gotta find you


I kväll är jag extra känslig tror jag, har suttit och grinat som en jävla vatten spridare till Greys&One tree hill i kväll. Men i bland får jag sådana här tönt ryck, då allt är så jävla gulligt. Sen nu så såg jag den här videon på JB när Joe sjunger låten från camp rock, "Gotta find you" som förövrigt är en jävligt bra låt. Och ja, hans röst är helt amazing och han gör den bra, men det bästa är ju i slutet när han plockar upp den där lilla tjejen ur publiken och låter henne sjunga. Det är bara något speciellt med det..

Så om jag nu någongång av någon underlig anledning skulle träffa på Joe Jonas, då kan jag nu lova att jag med all säkerhet skulle fria till honom. Han är snygg som FÅ, charmig, trevlig och den här videon visar ju vilken bra daddie han skulle vara. Höhö..

Kommentarer
Postat av: Anonym

säljer kläder i min blogg. titta!!

2008-10-12 @ 23:20:56
URL: http://psychedelique.blogg.se/
Postat av: Bea

haft en bra helg Lisa ? :D kram

2008-10-13 @ 05:10:51
URL: http://beaa.blogg.se/
Postat av: Anchi

alltså jag har en liten crush på joe och har haft det i flera veckor nu, men vem har inte liksom? haha. han är sjukt snygg och har en helt underbar röst. älskar låten förövrigt, har inte tröttnat på den än efter veckor av konstant lyssnande xD kan inte sluta.

2008-10-13 @ 20:20:30
URL: http://anchis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0