2000 - 2008 älskling

image218


Natten till den 26/4 dog min hund, min allra bästa vän. Han blev bara åtta år, min lilla älskling. Jag hoppas att han har det bra nu, var han nu hamnade, på ett fint ställe kan jag gissa. För det var han värd, han var värd allt. Alla tänker bara att det var en hund. Men han var inte bara våran hund, han var en familjemedlem precis som jag, mamma, pappa och min bror. Det är en sådan enorm tomhet och saknad, ingenting kommer någonsin bli sig likt. Vart man än går i huset så passerar man alltid en plats som påminner om Trams, en plats där han ofta låg, en plats där hans leksaker alltid hamnade på. Allting innehåller ett minne av honom, bara fina minnen. Jag skulle kunna göra vad som helst för att få tillbaka honom, vad som helst. Jag tycker inte om att kliva in genom dörren längre, inte när min älskling inte kommer springa fram och vifta på svansen och pussa mig med den där långa tungan som alltid väckte mig varje morgon. Jag gillar inte att gå ut längre, inte när jag inte kommer kunna leka med min Trams längre. Ingen hund som står och ber med sina söta hundögon om att man ska kasta hans jävla bollar som man kunde irritera sig så grymt mycket på. Men nu skulle jag kunna stå i flera år och kasta bollar och pinnar åt honom, bara han kom tillbaka. Jag vill känna hans lena päls och blöta nos mot min hud igen, jag vill känna hans närhet. I mina ögon så var han vackrast i världen, och så jävla speciell. Det finns ingenting som kan ersätta honom. I mitt huvud så hör jag ljudet av hans tassar när han går på trägolvet, då rymms jag av en otrolig lycka, men bara någon sekund efter så kommer jag på att han inte finns längre, han kommer aldrig mer komma tillbaka. Jag har nog inte insätt det ännu, inte helt. För jag kan bara inte förstå att han är borta för alltid, att jag aldrig mer i hela mitt liv kommer få se honom igen, aldrig mer. Det känns helt sjukt, helt stört .. hur kan han bara försvinna? Det är så jävla orättvist, han var värd ett längre liv. Nästa gång jag hör hans tassar mot golvet, påväg emot mig, så önskar jag att när jag vänder på huvudet, så ska han stå där också. Jag vill inte bara se en tom korridår, jag vill se honom gå där emot mig. Sättet han lägger huvudet på, lite på sniskan när man säger " Ska vi leka med bollen, vart är bollen Trams?" och sättet han lägger sig på en i sängen och gosar in sig med huvudet under halsen, jag kommer aldrig mer få uppleva det. Jag tror nog att jag aldrig har gråtigt så mycket som den natten han försvann, den sista gången jag skulle få höra han andas och se han lycklig. Den natten kommer vara ett minne för livet, när han tog sina sista andetag, så fanns vi där med honom. Det var skönt att få vara med, skönt att kunna säga adjö. Nu har vi begravt honom på en plats nära oss, så att vi kan gå till graven och prata med honom. För han hör oss det gör han. Han finns här hos oss, han finns i våran närhet psykiskt men inte fysiskt. Han vet att vi saknar honom, det vet han .. för vad blir Trams baklänges? Jo, Smart!


 Du finns i våra hjärtan och vi kommer alltid minnas dig som den bästa. Det gör ont, men vi måste leva vidare nu, utan dig älskling. Vad som än händer så glömmer vi dig inte, du finns här. Inget kan skilja oss åt, inte änns döden. Vila i frid min prins.



borde kanske starta en blogg som bara handlar om Björn .. ?

.. efter som att jag i stortsätt nu bara skrive om Björn hahahah .. förlåt (a) Men hoppas dom flesta uppskattar det!



Den är dö skön denna video .. haha när han härmar dynamit harry, as likt!!! :P

i wish i didn't have to wonder just what you are doing now

I morgon är det fredag, lala jag är lycklig! :) Blir nog en rätt så lyckad helg, först typ krök på fredag och sen stockholm by night (sbn) på lördag! Najsigt värre jöö!

