nu så skulel jag inte ha något emot att loosa några kilon. Haha! Jaja. Ointressant?


image144image145image147  
1. 98:-        2. 74.50:-         3. 98:-
Topparna jag hittade på hm

you can't make me smile

Sitter i skolan, väntar på att Rebeckas lektion ska ta slut. Är super duper mega trött, och skolan gör inte saken bättre. Huvudvärk också, usch.

Förlåt för att jag inte bjuder på en sånt glatt humör, men kanske blir bättre när jag kommer hem och får mat i magen.

I går kväll var det top model, fråga olle och girls of the playboy manision! :) Härlig tv kväll. Fast nu när jag skulle söka bilder på min favorit i top model, Chantal så såg jag vem som vann också. Blir rätt besviken, haha faaan! Men jag ska inte skriva vem för er som fortf vill ha en chans att bli överrskade.




shake it

Just nu håller jag och Anelle på att fixa min design, eller ja det är ju Anelle som fixar men jag som typ säger hur jag vill ha det. Tur att hon finns! :)

Sitter även och skrattar väldigt mycket, det är ju nämligen så att min kära fader nyss har skaffat msn. Och han är så jävla okunnig så det är inte klokt. Iallfall så fick  Daniel adda honom, så dom typ sitter och chattar nu. Och pappa tycker det är göö coolt, haha där fick Daniel ett plus ikanten av daddie iallfall! x'D

Ska snart äta, är skit hungrig. Sen är det top model i kväll, yeejj.

Har inte gjort så mycket i dag, gick upp 11 och sen har jag suttit vid datan och hunnit med att duscha!

image138

Paris och Benji flyttar i hop?

image135image136

Hotellarvtagerskan Paris Hilton och rockkillen Benji Madden spenderar sin dag tillsammans genom att handla möbler på Room Service på Melrose Ave. Kan det vara så att de redan är på väg att flytta ihop?

Som ni antagligen redan visste om så har det varit mycket snack om att Paris dejtar en av tvillingarna Madden. Vilket jag tycker är väldigt roligt eftersom Nicole redan har den andra av dom två. Så får Paris och Benji någongång barn så blir dom kusiner med Nicole's och Joel's lilla flicka Winter Harlow. Hollywood är kanske inte så stort trots allt.

posh24.se

Paris Hilton - bilder och skvaller!

XoXo Gossip girl ;)


Ny design, ny blogg

Nej jag ska inte göra en ny blogg. Men nu när jag hr fått en snyggare och framförallt fräschare design så kan man ju börja fundera över saker som kan göra min blogg lite intressantare. Och liksom inte bara skriva om vad jag har gjort just denna dag. Lite senare idag hade jag tillexempelt tänkt att bjuda på lite kändis skvaller som alltid är kul att läsa om right? Haha.

Jag är liksom hemma i dag med, känner mig verkligen hängig som fan. Men i morgon ska jag möta helvetet igen, dags att bege sig till skolan. Det är viktigt att jag sköter mig nu.
 
image133image134
Ge mig pengar, jag vill shoppa!

långt ifrån klart, men på god väg

designen är som sagt inte klar, men jag kan inte fortsätta mer ikväll . jag behöver min sömn jag också, och klockan har hunnit bli halv tolv ! ojoj, men alla får ha det bra.

/ anelle  , http://weigle.blogg.se

i <3 gossipgirl

Vem älskar liksom inte gg? Så jävla bra.

Har bara slappat i dag, har inte mått så bra. Somnade runt 16 och vaknade till igen vid 18. Så nu kommer jag aldrig kunna somna i kväll ;/ haha.

I kväll ska Anelle kanske fixa en ny deisgn till min blogg så den blir lika snygg som hennes! Nu ska jag dra och se gynning. Förlåt för att jag inte skrivit så mycket, men man orkar inte när man är sjuk!

Pöss!

big brother

När jag vaknade i morse så hade jag feber. Och därför så stannade jag hemma från skolan, och hoppas pöå att det blir bättre tills i morgon. Något jag oroar mig för är min audition den 17/3 för fryshusets musik gymnasium. Jag är orolig över att glömma texten eller att vara FÖR sjuk, så att min röst inte pallar med höga toner eller något liknande. Det är så illa att jag drömmer mardrömmar om det, haha låter skit töntigt jag vet. Men jag vaknar i bland upp och hör bara skratt som ekar i hela mitt huvud, för det värsta vore ju om dom jag ska sjunga för skulle börja ap garva haha! Nä usch, jag måste sansa mig.

Och hörrni, något jag saknar sjukt mycket är Big brother, gör inte ni det? alla intriger och ja, när folk gör bort sig. Jag har ju varit på tre bb finaler och det är ju faktiskt dö kul. Jag har alltid följt programmet. Och jag vill att dom ska göra en ny säsong, men det värkar som om 5:an har lagt bb på hyllan nu. Snyft, för jag saknar härliga personligheter som Jessica som vann 06! För jag minns att jag var så pass beroende av att se vad folket gjorde inne i huset så att jag betalade för att få följa alla live kameror i huset från kanal 5's hemsida. Och så kunde jag sitta antingen en hel dag/kväll/natt. Sjukt ju!



