You want a piece of me ..

Yes, Britney's nya låt är bra!
Och nu tror ni säkert att jag är värsta fan till Spears. Men nej nej. Asså hon är okej, men inte en idol direkt.

Appropå IDOL. YEEEEESSSSSSSSS, GIRLPOWER!!!! Amanda Jensen & Marie Picasso i final!
Och jag ska dit, fatta vad kul. Me like!

Just nu sitter jag hemma hos Ida, jag sitter vid datan medans Mari och Ida kollar tv. Vi ska kanske senare till en fest i närheten, bror på hur många som kommer! :) Hoppas ni får en trevlig fredag.

HA DÄ GÖTTTTT!!!

keep bleeding love .. (8)

 But I don't care what they say
I'm in love with you
They try to pull me away
But they don't know the truth
My heart's crippled by the vein
That I keep on closing
You cut me open and I

Keep bleeding
Keep, keep bleeding love
I keep bleeding
I keep, keep bleeding love
Keep bleeding
Keep, keep bleeding love
You cut me open 
                                                            

Jag är helt kär i den låten.
Tro det eller ej, men jag var hemma i dag med. Har ingen ork. Usch för skolan. Men jag måste förfan skärpa till mig snart. Men i morgon SKA jag gå, i morgon är det ju ändå fredag. Fan vad skönt. Ska somsagt även in till stan och shoppa, Mari följer med! Antagligen rebecka också. Ska bli mys faktiskt. Vi tre drar alltid in till stan på fredgar. Påbörjar alltid helgen så. En hel dag i stan med tjejerna, kan det bli bättre! Jag trivs verkligen i deras sällskap, Men då får vi inte glömma Ida också såklart. Älsklingar!

Så, vad har jag gjort i dag då ? Jag gick ju upp vid 7 typ, men bestämde mig somsagt för att lata mig en dag till. Men jag gick inte och la mig för det. Eller jo, men jag somnade inte om. Utan jag satte på en film, Ensam Hemma. Ni vet med den lilla killen Kevin som blir kvar glömd hemma när hans familj åker på semester vid jul. Så kommer det tjuvar och han sätter ut massa fällor. Haha seriöst, det finns ingen roligare film. Älskar den! Äkta jul känsla också. Haha så gråter jag alltid när hans mamma kommer hem till honom i slutet, asså fatta vilken lättnad för honom!? Haha woho, lisa goes tönt. Men men, filmen äger iallafall. No matter what!

Det är typ inget bra på tv i kväll heller. Så .. vad gör man? Tråkar gaaaaaalet. Yesbox!
Tänkte även ta och passa på att hylla en bloggskrivare som har blivit en stor insperations källa för mig på bara några dagar! Kenzaas.blogg.se. Grym blogg, värd att läsa. Tjejen är helt enkelt grym, och modeintressrad. Och hur hon skriver om sitt liv intresserar mig väldigt mycket. Hon ska ha en stor stjärna iallafall :) !


håret


            Saknar mitt gamla långa hår, dock löshår. Men ändå. Me like it! :)


leona lewis rocks

Jag har totalt fastnat för Leona Lewis på sista tiden. Älskar hennes röst. Speciellt när hon gör en cover av Darin's låt - Homeless!  


Diamonds is a girls best friend

Var hemma i dag igen, fråga mig inte varför. Jag har inget bra svar egentligen. Förutom att jag känner mig sjuk, typ förkyld och sånt. Men i morgon bär det av till skolan, yes man! Och i dag har jag faktiskt inte gjort någonting, mer än att ha suttit och läst olika bloggar och typ sovit. Jag fick även pengar i dag, så att jag kan shoppa på fredag. Känns bra att få köpa in lite nya outfits och smink m.m !

Läste en blogg i dag, om en tjej som är tillsammans med en kille. Dom verkar trivas tillsammans osv. Men hon är alltså 15 år och ska gifta sig med honom, typ om nån månad!? Jag visste inte änns att man fick gifta sig vid en sån ung ålder! Får man det? Haha tänk vad mycket man inte vet om. Jag tänker inte kritisera henne på något sätt, men jag själv skulle aldrig klara att vara gift med samma person redan från så tidig ålder. Fast jag vill gifta mig, det vill jag. Men inte nu. Först ska jag leva livet och bara njuta. Mohaha. Men ändå, tänk er en sån där helt underbart fin ring. Med diamanter.