Var en rätt så lång dag i dag, eller jag och Mari gick runt 3, för vi hade inget att göra på studieverkstan. Jag gjorde nån svenska uppgift bara. Så jag kom hem runt halv fem typ, åkte med till konsum med Mammsen och Pappsen .. köpte goood middag hihi. Och så fick jag frida tidningen (HAHA), Det var två affischer på Björn, en på Th och en på Zac Efron .. liksom heej älsklingar! Usch jag låter som en äkta jävla nördig nörd haha.

Men men, jag kan inte få nog av Björn G .. så här ska visa er mitt favvo klipp med han just nu.


Det är rätt gammalt, man ser ju att det var ett tag sen. Men han är så jäääävla skön haha.
"Tjaa stumpan, kom och sätt dig här så ska jag berätta en saaaaga föööreeejjjjj!! ;)

nationella avklarat

Jag vet ärligt inte hur det gick, typ medel .. Jag haaaaaaaaaaatar matte! :)

Vet inte vad vi har för lektion nu, typ bild kankse? Blir en lång dag, slutar 4 liksom. Och ska ha syslöjd, som jag hatar.. så långtråkigt usch! Sen även studie verksdag, plugga matte eller nått annat tråk. Usch, bläääää .... nu fick jag genast en lite sämre dag haha. Fast behöver väl bara gå ut, så blir humöret på topp igen, i love the väääder!:) ( Uppdatering, nu smsa Elin och sa att vi kanske får dra hemn, shit .. asså jag börjar gråta av glädje ifall det stämmer haha:D:D)

Trodde vi skulle dra ut nu, för Rebecka tjatade om det. Men nu placerade även hon sin rumpa här framför en data i bibloteket precis som jag och Mari hehe.

mitten av veckan

image210
damn

Ah halva veckan har gått och halva veckan är kvar. Går snabbt. I morgon är det torsdag, och jag har Nationella prov i matte, känns förjäääääävligt ska ni veta .. usch fyfan. Matte har aldrig varit mitt starka ämne, och sen när vissa säger att det är sommar skola som gäller om man får ig. Vafan, usch! Bye bye sommarlov säger jag bara.
 Det är jävligt stressigt nu, jag har mycket att ta igen i skolan och det känns verkligen inte bra. Borde egentligen spendera mina helger hemma och plugga och göra ogjorda läxer, men vafan jag skulle aldrig i mitt liv klara av att spendera en hel helg till det. Även fast det gäller min framtid. Fan att jag har en sådan cp inställning. Samtidigt som jag vet att jag borde ta tag i allt så sjuter jag bara fram det och tänker att det ordnar sig, visst tjena det är bra att jag är posetiv, men det kommer jag nog inte vara när jag måste gå på sommarskola och IV!!!! Bajs..

Tur att en viss Björn Gustafsson finns och kan göra mig lite lyckligare, och om inte Björn så har vi ju Bill! Härliga grabbar, i love it. Haha jag är rå singel och går och kärar ner mig i kändisar, dvs killar jag aldrig kommer få ........ pinsamt Lisa! Men det är inte mitt fel att världens har brist på killar, iallafall där jag bor.
Aja påtal om Björn, så ska vi snaaaaart beställa biljetter till showen den 2 oktober. Känns jävligt najs, nått att se fram emot haha.

Men nu måste jag rappa på lite, top model börjar om 4 min. Hur kommer det sig att jag alltid tar tag i bloggandet i slutet? När jag har så jävla kort tid på mig .. fan haha. Sen är det btw sex and the city i kväll också, lyyycka! Längtar tills filmen kommer ut:D Mohaha ..

pöss på er!

måndag

Hatar måndagar, veckans segaste dag i guess. Men somsagt, vädret gör mig och nog många andra på så jävla mycket bättre humör. Har varit skit fint väder hela dagen, tack gud:)!
Åkte till drottningholm i morse med mina favvo brudar, Rebecka, Mari och Elin! Vi gick runt i parken och bestämde hur vi skulle gå och vad vi skulle prata om när vi den 5 maj ska ta med några åttor dit på en rundtur! Det är ett svenska arbete vi har, och vi valde drottningholm. Alltid mysigt att gå runt där, speciellt om det är så fint väder som i dag. Vi såg även prinsen :D Eller han satt i hans bil!
Sen efter vi hade gått runt i hela parken så satte vi och picknicka vid vattnet och bara prata skit, vart väl mest massa skvaller om helgen.
Sen drog vi oss i väg till skolan. Rätt skön skoldag, fast jag är väldans trött nu. Solen tar på krafterna tror jag, för fyfasen vad den lyser! Men jag klagar inte, inte alls:D MERA SOL!