Stabilt? Haha go Jessica!



Anton som kommer in i slutet och bär bort Jessica, JÄVLA SNYGGING!


Så sjukt jävla snygg. När han och Carina nyss pussat varandra första gånger så ställer sig Anton och sjunger "you raise me up" på fyllan. Inlevelse eller vad?

en månad kvar, otroooooooooligt

Glömde ju det viktigaste! Det är ju bara 1 MÅNAD kvar tills th konserten den 3/4. OTROLIGT! Vad snabbt tiden har gått. Snart så får Marreeeeeeee och jag se dom live, Rebecka också så klart! ;D Lycka!

Laaaaaaaaaaaaaaaaaaijsen

Är jätte trött, det är måndag och mer behöver jag inte säga. Hata måndagar typ! Skoldagen var skit seg, och ja .. men jag överlevde. Kom hem vid halv 5, åt och sånt. Sen har jag roat mig vid datan tagit rätt så flummiga bilder och ja, haft kul i camen framför Mari xD. Har man inget bättre för sig så ..

Nu ska jag lämna datan och kolla tv eller duscha istället. Har pratat igenom en del saker med Simon i dag, och det känns så bra måste jag ju bara säga.

Förlåt, trååååååååkigt inlägg, men kan bjuda på lite bildet istället!:D I know you want it!

 
Fjortis bild jaooooooooooo ..... :)



Kolla dom här bilderna, jag har fan lugg? ;o HAHA. Jag har inte klippt så. Utan kan gissa på att det är slitet efter all plattning. Men bra att kunan välja, även fast ha aldrig skulle visa mig såhär ute!


KING stämpel på dig


You don't see me

paris hilton

There's just a empty space

Jag är trött, ja åh så trött jag är. Somsagt så kom ju Marre och Idahoe hit i går, vi kollade tv och käka massvis med godis, och satt och drev med folk på datan. Kul man kan ha huh?

Vi somnade rätt sent, typ halv fem. Eller iallfall jag och Mari, Ida somnade ju först somvanligt haha!
Och sen ringde mamma och väckte mig halv ett i dag, för ja var tvungen att gå ut med voffsingen. Sen bad vi dom köpa med sig mat från grillen påväg hem,? så det vart våran frukost/lunch! Såååååå onyttigt, men även sååååååå gott haha! Och i bland måste det goda få övervinna det onyttiga! :)

Det är en jävligt slapp dag, och jag är super trött. Som om ja festat galet hela veckan, men nej. Min kropp är helt öm som om jag var med och åkte vasaloppet i dag. Sjukt!

Måste ju även fråga, är det någon som är taggad på skola i morgon eller? Det är verkligen INTE jag. Skulle vilja ha mera lov, helst ett lov som är lika långt som livet. Pallar inte skolan, verkligen inte. Men det är ju bara 2½ vecka tills det är påsklov, eller typ 3 veckor. Men det ska man ju lätt kunna klara. Men efter det så är det ju 3 mååååååånader tills sommarlov. Och jävlar vad mycket plugg det kommer bli dom månaderna. Inte lätt asså!

Jag vet att min blogg är rätt så uurtråkig, men jag har liksom aldrig något speciellt att berätta. Men jag lovar att snart börja blogga om mer intressanta saker. Fast samtidigt är det ju svårt att veta vad som uppskattas, så det får ni gjärna tippsa mig om. Och kära "läsare" ni mååååste ju kommentera mer ;)



Minns ni det här? Terese, Ida, Rebecka, Lisa och Mari! Det var ju så det alltid skulle vara.
Bilden är någon jag gjorde typ för aaaaaaas längsedan, typ 04 tror jag. Så bilderna är gamla på våra fejjs. Men jag måste ju erkänna att jag ÄLSKAR Ida på den här bilden, ( I röd klänning ) <3


Lalala

Sista kvällen på lovet då! Ångest? Galet!!!

Har varit hemma i dag, eller kom hem runt 12. Sov hos Mari i går. Mamma och pappa åkte till några kompisar till familj och ska stanna över natten. Så det är FF, haha! Så jag har inte gjort så mycket i dag, A kom hit vid 4 och åkte vid tio typ. Sen hämtade jag Ida och Mari, hemma hos Ida. Och nu sitter vi här och hare najs, käkar chips, godis och popcorn. Och as goda muffins som dom bakat! ;)

Har inte skrivit på hela dagen, förlåt för det. Men jag har inte haft ork. Just nu är allt så förvirrande, så jag vet inte vad.

Men skriver antagligen i morgon, puss

RSS 2.0