Vid åtta ska jag se bonde söker fru. Har blivit ett favorit program. Hihi, kan ju inte motstå Karl-Petter's charm. Han är så jävla gullig av sig, fast om man tänker efter så är han ju inte skit söt. Eller jo .. det är han. Vi har ju en slags koppling till varandra, eftersom han är bonde. Och det är väl jag med. Eller nej nej, jag har ingen jävla bondgård och skit. Eller jo .. eller nej. Bara nästan! HAHA. Nej men när jag säger bonde, menar jag mer att jag bor på landet. No civilisation.
En kul grej är att både Karl-Petter och Danny ska vara med i årets Let's Dance. Ganska kul faktiskt, jag vet ju redan att Danny med all säkerhet kan dansa. Blir väl säkert en till idol som vinner hela skiten, precis som Månsaaaan ;)
Men Karl-Petter? Kan inte på något sätt tänka mig att han ska vara bra på det, fast vem vet?
Nej nu ska jag dra och koka en kopp te och sedan sätta mig och kolla på Bonde söker fru, sen är det Top Model! Jag hatar att Greys Anathomy och Top Model är samma tid. Kill me! 

DANNY kallepettaaa
hetingen & .. ehm grispojken
That's mah boys! ;D


you go girl ..

jag är besviken, men jag förstår.
Med alla dessa jävla fotografer och journalister springandes efter sig, och att hamna i fel umgänge. Varje situation hon har hamnat i har hon valt själv, och jag erkänner att jag i bland inte tycker att hon valt det rätta. Men det är svårt. Hon har gjort fel, men det gör folk dagligen så varför får just hon skit för det? Att gå ut och festa efter man har fött barn och vilja vara ung igen och leva livet ett tag, det gör väl alla mammor nån gång? Visst Brittan har gjort det överdrivet mycket, men hon har ju en barnvakt som hon är nöjd med och som barnen tycker om. Så han kan lägga ansvaret på den personen över natten. Alla misstag hon har gjort, har alla nog gjort någon gång. Kanske inte exakt samma, men något liknande. Men hon får skit för det för att hon är känd, bara för att alla vet vem hon är. Varje dag fotograferas hon när hon gör "misstag" men inte när hon gör något rätt. Det är bara allt fel hon gör som hamnar i tidningen. Självklart så är det roligare att läsa. Men vi alla går på allt som står också, tyvär. Även jag. Men jag har lärt mig att fatta en egen uppfattning. Och Britney har legat på minus även hos mig, även jag har varit sjukt trött på att läsa allt skit om henne i tidningen. Men nu ligger hon på plus, hon är på väg tillbaka. We miss you Britt. Kom igen, låt henne vara.

söt britney ---- > värre britney --- > söt britney

She's back.

lisa är lat ..

.. yes I'am!
Hann komma till bromma och vända i morse. Mådde faktiskt inge bra, ganska stressad och allmänt övertrött. Orkar ingenting. Och lat som ja är så åkte ja självklart hem. Fast ja åkte inte hem och sov, jag kollad på tv tills mamma kom med ett förslag. Att jag skulle rensa igenom hela mitt rum, alltså typ storstäda. Så skulle hon baka mina favorit bullar och några kakor som ja älskade när ja var liten, min mamma är en äkta housewife haha. Men vem tackar nej till bullar and stuff like that? Inte jag! Så jag städade rummet. Det gick snabbt, eftersom ja började i går.

Sen resten av dagen har ja tillbringat framför datan. Har läst igenom nästan HELA "kenzaas" blogg. Vet inte hur hon stavas. Men den var väldigt underhållande, och ja tycker om att läsa om andras liv och vardag så det var kul. En annan blogg jag följer är såklart "blondinbella". Haha, typ ett måste? Eller? Jag vet att många har väldigt blandade åsikter om det där, men men. Jag tycker det är underhållande somsagt.

I morgon får mamma äntligen sin försenade lön, så på torsdag ska ja ge mig in till staden och shoppa lite smått och gott. Nytt smink, nån tröja, och sen clips så att ja kan fästa mina extensions. Jag hade hårförlängning förut, men det var med lim. Och ett tips ; DET SUGER! Tycker jag iallafall. Det trillar av 24/7 och sliter somfan på håret. Därför så har jag bestämt mig för att köpa clips.

I kväll är det tv-tisdag d.v.s 20.00 Ugly Betty, 21.00 Desperate Housewifes. Me love.
pussis


bästavän & julmarknad

grönalunds julmarknad, nej ja kan nog inte direkt kalla det julmarknad! Det kändes som vanliga grönan, fast det var jul pyntat överallt. Men det var mys, att bara gå runt där och känna doften av rostade mandlar. Jul känsla. Och när jag och josefine åkte förbi NK's skyltfönster, fyfan vad härlig känsla. Verkligen jul, jag älskar det.
Men det var en mysig söndag. Även fast vi missade bussen hem, så vi fick vänta yttligare en timme. Bara jag och Joss som lyckas med sånt. suck!