Och kvällen har gått på tre sek som vanligt. Samma visa varje veckokväll. Kommer hem runt halv 6. Lägger mig i sängen vid sex och kollar på MADE på mtv, efter det kollar jag på x-effect som också går på mtv, om inte maten hunnit bli klas. Vid sju går jag vanligtvis in på datan, sitter här till nio, halv tio sen går jag och typ äter nånting, oftast nått onyttigt haha sen duschar jag och sedan blire dags för sängen. Fast somnar inte föränns 12 typ. Brukar kolla tv och ägna mig åt att prata tele med Murre nån timme också!:) Hahahaha, men det är alltid samma sak. Snacka om NO-LIFE!;)

Nej men nu ska jag dra, och dricka te:) Haha!





Var bara tvungen att lägga in denna. Den är värd att se, så sjukt söt. Först skrattanfallet han får, och sen rimmet till swe buss som han skrev när han var 14 och sen när han brottas med Josefine x'D I just love it .. är inne i värsta Björn perioden nu .. ;P

i sanningens ögonblick

Tror inte Björn hade turen med sig i fredags när inspelningen av parlamentet var. Först så hade han inte något svar på ett par av frågorna han fick men ändå så var han sjukt rolig, haha! Och sen när han kastade sig öven podiumet och skadade armen. (Eftersom inspelningen var i fredags betyder det att han hade skadad arm i lördags när jag och M träffade honom, märktes inte .. eller inte vad vi tänkte på iallfall!) Men står i aftonbladet att han har väldigt ont iaf, stackarn. Sen så vann det röda laget i omröstningen! Första gången Björns lag förlorar :(

Just nu kollar jag på det nystartade programmet, i sanningens ögonblick! Skriver mer i morgon, pausen är över! :P<3


if i had one wish, i'd make you my whole life

Hejsanhallåå!

Det är söndag och vad tycker vi om det? BLÄ! Men man får helt enkelt göra det bästa av situationen, slappa och bara chilla galet typ. Haha. Sov typ typ ett i dag, gick upp och kolla lite på tv. Sen var jag ute i det fina vädret, as mysigt ju. Verkligen sommar känsla. Sen har jag suttit här och fixat runt med ipod och bilder, och massa sånt. Ska snart dra mig, för kl åtta börjar parlamentet. Alla vet nog varför jag ska se det, Björn G är med :) Min man! Så man kan ju förbereda sig på lite skratt snart dåra. Fast läste i tidningen att han typ gör nått och kastar sig över podiumet och fick söka upp läkare efter programet, för han skada armen eller nått. Jobbigt läge!
När jag och Mickis träffa honom i lördags så var han nog påväg till inspelningen.

Söndag i dag, vilket innebär skola i morgon. Även fast det är stor press just nu och även fast ja är jätte skoltrött så är jag ändå lite posetiv till att gå till skolan. Skönt att träffa alla vänner, dom som gör det värt att änns orka sitta på en buss i typ en timme varje morgon. Och det fina vädret som har varit den sista tiden gör mig ännu gladare. Känns bra! :)

Nej nu äre bara 5 min kvar tills det börjar, <3


Dagen's saknad : Tokio hotel


---------------------------------------------------------------------------
Uppdatering: Skoja bara, det börjar 20.30 ;)

Björn Gustafsson, jag är evigt din ;) hahah!

Dålig uppdate, jajjemääännn .. haha sorry! 

Helg nu vafan, jippi :D Mohaha!
Fredagen vart lyckad, krök med najsiga folket. Haha!

