för det regnar i stockholm i dag

Fyfan vilket jävla väder det är idag. Eller i morse var det rätt okej väder, vid lunch så var det till och med sol. Men sen när vi är påväg till gympa lektionen (utomhus) så börjar det plötsligt att ösa ner.  Jag var med i början av lektionen, men sen banga jag. Det började typ hagla, så lektionen slutade efter typ 10 min. Så vi fick gå tillbaka i spöregnet. Nu är mina vita tygskor så gott som förstörda, slänga efter typ 3 veckor? Ja! Pågrund av det svenska jävla bajs vädret!! Nu är jag lite sur haha.

Så snart har vi SK, vi ska bara kolla på film i dramasalen. Så man kan lägga sig på golvet med massa kuddar och bara sova, eller ja, kolla på filmen. Den är rätt bra! Men sen vill jag bara hem, till en varm säng, god mat (är hungrig) och sedan desperate housewifes :D

Stressig vecka

Senast i går trodde jag att veckan skulle bli lugn, och att inte alls mycket saker skulle hända. Men insér nu att jag har en del att ta tag i och göra. I morgon är det pengar som gäller, och oj vad man har längtat efter att få lite cash! Även fast 1050 inte räcker en centimeter på min "vad jag behöver skala" haha.
Sen på onsdag ska jag in till stan och möta Kissie för biljetter. Måste även prata med Daniel om biljetterna, men just nu värkar han vara suris och skriver bara "snopp på dig!", för att jag inte vill sätta på web. Haha!
Aja onsdag = biljettköp, sen även lite nytt smink måste köpas. Ska även lämna in en historia på engelska, till min engelska lärare tills på onsdag, och jag har inte änns börjat. Jag sjuter upp allt till dagen innan, eller samma dag .. fy! Men onsdag innebär ju också att Jonas kommer hem. Najs onsdag helt enkelt! Sen till Torsdagen, som nog är den dagen jag har mest saker att göra. Först ska jag redovisa en powerpoint om min favoritfilm på engelska. Sen ska jag och våran ibland så sjukt jobbiga SYV åka till Hässelby gymn för att prata om skolan och blabla. Direkt efter det måste jag sjynda mig till Stora blå, frisören. Ska då kolla viken nyans på mitt hår jag har, så att Sanna sedan kan beställa samma nyans på löshåret. Missade förra tiden, som var i lördags! Efter det har jag brottom, har beställt tid hos någon Carina som tydligen fixar naglar och sånt. Efter kl 19 så ska jag vara där. Det kommer gå på 600. Jag trodde bara 450, så mamma får ta och betala dom resterande 150 kr!:P Haha!
Sen på fredag så har jag NO plans, haha illa. Den dagen borde vara den jag har mest saker inbokat på haha. Hoppas på att få träffa Jonas iallafall. Blir väl chill med några kompisar, om jag känner mig och dom rätt haha!

Oj, långt inlägg, utan något alls stycke haha! Skit samma, ska resa mig från datan nu. Duktigt av mig! Puss


Snart lång hårig igen, najs!

söndag

Söndags ångest, alltid. Usch! Plus att vädret är förjävligt också.
Jag har ont i huvudet, och är bara allmänt jätte trött. Men jag mår som förtjänat.

Gårkvällen vart lyckad tycker jag. God middag, lite shotande, och mycket dans haha. Fick nog lite för många drinkar i mig, och Mari fick väl lite för lite, och Ida typ lagom? Men jag hatar verkligen att dricka sprit, gillar inte fyllan man får av det. Då går öl och cider mycket bättre.

Vi tog iallafall massvis med bilder, med Idas kamera. Men hennes data är pajj, så hon kan inte lägga in dom. Så jag lägger upp dom på bloggen, den dagen hon nu kan lägga in bilder haha. Tog lite med min mobil, men kvalitén på dom bilderna är sämst. Har egentligen bara en bild som man ser vad bilden änns föreställer, det är på mig och Mari. Lägger in den, så får ni se.

I morgon är det måndag alltså, usch. Alltid lika jobbigt i början av veckan. Men det är inte lång tid kvar tills jag slutar nian och man kan välkomna sommarlovet, fy i helvete vad jag läääääääängtar till 2 månader ledigt. Så sjukt skönt!