Gårdagen, vad väl sådär. Åkte runt lite, men fastnade inte nån längre tid. Det slutade med att jag Josefine, Alexandra och Linnea åkte till bromma och käka på donken, fetton! Och sen den så gudomligt snygga killen på bussen på vägen hem, kill me.

nattinatti.

i'm going to kick he's as!

Nått jag fastnat totalt på under den senaste tiden är att cheka in as söta videos på bääjbys! I LOVE IT! Jag vet en rad olika filmer som gör en på bra humör, haha. Men den här måste ni verkligen se.
En mamma frågar sin tre-åriga dotter vad hon skulle göra om det kom in ett monster i hennes rum. Och ja svaret är ganska förvånande. Men fyfan vad sött.


två verisioner av 1408? Daniel ut ur idol !?

först, tack för en mysig kväll gott folk, ( Ni vet vilka ni är ).
Efter skolan så åkte jag Mari och Rebecka till stan, jag mötte först pappa i fridhelmsplan och köpte min jacka. As mys, slipper man frysa liksom. Efter det tog jag tunnelbanan till centralen och mötte M&R. Vi kollade runt lite, sen efter det åkte vi till solkungen och solade. Ganska skönt faktiskt, man somnar ju nästan.
Sen åkte vi hem, jag åt och sånt.
Vid 7 tog jag en buss till mari, en buss som även josefine satt på. Älskling!
Vi köpte godis och började våran chill kväll.
Och nu till det som stör mig något otroligt mycket. Vi skulle kolla på filmen 1408, som jag sätt på bio för typ 2 veckor sedan. Och det var inte samma slut på filmen som det var på bio!? Det suger, haha. Jag ville att han skulle överleva, det slutet var bäst. Nån som vet något om att det finns två verisioner av den filmen? Jag vart besviken. Men något som gjorde mig ännu mera besviken var att Daniel Karlsson fick lämna idol? HALLÅ? Sverige vakna vafan, sånt där gör mig så jävla lack. För det handlar egentligen bara om hur jävla lata vi bleka feta svenskar är! Inte änns kunna lyfta luren och ringa. Orsaken till att han åkte var ju samma som med, Ola, Christoffer och dom. Att vi (folket) helt enkelt tar förgivet att alla andra röstar på just den artisten så man röstar inte, för man tror att den får röster iallafall. Och vi har gjort det misstaget innan, så varför lär vi oss inte? Åhh, jag blir så jävla sur. IDOL!
Fast jag är glad över att Marie Picasso är kvar, nästa gång MÅSTE/SKA Andreas ut. Så det blir Amanda och Marie i final, kan inte bli annat än Hallelulja Moment!
Ska jag nog ta och sussa kudde snart asså, jag är väldigt trött. I morgon bär det av in till staden, väldigt tidigt, för tidigt typ? haha.

sov gott.
Ett Picasso fan.

tandläkarskräck?

vilka är rädda för att gå till tandläkaren?

Jag kan nog inte säga att jag är rädd, men jag tycker uppenbarligen att det är ganska otäckt. Jag är inte en av dom som tycker om när folk petar runt i min mun med massa metall saker. Det som även är mindre mysigt är när det börjar blöda, så det smakar blod i hela munnen. Och när dom borrar så att det ilar som in i helvete. Och sen när dom böjer sig ner över äns ansikte, så att dom är typ 2 cm i från. Så börjar dom snacka, typ " ah du måste borsta mer där " och blabla. Visst, tack för rådet. Men det värsta är att deras andedräkt luktar som jag vet inte vad, dom som är tandläkare vet väl vad munskölj är eller nått liknande. Och att deras förbannade plasthandskar som smakar crap gör nog inte saken bättre, fast bättre med handskar än med bara händer. Kalla mig petig, men nej tandläkar besöken är inte något som ligger på plus för min del i allafall. That's it! Fast visst, undra hur sveriges befolkning skulle se ut i munnen om inte tandläkare fanns. Okej, jag ger med mig. Det är både plus och minus med "tand-doktorn" ! :)

puss

byebye laijsaa.blogg.se

back on track.
nu har jag bestämt mig för att börja skriva igen, behöver få ut känslor. detta är ett utmärkt sätt.
jag tyckte själv att min förra blogg, laijsaa.blogg.se var för rörig helt enkelt. så jag tog tag i saken och skapade en ny blogg, bra va? haha. så nu kan alla få fortsätta att läsa om mina upp och nedgångar.

RSS 2.0