Gick upp tidigt och drog in till stan med Mickis och Tessan. Mari var med också men hon köpte bara ett par jeans sen drog hon efter typ en halvtimme, hon hade brottom till nån innebandy grej. Jag köpte också jeans, på gul och blå. Sitter bra och jag är nöjd. Sen mötte vi iallfall Jim och hans kompis, Tessan åkte och köpte skor någonstanns.
Jag och Mickis hänkade med till donken och vänta på Jim och hans kompis när dom åt. sen när vi skulle dra därifrån så möter jag en tjej från min klass. Hon säger att vi ska kuta upp mot hötorget för där går tydligen Björn Gustafsson (antar att dom såg honom, hann inte fråga för jag och Mickis börja springa som fan). Först såg vi ingen Björn och precis när vi tänkte vända, så ser jag någon som liknar honom bakifrån. Sen när han vänder på sig lite så ser vi att det är han :D Hehe! Vi följer efter in i kungshallarna när han antagligen skulle äta. Medans han kollar på typ mackor(?) så går två tjejer fram och frågar om dom får fota honom. OCh då vågar jag och Mickis och fråga. Så jag frågar om vi får ta kort med honom. Självklart fick vi det, Mickis börja ta kort på mig, blev 2 st för det första blev suddigt. Sen tog jag kort på henne. Och så frågar Mickis om han minns förut när vi träffa honom på stan och Mickis typ bara gapa och satte händerna för munnen när hon såg honom för hon blev så förvånad, haha och det minndes han, han garva som fan och härma henne hahaha! Sen sa jag typ att han är as skön haha då sa han tack och log as gulligt haha. Det var najs. Sen drog han typ :P haha.
Väldans rolig dag.
I kväll blire chill ute eller hos någon kompis, får se!:) <3



1. Björn!
2. Jag och Björn.
3. När han skulle gå .. haha hans kompis typ kollar så att ingen följer efter och så, haha .. dom gick som några livvakter bredvid honom.

gimme more


Haha härliga boys fan ;)

you're right, some words are best unspoken

Tjena tjena bloggen!
Sitter just nu och kollar/lyssnar på massa klipp på youtube haha, Björn Gustafsson framförallt, shit den killen asså! ;)

Var en jävla lång dag i skolan i dag, gick till fyra. Var nog första gången jag någonsin stannat kvar så länge på nån torsdag, brukar ju alltid skippa "elevensval", förut hade jag NO, sen MA men nu har jag studievärksdag, rätt najs. Man kan typ gå dit och göra ogjorda läxor och sånt där, och jag pluggar dåra matte där, vilket jag hatar. Men alla mina kompisar har också det, så det är lungan! Haha! Btw så kom jag in på Hby gymn media, man fick reda på det i dag! Känns as bra, för jag vill nog börja där! Fryshuset var ju drömmen först, det ända jag tänkte på var typ " Åhhhh, tänk att få sjunga varje dag hela tiden, och att få en chans att sjunga med folk som är bra på det och akn lära mig hur jag ska annvända min röst och vilka toner jag klarar av och inte" .. låter ju som en dröm. Men självklart innebär inte skolan bara att man får sjunga 24/7. Dom berättade lite om skolan och sättet dom arbetar på, det känns inte riktigt som min stil. Dom har ett annurlunda sätt att se saker på i den skolan, enligt mig. Massa projeckt och sånt hela tiden. Och jag behöver nog lite enklare för mig i gymnasiumet, eftersom jag är så sjukt skoltrött. Haha! Jaja, hässelby värkar ok iaf!

Fan vad jag snackar på om skolan, haha ett ämne som bore vara förbjudet att nämna utanför just skolan dåra haha.

I morgon är det fredag, såååååååå jävla skönt. Vet inte vad som händer i helgen, mer än att det är kröööök haha. Först i stenh på fredag och på lördag ska vi grilla med några från klassen kanske i kanan badet, blir nog kul. Brukar ju inte umgås med folk från klassen utanför skolan:P I början av åttan  måste jag erkänna att varken jag Mari eller Rebecka inte alls trivdes i klassen, det gjorde nog ingen. Vi hade ingen bra sammamhållning och det var grupperingar. Men nu är vi alla som en stor jävla familj typ, man har lärt känna alla och ja måste nog även nu erkänna att jag kommer sakna alla sjukt mycket när nian tar slut, alla verkligen. Snyft haha!

<3

torsdag

Skönt med torsdag, för i morgon är det fredag. Får även money i morgon, men kommer typ slösa bort allt redan första dagen. Ska betala pengar för biljetter till dif derby och sbn sen krök och så måste ja köpa massa kläder! Usch pengarna bara försvinner på typ tre sek.

Sitter iallfall i skolan just nu med Murre, haha ( jag gillar att kalla henne det ). Mari är bra att umgås med nu ( det är hon alltid) men för tillfället så har vi vår speciella th period. Och det är så skönt att ha någon där då, som förstår .. haha och jag brukar drömma så sjuka saker! "MAAAAARIIIII, fatta att du strular med Tom Kaulitz!!!! :O" HAHA! Vi garva så vi grät i går när jag berättade om det .. kulkul!