Aja, hoppas denna skol vecka går snabbt. På onsdag kommer iallafall Jonas hem från USA, något att se fram emot iallafall. Det ända som händer på hela veckan typ. Eller nej, på Tisdag får jag ju iofs money, ska försöka fixa naglarna någon dag i veckan också. På onsdag ska även jag Mari och Ida in till stan och möta upp Kissie, ska köpa biljetter av henne. Måste prata med the famous Daniel Puunkt också, för han ska jag köpa av. Okej, förutom skolarbeten så blir veckan ganska händelserik iallafall. Men ändå så längtar jag till helgen, vill ha ledigt nuuuu! Haha!

image220

You're amazing!


let me break the ice

Nu har jag duschat, och snackat med Mari. Ska ta en buss som går 23 minuter över, har lite brådis. Sitter här med blött hår och inte alls påklädd. Ska ha en tub topp och ett par jeans, ni får se sen. Tar bilder under kvällen!

Fan det är ju as kallt ute, plus regn. Blä! Vädret får en otaggad, iallafall mig. Funderar på att kasta på mig min fjällis nu till kvällen, haha nu såhär mitt i månaden maj hahaha. Men kom på att den är hemma hos Mickis :( Haha.

Aja, skriver kanske senare! <3 Ha en bra kväll!

i won't cry for you

Ny vaken, yes. Mamma sover, hon har jobbat natt. Och pappa har åkt i väg till en kompis för att hjälpa honom att mecka eller nått sånt haha.
Ursäkta för gårdagens inlägg, men kände bara att allt rann över, det vart för mycket. Så känner väl alla? Men det är bättre nu. Jag är taggad in för kvällen, vi ska fira min älskade Ida!:) Ända problemet är att jag inte har en aning om vad jag ska ha på mig. Ville köpa nån fin klänning eller nått till kvällen, men inte så lätt när man är helt jävla as pank! Aja!

Lär komma upp bilder och filmer från kvällen, i morgon.

Men nu ska jag nog käka lite frulle, om jag orkar. Sen typ ringa Mari.

Pusselipuss!

När vänder oturen?

Nu måste jag skriva av mig lite.

Den här månaden har nog varit den värsta perioden i mitt liv. Även fast det funnits stunder då jag mått kanon, så har det varit fler stunder då jag aldrig mått sämre. Det började den 26 april, när min hund dog. Den natten, det går inte att beskriva med ord. Men jag har aldrig gråtigt så mycket och sen den natten har jag varit helt tom. På valbrog fick jag reda på att min såkallade bästa vän, svikit mig på det värsta tänk bara sätt man kan svika någon på. Det hade kunna varit värre, men det räckte för att jag skulle tappa all pålitligthet för henne. Jag kan inte lita på henne längre. Det känns förjävla illa, och jag har gråtigt mycket över att det aldrig kommer bli samma sak mellan mig och henne igen, aldrig samma relation .. aldrig! Jag har känt henne hela mitt liv, jag var med när hon föddes. Men nu känner jag henne knappt! Och förut kunde jag berätta allt för henne, men nu säger vi inte ett ord till varandra. Jag vet att även hon kan känna sig sviken, men jag kommer aldrig sjunka lika lågt som hon gjorde. Aldrig!
Sen problemen inom familjen. Vi kom mycket närmare varandra efter att Trams (hunden) dog. För vi har aldrig förlorat något så dyrbart förut. Nu har vi bara varandra, vilket har gjort våran relation starkade. Men jag och pappa, vi har våra bråk. Han stör sig på att jag är en typisk tonåring, och jag stör mig på att han är så typiskt vuxen. Vi säger alltid dumma saker till varandra, som man senare ångrar och ber om ursäkt för. Men nu har han gått över gränsen, även fast han inte menade det han sa i dag så kommer jag aldrig glömma det. Det gjorde så fruktansvärt ont att höra sin egen pappa säga så. Han ber om ursäkt. Och jag vet att han bara sa så i stundens hetta när han var sur. Jag förlåter honom, för han är faktiskt världens bästa. Men jag kommer ändå alltid minnas .. för det gör så ont.

Inte änns mina närmsta vänner vet hur jag mår nu. Jag tror jag är jävligt bra på att inte visa något utåt, jag kan skratta ändå. Men det är för att dom gör mig så jävla lycklig. Och jag vill inte lägga mina problem på dom. Även fast jag ibland borde. Dom får ta itu med kill problemen från min sida, allt annat stannar inom mig. Det är inte rättvist att ge dom bekymmer, som egentligen är mina. Det är dom inte värda! Dom är värda guld i mina ögon. Mari, Ida och Rebecka! Dom ända personerna jag litar fullt ut på. Dom ända jag vet som inte kommer förändras som vissa andra gjort. Vi kommer alltid ha samma stakra relation till varandra. Och om inte, så dör jag.