Var för övrigt på hässelby gymn i går på nått typ öppet hus, det verkar as bra och jag är glad att jag valt det som första val:) <3

värd all beröm i hela världen



Om det finns någon bättre/snyggare/roligare kille än Björn Gustafsson, så kan ni maila mig på ; niharsåjävlafel@björnärbäst.com :)

"tjosan tjosan alla blogg-läsare!"

Haha jag och Mari kan ha kul åt den så kallade Kissie ibland! ;)

Dålig uppdatering, i know. Men ni vet hur det är, får man för mycket av en sak så tröttnar man tillslut. I mitt fall på att blogga. Förstår inte hur Kenza, Kissie & Blondinbella stårut. Fast iofs får dom ju pengar för det, och så har dom några tusen flera läsare än mig x'D

Var i skolan i dag, inte något speciellt som hände direkt. Är verkligen cp skoltrött nu för tiden, helt sjukt. Eller hade iofs dans på gympan. En kille från let's dance ska vara hos oss i några veckor och lära oss olika danser, mest inför balen dåra haha. Han heter Peter, skit snäll och bra på att lära ut.

Ojoj ser nu på klockan att jag måste skynda mig lite, det är ju nämligen ny start på dhw :D Och jag är super glad. har saknat alla desperata hemafruar!

En sak till, i kväll kl 23.00 kan man chatta med TH på stardoll.com, helt fucking jävla as coolt. Så Mari om du läser detta, var berädd på ett telefon samtal för jag vill dela den stunden med dig. Vet ännu inte vadfan man ska fråga, eller nått sånt. Men det löser sig väl. Kommer väl bara sitta helt lam i fingrarna och med en stor klump i magen som alla gånger man fått chans att chatta med d'! :P <3

image204image206


hejdå skolan, hej solkungen

Nu ska jag när som helst dra och möta Mickis i bromma och sedan dra in och sola. Det behövs, jag behöver förstätta på brännan som jag har påbörjat! Skol dagen har varit jävligt najs, typ seg och jag har varit sjukt trött .. men det har ändå varit okej! :)

Sitter alltså i skolan just nu, har syslöjd. Efter det franska, har prov. Men jag får skippa det. Skönt! Ska även bli skönt att träffa Mickis igen, i need her! <3

en kväll med top model & Björn G

Vad mer kan man bege? Något som verkligen faller mig i intresse iallafall! Top model och Björn såklart!
Jag pallrade mig i väg till skolan i morse, trött som jag vet inte vad. Har verkligen inte lust längre, inte någon lust alls att åka den långa vägen till helvetet och sedan sitta och få ont i rumpan på varje lektion för att stolarna är hårda. Få ont i huvudet för att det är så mycket som man ska förstå, men det går bara in genom ena örat och ut genom det andra. Inte för att jag direkt är känd för att förstå saker och ting, haha. Vilket i bland är skönt, för jag behöver inte prestera mitt bästa på saker och ting, för folk blir inte förvånade om det går åt pipan liksom. Men jag kan om jag vill, tro mig .. jag kan! Haha! Men jag orkar bara inte bevisa det ;)

Men tillbaka till ämnet "ingen ork", för det stämmer .. jag har ingen ork till någonting längre. Bästa kompisar som sviker, bästa kompisar som inte är värda att bli kallade bästa kompisar. Sånt stör jag mig på, bästisar som sviker, killar som playar, och sen folk som inte har annat för sig än att försöka hjärntvätta mig med att jag inte är ett äkta th fan? Suck säger jag bara, hur dum i bollen kan man vara? Väx upp! Jaja!
Men påtal om th så vet ni ju redan att deras konsert var framsjuten, eller iallfall ni som läst min blogg innan. Men nu är konserten inte bara framsjuten, utan nu är den helt inställd. Känns jävligt kasst, men sånt får man väl ta. Nån gång dyker dom väl upp här i Shwerige ockå, i hope! Annars blir det till att dra utomlands i sommar med Marrääännn, för vi SKA se dom ;D.

Nej nu ska jag dra mig, ska somagt se top model nu vid nio. Sen kvart över tio så är Björn Gustafsson med i "sverige pussas och kramas" .. MIN MAN! :) Bye bye.

the way you make me feel baby


Kolla även denna video, helt otrolig. Michael's röst i början är så jävla grym, så soft på något sätt. Men Britney's röst är lite värre, haha! Men dom gör ett bra framträdande!


en legend


Michel Jackson, the king of pop!

Uppträdandet är från hans turné här i Sverige 1997. Helt otroligt, verkligen amazing. Även fast jag inte vet vad man ska tro på och inte tro på när det gäller rykten om pedofil och allt såndär. Så älskar jag, verkligen älskar hans musik och hans sätt att uppträda på. Han är grym, han är en legend .. det kan inget ta i från honom inte änns några jävla rykten eller inte. Sen påminner han om en person som var hela min värld förut, hela mitt liv .. Mr.D! Det är bara kärlek, en massa kärlek till deras musik, röst och ja allt det där.

jag är en dålig bloggerska

Och det står jag för haha. Men jag har ju varnat er om att inläggen kommer komma mer sällan nu.
Andra veckan sen lovet, känns förjävligt att det inte är några mer lov nu innan sommarlovet. Fast hörde någonstans att det ändast är 31 skoldagar kvar, fatta bara 31 skoldagar kvar för mig i grundskolan. Najs ju!
Fast just nu längtar man bara till helgen, det har varit en seg måndag .. fast det är alla måndagar .. alltid lika jävla sega!

Förra helgen vart rätt lyckad. Först på fredagen så var jag med Mickis i stan, köpte inget speciellt utan kollade bara runt. sen åkte vi till stenh och träffa fooolk och hon sov sedan hos mig. På lördagen så gick vi upp tidigt och gjordde i ordning oss, åkte sedan hem till henne och sen in till stan med Johanna och Malin. En as lyckad dag verkligen bästa på länge. Vi gick först runt lite och kollade i affärer åt och sånt. Sen gick vi på bio och såg 27 dresses, as bra film! Mycket tårar för min del, jag är jävligt känslig. Sen gick vi vidare och kollade runt i affärer, gick in i souk och kolla lite. Men det stängde 10 min efter vi kommit dit. Så väl påväg mot hötorget igen så träffar vi ingen mindre än självaste BJÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖRN GUSTAFSSON!!!!!! Tro det eller ej, men det är SAAANT! :D Och ni som läst min blogg tidigare vet ju att jag alltid varit lite små galen i honom. Och måste bara säga att han till och med var sötare in real! ;) VILKEN KILLE ASSÅ! Sen åkte vi iallfall vidare, typ till allhallen skulle träffa några killar som Mickis raggat upp från uppsala som hade hockey cupp hela helgen här i sthlm, dom bodde i en skola i stenhamra .. haha! Sen åkte vi till stenh och hade treeeeeevlans! Sov sedan hemma, kom hem med 2 bussen .. trött som FAN!

Jaja, kul inlägg .. maybe, maybe not! Men det där om Björn Gustafsson var ju bara ett måste att berätta så ;D

3/4 men ingen konsert

I dag är det den tredje april, datumet jag har gått och väntat på i flera månader. Det var meningen att mitt favroit band tokio hotel skulle uppträda på hovet i kväll, och om inte sångaren i bandet Bill kaulitz hade blivit sjuk så hade faktiskt konserten varit i full gång nu, och antagligen så hade jag och Mari stått där och varit helt galna och överlyckliga för att äntligen ha fått se dom live. Men somsagt så ställdes konserten in för typ en vecka sedan, eller den är inte inställd bara fram flyttad tills Bill blir frisk. Han hade fått en cysta på stämbanden, och för er retards som inte vet det så behöver man ju verkligen friska stämband för att kunna sjunga. Iallafall så fick han opereras akut i måndags tror jag det var, och enligt hans talesman så gick operationen så bra som den bara skulle kunnat gå. Men om han någonsin kommer kunna sjunga lika bra som förut vet dom inte än, det är för tidigt att säga. Visst suger det att inte konserten blev av nu i dag, som man trodde. Men Bill's hälsa går före och huvudsaken är att han blir frisk och kan sjunga igen. Konserten kommer ju ske någon gång iallafall, fast det betyder ju att alla vi fans kanske kommer få vänta i flera månader till. Så pgr av detta har dagen varit väldigt kass, för jag trodde det här skulle bli en dag jag aldrig skulle glömma, men just nu vill jag bara radera den ur mitt minne och se fram emot det nya datumet dom kommer sätta upp så småning om.