Jag skrev detta för att jag verkligen behövde skriva av mig. Jag skiter i vilka som bryr sig och vilka som läser eller inte. Jag har bloggen för att jag vill, inte för någon annans skull.

Nu ska jag äta middag, sitta där och fejk le så att jag sedan kan åka här i från ... och slippa alla problem bara för en stund.

haha


segt

Jag gick inte till skolan i dag. Anledning : "Hej jag heter Lisa, jag är otroligt lat och ORKADE inte med skolan i dag" :) Jag är skoltrött, och det är jag inte ensam om.

Låg och kolla på vakna med the voice till kl 9, sen somna jag. Och sov tills NU! Haha, fyfan vad lat jag är. Men ack så skönt det var. Fast ärligt så blir man typ segare av att sova länge än att gå upp tidigt haha.

Dagens planer:
Ska nu göra mig en smörgås och äta lite "frukost"
Har tid hos frisören kl 6
Ska sedan träffa lite vänner

jag tänker på dig

Fyfan vilken jävla seg dag, helt sjukt. Ville bara hemhemhem, till min säng. Men jag klarade mig igenom hela dagen, ända tills fyra. Bra Lisa! I dag blev jag och Mari filmade, för en reklam grej för bris. Fick svara på lite frågor om kärlek, killar och sånt. Kommer sändas fredagar när postkodlotteriet sänds. Checka in det!;)

Åkte hem direkt efter skolan, la mig direkt i sängen. Hade för jävla ont i magen, har haft det hela dagen ..
Sen har jag ätit lite och sånt. Kollat lite på tv och sen suttit här.
I morgon är det fredag, jag är glad. Ska nog in till stan efter skolan, fast jag har no money (får på tisdag). Sen klockan sex så har jag tid på stora blå (frisör salong). Sanna som ska fixa min hårförlängning vill att jag ska komma dit i morgon och kolla vilken nyans/färg på håret jag har, så att hon kan beställa samma färg på löshåret. Sen efter det så drar jag nog ut ett tag. Blir inge krök eller nått, för det blir det på lördag istället. Vi ska fira Ida Maria Bimer!:D Hon fyller 15 år i dag, men det är på lördag ska vi fira henne. NAJS!







En video från förra helgen, (en jävligt lyckad helg). Jag och Martin, lite fulla. Ska leka jackass och hoppa in i buskarna. Men Mari är så seg på att filma det, hon filmar sig själv och sina tuttar istället haha. Så precis när vi hoppar så stängs kameran av. Najsigt!


sometimes we wish for the better

Det var ett tag sen, ber om ursäkt för det. Ber även om ursäkt för att min blogg nog inte bara är Sveriges utan jordens tråkigaste blogg just nu. Inget kul att läsa, inga roliga bilder. Ingen engagerad Lisa!

Livet för tillfället är rätt okej, tack vare familj och vänner så överlever man allt. Jag lovar, allt!

Men just nu är det runt 2 veckor kvar, eller två seriösa veckor kvar i skolan. Asså shit, jag är lycklig. Den 5te är det bal, och den 12te avslutnings cermoni. Haha ni vet sådana där typ "klänningar" som ungdomar i USA har när dom slutar skolan, typ blåa, med knasiga hattar till haha. Sådana ska vi ha i min skola med, eftersom vi är en engelsk skola. Ska faktiskt bli riktigt jävla najs eftersom jag alltid har viljat gå på high shool, hihi.
Men iallfall så är dom kommande veckorna bara najsnajsnajs. Den 20onde så får jag pengar, ska då fixa mina naglar. Förlänga med gelé, fransk manikyr. Den 21 så kommer Jonas hem från USA ...
Den 31sta så ska jag fixa håret, sätta i exstenisons. Och på kvällen äre fekka summer party! :)

Nog om det ... livet leker just nu. Även fast man mister några som betyder väldigt mycket, så kan man gå vidare .. om man vill.



image219

Jag tänker fortfarande på dig, nästan hela tiden. Åtminstonde varje dag. Saknade är stor, saknaden är oändlig. Tårar man fäller, tårar man alltid kommer att fälla. För den bästa hund som någonsin existerat på denna jord, i detta universum. Kom tillbaka min prins ..

you're nothing but a lie



Videon måste ses. Molly Sandén och Eric Saade som sjunger "Du är musiken i mig". Dom gör det bra, men inte bara det. Uan Eric är sjukt snygg ju, kolla hur killen ser ut? Jag får hjärtattack, ring 112!!! Han är med i pojkbandet What's up! som är rätt nya, men det går bra för dom. Lite westlife stuk typ haha.