i miss you



Helt sjukt bra och sorglig video. Handlar om dom som dog den 11 september, och så ska väl flickan föreställa någon som förlorat sin pappa! I slutet bölar man typ .. haha

i'm in heaven when you kiss me

Första inlägget för dagen, brukar vara fler. Och det finns själ till varför jag inte skriver lika många. Jag har tappat bort blogg-gnistan .. därför kommer jag nog inte vara lika aktiv här tills jag iallfall har hittat den där gnistan. Skulle ju kunna tvinga mig själv till att skriva, men då skulle det bara bli ännu värre och då skulle jag verkligen tröttna på riktigt. Nu behöver jag nog bara trappa ner lite på det. Snart kommer jag nog känna saknad av att kunna skriva av sig såhär så jag kommer nog tillbaka på heltid snart, men för stunden så har ni bara halva min tid!

Skoldagen gick bra faktiskt, fast jag var helt sjukt trött. Det är så konstigt, för jag somnar ändå tidigit på kvällarna, typ elva. Och man blir ju somsagt på bättre humör när det är soligt och fint väder ute. Fast jag höll på att dö av värme slag, jag valde att ha på mig fjollräven i morse för det regnade och blåste. Men sen vid tolv så klarna det upp och fan vad varmt det blev. Nej i morgon ska fan mamma få ta och sy in min canada goose väst lite mer och sen är det fan väst som gäller.

Längtar till helgen som fan, har planerat allt som fan och hoppas att det kommer bli som vi tänkt oss nu. Måste även passa på att skriva att Mickis är en jävla underbart person och att jag verkligen trivs i hennes sällskap, vi har kul vad vi än gör .. jag är tacksam för att jag har en sådan underbar vän. <3

April april

Jag tänker sluta blogga!! ..................................................... April april din dumma sill jag kan lura dig vart jag vill! ;)


Nej men ska jag börja med att säga förlåt kanske? För att jag helt utan förvarning dissade bloggen i typ en vecka! Jag orkade helt enkelt inte lägga ner tid på att sitta på vid datan när det var lov, finns ju annat att hitta på. Gäller ju att ta vara på dom få dagarna man slipper skolan. Och jag måste erkänna att det var skönt med en liten paus, eftersom jag snart skrivit här varje dag i ett halv år nu. Men samtidigt känns det skönt att gå tillbaka till vanliga rutiner, nu när skolan har börjat också.

Det här lovet som var nu så känns det som om man hann med väldigt mycket, jag var mycket med Mickis, och självklart med Mari och Ida också och massa andra. Det ända som skilljer detta lov från något annat är att jag inte träffade Jossan en ända gång. Men ja! Det var hursomhelt en jävligt lyckat lov och nu är det två månader kvar tills skolan slutar. Fatta bara 2 månader tills sommarlov, vilket innebär att det är cirkus 4 månader kvar tills jag börjar på gymn. Lisa goes matte snille .. nat!

I dag är det första April, vilket innebär att mitt skämt till mamma fyller år :D Haha nej bortse från skämt till mamma! Men ja, min mamma fyller alltså år! GRATTIS! Även fast jag suger på att visa det så älskar jag dig mer än vad någon på denna jord kan förstå. Min mamma är min andra halva, och jag borde uppskatta det mycket mer. För en dag så kommer hon inte finnas här, alla dör ju någon gång. Och efter den dagen kommer det för det första alltid att saknas något, och jag kommer få börja ta mer ansvar för saker och ting. Jag ska vara glad att hon finns, för utan henne skulle det ärligt aldrig funka.

Nog om det. Mari följde iallafall med hem till mig, först år vi pizza på grillen, typ en och en halv VARSIN haha;) Vi var hungriga. Och sen åt vi tårta, haha! Vi har även gjort SO läxan. Känns skönt. Jag har kommit fram till att man blir både piggare och gladare nu när det är så jävla fint väder ute, känns toppen!:)

Rörigt inlägg, förlåt! Men nu är jag igång igen! <3

RSS 2.0