Måste rappa på lite, desperate housewifes början snart. Ska tydligen vara jävligt intressant program i kväll, typ värsta tornadon kommer till staden. Läbbans!

Skoldagen var rätt okej, jag blir på bra humör pgr av vädret. Annars så är livet inte riktigt toppen just nu, väntar på bättre tider. Jag är ofta på rätt dåligt humör nu för tiden, och det brukar jag väl ändå inte vara. Vet inte vad jag ska skriva, känner mig rätt tom liksom .. sorry! Får hoppas att jag bjuder på bätte humör i morgon!

I <3 Mamma


kan man ge tillbaka sitt liv till gud om man inte längre vill ha det?

Fan vad livet kan vara orättvist och framförallt hårt och väldigt sårande. Jag är tacksam för det liv jag har, men när två av dom som tidigare gjort mitt liv värt att leva plötsligt är borta så önskar man att det var öppetköpt och att man kunde lämna tillbaka sitt för stunden så urkassa liv. Min älskade hund och min bästa kompis, två stycken som inte längre finns i mitt liv. En av dom har jag valt att lämna, det var mitt eget beslut .. för meningen "jag litar på dig" kommer aldrig komma från min mun menat till henne iegn. Men den andra var det inte jatg som lämna, han lämnade oss, det var det ingen som ville. Men gud hade tröttnat på att hans finaste ängel inte längre fanns där uppe med honom. Men det är inte föränns det dyker upp saker som svek och en död hund som man verkligen inser att ingenting varar för evigt. Jag blir besviken på ödet's beslut om hur mitt liv ser ut just nu. Men jag måste leva vidare, och bygga upp minnen med nya vänner och så småningom en ny hund. Det är svårt och det gör ont, det gör verkligen ont inom mig. Men utan min familj och mina vänner, så hade jag inte klarat den här ronden i mitt liv.

Det är problem som dom där som har varit anledningen till att jag inte skrivit på ett tag. I går var det en vecka sen min baby lämnade oss, en helt vecka utan honom i mitt liv. Det är tomt, helt galet tomt. Men man vänjer sig, inte nu, inte i morgon .. men någongång .. i framtiden. Han finns här hos oss, det gör han .. hans ande vandrar vidare. Det finns saker som tyder på det. Vi har en katt, som är gravid just nu .. väntar kattungar till mitten av sommaren kanske. Hon är iallafall den där tjuriga typen, eller just nu iallfall när hon är gravid. Inte mot oss människor, men Trams (hunden) kunde hon vara en riktig bitch emot, hon fräste och håret reste sig på ryggen så fort han kom i närheten. Men oss männsikor gör hon ingenting emot, hon blir tvärtom mycker mera kelig. Det var här om kvällen, runt nio tiden som min mamma skulle gå in till köket. Katten stog vid matskålarna och trodde som vanligt att hon skulle få mat. Inget ovanligt med det. Men när hon helt plötsligt började fräsa och håret reste sig, då förstog mamma att det inte bara var hon och katten i rummet, utan även våran Trams. Eftersom katten någon sekund efter det gick och strök sig mot min mammas ben och var kelig som aldrig förr.
Jag kan gå igenom huset och bakom mig höra ljudet av tassar mot trägolvet. Det är jag så van att höra, så det är nog bara i mitt huvud. Men han finns här med oss, det gör han.

Har den senaste veckan spenderat mycket tid med Ida, men framförallt min älskade vän Mikaela. Mari har vait i falun på innebandy cup, så henne får jag inte se föränns i morgon. Och Rebecka har haft strul med pojkvännen, så henne har man inte heller sätt så mycket av, får även träffa henne i morgon.
Skola igen då, det ser jag inte fram emot, jag vill ha lov nu. Men men .. kämpa på Lisa!

<3

RSS 2.0